Αναζήτηση για περισσότερες από 4195 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ξεχνάμε επίσης ότι ο ιβαν τους άφησε να κάνουνε το κομμάτι τους με τις επιτυχίες που έφεραν τα λεφτά που αυτός έβαλε αντί ως άλλος μαρινακης να βγαίνει φωτογραφίες στο κέντρο της τούμπας με όλα τα τρόπαια του συλλόγου

Που και να το κάνει μαγκιά του, αλλά και που δεν το έκανε εγώ θα πω διπλή
από tolis14
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια:
«Χθες Τρίτη, συναντηθήκαμε με τον κ. Ιβάν Σαββίδη στη βίλα του στο Πόρτο Καρράς και στο τέλος αυτής της συνάντησης δώσαμε τα χέρια.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που ανανεώθηκε η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ και τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Είναι κάτι που όλοι θέλαμε ...
από magdy
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

είναι που ξεπουλάει ο Σαββίδης και δεν εχει σάλιο....
Το σημερινό είναι ένα μάθημα σε όσους παρασύρονται σε εύκολες κρίσεις απο αυτούς που θέλουν να σπείρουν την διχόνοια απο ανοησία ή ηθελημένα.
Ας πιστεύουμε στον ανθρωπο που αναγέννησε την ομάδα όταν δεν υπήρχε κανένας και που εγώ που είμαι 53 ...
από tolis14
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:09
Jump to forum
Jump to topic

Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια ...
από renegade
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια όλα τα προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί με διάφορους παίκτες, μόλις αναλαμβάνει προσωπικά ο ιβάν αυτά λύνονται μέσα σε μερικές ώρες.
Και επειδή οι καιροί είναι περίεργοι...το παραπάνω μεταφράζεται και έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του
από wickerman
Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Τριμπούρδελο γίναμε. Έχει καεί ήδη η σεζόν πριν ξεκινήσει. Ελπίζω μόνο μην έχουμε κανένα στημένο σκηνικό και φάμε καμία τιμωρία στην Ευρώπη.
από nunies4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Τι υπέγραψες ρε Κατσαρή ήθελα να'ξερα και ο άλλος κάνει τέτοιες κινήσεις;
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει ούτε ένα επίπεδο, ούτε ένας τομέας, ούτε ένα στάδιο, ούτε μια οπτική γωνία ΟΛΟΥ αυτού του θέματος που να είναι ΒΡΩ ΜΕ ΡΟ

Αισχος ντροπή και ξεφτίλα και σε αυτούς τα κάνουν, και σε αυτούς που χειροκροτανε

Απλά και μόνο την αγωνία και τη σύγχυση που μας προκαλούν, αρκεί να αναφέρουμε ως ...
από Panostas1995
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Αν κάνει το γήπεδό ο Τέλης και το μίσθωμα για την ΠΑΕ ειναι σε νορμάλ πλαίσια, τι πρόβλημα υπάρχει? Ειναι άδικο για τον Ιβάν να χάσει το φιλέτο, αλλά ο ΠΑΟΚ πώς ζημιώνεται? Μάλλον ξενερώνει ο Ιβάν και δεν τα χώνει στην ομάδα? Μήπως δεν πάρει πολλούς χώρους ο ΑΣ για εκμετάλλευση?

Σε άλλο κόσμο ...
από NIKOS1972
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Τι φιδια τρεφαμε στον κορφο μας ρε που@τη μου
από Psagmenos4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης δεν αφήνουν τον κόσμο σε ηρεμία λες και το κάνουν επίτηδες.
από astral
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Δεν τους ενδιαφέρει ουτε ο κόσμος ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το γήπεδο.

Στόχος είναι ο Σαββίδης και το λιμάνι.
από Azrael
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Βλεπω να φτιαχνονται 2 γηπεδα στο τελος...
από Napoli4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα πλέον θα πρέπει να μιλήσουν οι σύνδεσμοι και το γήπεδο.

Θα με νοιάζει αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά του Ιβάν. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚτσής να δέχεται κάποιος να μπαίνει και να αποφασίζει για τα συλλογικά του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Δεν γίνεται να βρέθηκαν 5 άτομα σε ...
από Kabamaru11
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;

Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.

Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα τον ...