Αναζήτηση για περισσότερες από 4193 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Πάμε άλλη μια, άλλο έγγραφο είναι η εγγυητική άλλο το proof of funds, άλλο η απόδειξη του ATM. Δεν υφίσταται κατάθεση εγγυητική εάν δεν προηγείται έστω κάποιου είδους προσύμφωνο για την οποια αγοραπωλησία/αναδοχή έργου. Η εγγυητική αποτελεί και δέσμευση με συγκεκριμένες επιπτώσεις εφόσον δεν τηρηθεί ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αν το προγονικό DNA
ειναι αυτό του ΑΣ
ζήτω που καήκαμε
ειναι αυτό του ΑΣ
ζήτω που καήκαμε
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Απόλυτα λογικό δεν είναι ;
Εσύ για τι λες να το έκανε ; Για να πλουτίσει από την κερδοφορία των ελληνικών ΠΑΕ ;
Είναι αστείο να συζητάμε ότι οποιοσδήποτε επιχειρηματίας τέτοιου βεληνεκούς κάνει οποιαδήποτε κίνηση αν δεν έχει προσωπικό όφελος.
Εσύ για τι λες να το έκανε ; Για να πλουτίσει από την κερδοφορία των ελληνικών ΠΑΕ ;
Είναι αστείο να συζητάμε ότι οποιοσδήποτε επιχειρηματίας τέτοιου βεληνεκούς κάνει οποιαδήποτε κίνηση αν δεν έχει προσωπικό όφελος.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
<..Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της τάξης και του ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πιο ενδιαφέρουσα απορια του αναστασιαδη (που την ειχα κι εγω) ειναι με τι λεφτα θα πληρωθει αυτη η τεχνοκρατική επιτροπη που θα βγαλει τα σχεδια.
Κι οσο παιζεται αυτο το κρυφτουλι δεν νομιζω να απαντηθει.
Οποτε με το φτωχό μου το μυαλό υποθέτω οτι θα βγαλουν σχεδια με πλατες μυστακιδη και θα πανε ...
Κι οσο παιζεται αυτο το κρυφτουλι δεν νομιζω να απαντηθει.
Οποτε με το φτωχό μου το μυαλό υποθέτω οτι θα βγαλουν σχεδια με πλατες μυστακιδη και θα πανε ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που κανει ο ΑΣ είναι να εκτελεί εντολές
Και 300 μυρια να φέρει ο ιβαν σε μετρητό να τους τα πετάξει στα μούτρα κάτι θα βρούνε να πούνε
Αφου τους είπε η τσατσα του κατσαρή να φερθούνε σαν άντρες, ξεφτίλες!!!!!
Αυτή που ήταν μια βδομάδα διακοπές
Που δεν πρόλαβαν να διαβάσουν το μνημόνιο ...
Και 300 μυρια να φέρει ο ιβαν σε μετρητό να τους τα πετάξει στα μούτρα κάτι θα βρούνε να πούνε
Αφου τους είπε η τσατσα του κατσαρή να φερθούνε σαν άντρες, ξεφτίλες!!!!!
Αυτή που ήταν μια βδομάδα διακοπές
Που δεν πρόλαβαν να διαβάσουν το μνημόνιο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πουστια σε όλη αυτήν την υπόθεση (καλά, μεταξύ όλων των άλλων) είναι ότι περνάει στο ντουκου πως ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ να έχει ο Σαββίδης ΤΩΡΑ (ναι ναι ξέρω, σε έξι μήνες) τα λεφτά, ειδάλλως ΤΕΚΜΑΊΡΕΤΑΙ ότι δεν είναι άξιος να κάνει το γήπεδο και άρα πρέπει να ΣΠΕΎΣΟΥΜΕ να βρούμε αλλον
Ξαφνικά γειωνουμε ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπήκα πριν λίγο στο fb του ΑΣ να διαβάσω τα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση. Μιλάνε για χυδαία μπινελίκια ο ένας στον άλλον. ΠΑΟΚτσης σε ΠΑΟΚτση. Έχει γίνει δυστυχώς μεγάλη ζημιά με το όλο θέμα και δεν ξέρω πως θα φτιαχτεί η κατάσταση σύντομα. Πολύ δυσάρεστα πράγματα
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά αυτό που κάνει ο ΑΣ με την ΠΑΕ συνοψίζεται σε 4 λέξεις:
show me the money!
Δεν ισχυει. Δε ζητησε ποτε αυτο
Κι όμως αυτό είναι.
Οχι δεν ειναι. Ειναι επακριβως «I will create a committee to ask you in the future (at some point) to show me an unspecified amount of money and I ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπήκα πριν λίγο στο fb του ΑΣ να διαβάσω τα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση. Μιλάνε για χυδαία μπινελίκια ο ένας στον άλλον. ΠΑΟΚτσης σε ΠΑΟΚτση. Έχει γίνει δυστυχώς μεγάλη ζημιά με το όλο θέμα και δεν ξέρω πως θα φτιαχτεί η κατάσταση σύντομα. Πολύ δυσάρεστα πράγματα
Καθαρη υπευθυνότητα του ΑΣ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμμορία οι υπερασπιστές του Ιβάν. Οργανωμένο έγκλημα κανονικά

- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι όμως αυτό είναι.
Οχι δεν ειναι. Ειναι επακριβως I will create a committee to ask you in the future (at some point) to show me an unspecified amount of money and I definitely did not ask the same from Telis” Αν θες να εισαι ακριβης
Χα, νομίζω οτι αν η πλευρά Ιβάν τους δώσει ένα proof ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθαρη υπευθυνότητα του ΑΣ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
-------
ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΔΕΝ.ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ
ξεκίνησα να γράφω, γέμισα μία σελίδα και μετα...τα έσβυσα.
Νάσαι καλά ρε Άγγελε.
ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΔΕΝ.ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ
ξεκίνησα να γράφω, γέμισα μία σελίδα και μετα...τα έσβυσα.
Νάσαι καλά ρε Άγγελε.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσοι λογαριασμοί βγήκαν από την αγρανάπαυσης ή δημιουργήθηκαν για να προσπαθήσουν να μας πείσουν ξανά ότι ο Σαββίδης δεν κάνει, είναι απλός λεφτάς κλπ κλπ.