Μερικες σκεψεις και από μενα για το θεμα.
Τέταρτη φορα τα τελευταια χρονια που ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστης στο πρωταθλημα έρχονται «αναποδιες» που μας αποπροσανατολιζουν αποφασιστικά στην προσπαθεια για την κορυφη.
Ξεκινωντας από τους απατεωνες των δικαστηριων με οσκαρ γκαρσια και κομινη (μας ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 4195 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ναι άσε δεν θα μπορεί να κοιμηθεί
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσοι λογαριασμοί βγήκαν από την αγρανάπαυσης ή δημιουργήθηκαν για να προσπαθήσουν να μας πείσουν ξανά ότι ο Σαββίδης δεν κάνει, είναι απλός λεφτάς κλπ κλπ.
Αχάριστοι υπάρχουν παντού.
Ο Σαββίδης μιλάει στην καρδιά του ΠΑΟΚτση, η καρδιά αυτή δεν εξαγοράζεται με δις ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
einai_oloi_tous_katharoi4trouman έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:39 Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσοι λογαριασμοί βγήκαν από την αγρανάπαυσης ή δημιουργήθηκαν για να προσπαθήσουν να μας πείσουν ξανά ότι ο Σαββίδης δεν κάνει, είναι απλός λεφτάς κλπ κλπ.
den_exoun_na_krypsoun_tipota1926
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλάμε για τα λάθη της διοίκησης την τελευταία 5ετία, συμφωνώ και επαυξάνω!
Η λειτουργία της εταιρείας "ΠΑΕ ΠΑΟΚ" παρουσιάζει σημαντικές υστερήσεις και όσοι από εμάς είναι έστω και λίγο εξοικειωμένοι με το τι σημαίνει "διοίκηση και λειτουργία ανώνυμης εταιρείας" το αντιλαμβάνονται εύκολα ...
Η λειτουργία της εταιρείας "ΠΑΕ ΠΑΟΚ" παρουσιάζει σημαντικές υστερήσεις και όσοι από εμάς είναι έστω και λίγο εξοικειωμένοι με το τι σημαίνει "διοίκηση και λειτουργία ανώνυμης εταιρείας" το αντιλαμβάνονται εύκολα ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα είναι να συνεχίσουν να βγάζουν ανακοινώσεις με σκεπτικό και βάθος έκθεσης δημοτικού, αφήνοντας ένα κάρο ερωτήματα σχετικά ΚΑΙ με τη δική τους στάση (πολλώ δε μάλλον όλων των αρμόδιων) και χωρίς πραγματική ομόνοια, σύμπνοια και συνεργασία μεταξύ τους, τότε καλύτερα να μην πουνε τίποτα
Τα ...
Τα ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εξαφανισμένη πλευρά έχει τοποθετήσει τον ωρολογιακό μηχανισμό και παραμένει αφανής μέχρι αυτός να σκάσει.
Κανένας αποκλεισμός θα είναι ο πυροκροτητής; Κανένα αναπάντεχο Χ; Κάτι θα συμβεί, νομοτελειακά.
Έτσι, θα χρειαστεί να γκρεμίσουμε τη Γάζα κι ύστερα θα έρθουμε επάνω στο άλογο να την κάνουμε ...
Κανένας αποκλεισμός θα είναι ο πυροκροτητής; Κανένα αναπάντεχο Χ; Κάτι θα συμβεί, νομοτελειακά.
Έτσι, θα χρειαστεί να γκρεμίσουμε τη Γάζα κι ύστερα θα έρθουμε επάνω στο άλογο να την κάνουμε ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θεμα ειναι καθαρα πολιτικο. Οι αμερικανοι δεν θελουν τον Σαββιδη και πιεζουν την κυβερνηση. Η κυβερνηση κανει τα παντα για να διωξει τον Σαββιδη. Καναλια δημοσιογραφους πολιτικοι ακομα και της πολης μας. Αφου δεν τα καταφεραν μεχρι τωρα αποφασισαν να χρησιμοποιησουν αισχηστα μεσα. Την ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για οσους θελουν, αποστελλω το link υποδειγμα-προτυπο
καταστατικου αθλητικου σωματειου, συμφβνα με τις
διαταξεις του αθλητικου νομου (καθε καταστατικο αναλογα
το συλλογο υποκειται σε νομο και δε μπορει να γραφει οτι θελει).
Στο αρθρο 17, αναφερεται οτι ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ειναι η ΓΕΝΙΚΗ ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι υπάρχουν ένα σωρο προεδροι αντιπροεδροι Τ.Δ. κτλ και χρειάζεται μονιμα στα κρισιμα να παρει αυτος τηλεφωνο για να σωσει την κατάσταση στο παρά ένα είναι προβλημα ( mauricio crespo meite ntelias vieirinha και μάλλον η λίστα έχει πολλούς ακόμα).
Αφενός δείχνει ότι μαλλον προκειται για ανθρωπο ...
Αφενός δείχνει ότι μαλλον προκειται για ανθρωπο ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα θέμα με τη στελέχωση που τον καταλαβαίνω τον Σαββίδη είναι η εμπιστοσύνη. Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτεται μετά από όλα τα τρυπήματα από μέσα που έχει ζήσει μετά κι από αυτό με τον Κατσαρή...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα θέμα με τη στελέχωση που τον καταλαβαίνω τον Σαββίδη είναι η εμπιστοσύνη. Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτεται μετά από όλα ώρα τρυπήματα από μέσα που έχει ζήσει μετά κι από αυτό με τον Κατσαρή...
Απολυτως κατανοητο και ναι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ η ενδεια στελεχων. Για αυτο πρεπει να φτιαξει ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντομεταξυ είπαμε μλκια το σόου κατέβηκε με τις βαλίτσες στο χέρι χαιρέτησε έμεινε έφυγε κλπ
Αλλά ότι κρατάει τέτοιον παιχταρα σε αυτή την ηλικία 3 χρόνια τώρα μόνο υπέρβαση είναι και όχι αυτονόητο .
Σορυ ε που τα λέω γιατί δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά σαββιδης αλλά όπως είπα και στις μεταγραφές ούτε με ...
Αλλά ότι κρατάει τέτοιον παιχταρα σε αυτή την ηλικία 3 χρόνια τώρα μόνο υπέρβαση είναι και όχι αυτονόητο .
Σορυ ε που τα λέω γιατί δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά σαββιδης αλλά όπως είπα και στις μεταγραφές ούτε με ...