Αναζήτηση για περισσότερες από 4195 εγγραφές

Return

από Σουριναμέζος
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Κάποτε πιστεύαμε πως οι εξουσίες του ΑΣ λειτουργούν ως ασπίδα, προστατεύοντας την ομάδα από τον κίνδυνο να πέσει στα χέρια κάποιου παλαβού μεγαλομετόχου — κάποιου που θα μπορούσε να κάνει ό,τι του κατέβει: να αλλάξει χρώματα, έδρα ή έμβλημα κατά το δοκούν, όπως έχει συμβεί σε άλλους συλλόγους ...
από Мир
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Τελης δεν πάει πίσω δυστηχως ... αν δεν είσαι ηγέτης, δεν εχεις λέγειν ή δεν θες να λερωσεις το image σου θα σε φάει λάχανο το ΠΟΚ, δεν έχεις καμία τύχη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα Κύπελλο στα 30 χρόνια θα βλεπουμς, θα πάμε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τις κατακτήσεις τροπεων και ...
από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι σκατα χειρισμός του ΑΣ είναι προδοσία για την ομάδα και αποδείχθηκαν ΛΙΓΟΙ και επικίνδυνοι!! Είναι ΝΤΡΟΠΗ να απαιτείς πράγματα (και να τα παίρνεις) από αυτόν που σε συντηρεί 12 χρόνια τώρα , ενώ του τραβάς το χαλί κάτω από τα πόδια... Όλες οι ομάδες προσελκύουν επενδυτές με τα γήπεδα εμείς ...
από eorptol1
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Γελοία πράγματα.

Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.

Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.

Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ...
από Kaizen
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Τον ηγέτη δεν τον κάνουν τα λεφτά και πόσο μάλλον οι πουστιες αγαπητα "αδέρφια".

Αυτο πρεπει να μπει σαν μπανερ με τεραστια γραμματα στην κορυφη της σελιδας. Να ειστε αυστηροι με τους εαυτους σας και πιο καχυποπτοι οτι κι αν σας ταζει ο καθενας. Ο Σαββιδης κερδισε τον σεβασμο και την ...
από Michael Scott
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή οι υποστηρικτές του Μυστακιδη, πιστεύουν οτι αυτός ο άνθρωπος επιζητεί το καλό της ομάδας; Αλήθεια τώρα; Πως το κάνει αυτό; Προσπαθώντας να εισβάλει στα του ΠΑΟΚ απο την κλειδαροτρυπα; Έχοντας κανει τον οργανισμό μπο@@@λο εδω και 2 μήνες;

Μην παρεξηγηθώ, έχει και ο Ιβάν ευθύνες αρκετές και ...
από Мир
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

Παραμένει απορία μου πως γίνεται βέβαια η διοίκηση του ερασιτέχνη, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε ετσιθελικά από τον Ιβάν, στράφηκε κατά του.

Και δε ξέρω τι θα είναι χειρότερο να ξέρουν κάτι γι αυτόν που δε ξέρουμε ή κάποιος άλλος τους πήρε με το μέρος του κάτω απ τη ...
από keep_paokizein
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:10
Jump to forum
Jump to topic

Παραμένει απορία μου πως γίνεται βέβαια η διοίκηση του ερασιτέχνη, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε ετσιθελικά από τον Ιβάν, στράφηκε κατά του.

Και δε ξέρω τι θα είναι χειρότερο να ξέρουν κάτι γι αυτόν που δε ξέρουμε ή κάποιος άλλος τους πήρε με το μέρος του κάτω απ τη ...
από Мир
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:01
Jump to forum
Jump to topic

Δυστηχως δε νομίζω να ξεκαθαρίσουν κάτι έκτος ανακοινώσουν την απευθείας ανάθεση έργου.
Στις ανακοινώσεις που βγάλανε μέχρι τώρα δεν είπαν τίποτα επί της ουσίας.

Εδώ ο Άγγελος είπε πήγαν στην συνάντηση και ζητούσαν τα 250 από τα 500 που έδινε δώρο ο Ίβαν πάνω από το 1,5εκ. Θέλει πολύ θράσος να ...
από eorptol1
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:21
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία

Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?

Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του

Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει ...
από eorptol1
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:40
Jump to forum
Jump to topic

Καλά έλεγε συνέχεια ο Eagle1980 ξανά και ξανά
"Οι μάσκες έπεσαν"

Πλέον προσωπικά, δεν δικαιολογώ κανέναν που δήθεν ανησυχεί για το καλό του ΠΑΟΚ και τον νοιάζει μόνο το γήπεδο και δεν είναι με κανέναν.Το έκανα μέχρι τώρα.

Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ να επιλέξουν πλευρά. Τέρμα οι υποκρισιες.

Και προσωπικά ...
από paokkerkir
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:54
Jump to forum
Jump to topic

Το χουμε ξανασυζητήσει αυτό, επικαλούνται κάποιο ρεπορτάζ της "Γάτας", που εν τω μεταξύ, επειδή τα πρωτοσέλιδα υπάρχουν ακόμη, άλλα ονόματα έλεγε τότε η Γάτα...
από renegade
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 02:00
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:07 Μίλα ρε Mingus. Μουγκαθηκες;
Ακόμα περιμένεις ε? :lol:
Δεν πειράζει ούτως ή άλλως μόνη τους μαρτυράνε

Υγ κουράστηκαν λέει από την διοίκηση του σαββίδη, που πουλάει παίκτες και δεν επενδύει. :lol:
Θα βρείτε την υγειά σας με τον trader.
από keep_paokizein
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Μιλάμε για ιδιωτικο έργο όχι για δημόσιο.

Δείξε μας μια μονο σύμβαση, έστω και μιας απλής οικοδομής, στην οποία ο εργολάβος κατέθεσε για εγγύηση και δέσμευσε εξ αρχής όλο τον προυπολογισμό του έργου. Μιλάμε για επιχειρηματίες εκατομμυριούχους. Τα 200εκ μπορούν στην αγορά να τους αποφέρουν άλλα ...