Πριν φτασουμε να ασχοληθουμε με το τι ρολο παιζει το καθε ΜΜΕ, ας αντιληφθουμε πρωτα το εξης θλιβερο :
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ
Αρα η ΠΑΕ καλυτερα θα επρεπε να ασχοληθει με το λαο του ΠΑΟΚ - γιατι ακουει το καθε Μετροπολις, τι του λειπει, ποια ειναι η επικοινωνιακη ...
Η αναζήτηση βρήκε 91 εγγραφές
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Lord of the Rings Online που έχω φάει μήνες σε χρόνο παιχνιδιού τα τελευταία χρόνια με ώρες καθημερινά
Στο ps4 έχω αφήσει στη μέση κ παίζω μια στο τόσο God of war και Assasins Creed Mirage
Τις προάλλες κατέβασα το Europa Universalis IV αλλά δεν το έψαξα ακόμα ιδιαίτερα πέραν του ακατανομαστου ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Νερντουλες μου.
Ενα γεια ηρθα να πω και φευγω.
Ενα γεια ηρθα να πω και φευγω.
- Τετ 11 Μαρ 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
@Χωρικός είναι ζάχαρη και μέλι.....
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.
https://www.dropbox.com/scl/fi/1qy9ql27ug7ecbpogn46l/.pdf?rlkey=zgx3lqxpjyagievywu36bfye1&e=2&st=julnoh29&dl=0
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για το ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,
Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για το ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,
Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 28 Μαρ 2026, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
- Κυρ 29 Μαρ 2026, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Σιουρδοι αυτοαποκαλούνται οι Κοζανίτες που, στην τοπική διάλεκτο σημαίνει περίπου τρελός. Υπάρχει και ρήμα: Σιουρδίζω. (Το ιώτα δεν ακούγεται και προφέρεται σαν παχύ σίγμα).
- Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Κλεο αυτο το κυπελλο ειναι αφιερωμενο σε σενα ! Μπραβο στα παλικαρια της Κ19
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ο Γκασμας τους το κάρφωσε το 2ο γκολάκι
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ωχ μωρέ μλκες δεν βαρεθήκατε;
Πρέπει να φέρουμε ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από το χαρτί την επόμενη αγωνιστική απλά για να μείνουμε ζωντανοί. Όχι για να έχουμε ελπίδες. Απλά για να είμαστε στην μαθηματική ζώνη.
Τα θαύματα γίνονται μια φορά.
Και το να κοροϊδεύουμε το χαρτί που μας έριξε τριμπαλο ...
Πρέπει να φέρουμε ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από το χαρτί την επόμενη αγωνιστική απλά για να μείνουμε ζωντανοί. Όχι για να έχουμε ελπίδες. Απλά για να είμαστε στην μαθηματική ζώνη.
Τα θαύματα γίνονται μια φορά.
Και το να κοροϊδεύουμε το χαρτί που μας έριξε τριμπαλο ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: CEV Volleyball Challenge Cup 2025-2026
Οι μισοι μελη του PAOKMANIA
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 02:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Την αναβολή πάντως εγώ θα την έπαιρνα στο εκτός με Λιβαδειά
Κερδίζω χρόνο για τα δύο ματς με ρουλη, επαναφέρω Καμαρά παίζω άνετος με Μπραν
Όταν οριστεί το παιχνίδι ή Λιβαδειά μπορεί να έχει ξεφουσκώσει και φυσικά οι καιρικές συνθήκες να είναι και καλύτερες
Snou τωρα ειδα πως εχεις κι εσύ ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Afanas Καλημέρα.
Είχαμε ξεκινήσει μια κουβέντα την προηγούμενη Τρίτη δυστυχώς όμως συνέβη το μοιραίο..
Με αφορμή το γράφημα που ανέβασες ήθελα να σου προτείνω αν από του χρόνου έχεις όρεξη να ασχοληθούμε παρέα και να βγάζουμε διάφορα reports μετά από κάθε αγώνα ώστε να προστεθεί στο φόρουμ και μια ...
Είχαμε ξεκινήσει μια κουβέντα την προηγούμενη Τρίτη δυστυχώς όμως συνέβη το μοιραίο..
Με αφορμή το γράφημα που ανέβασες ήθελα να σου προτείνω αν από του χρόνου έχεις όρεξη να ασχοληθούμε παρέα και να βγάζουμε διάφορα reports μετά από κάθε αγώνα ώστε να προστεθεί στο φόρουμ και μια ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
@Afanas Καλημέρα.
Με αφορμή το γράφημα που ανέβασες ήθελα να σου προτείνω αν από του χρόνου έχεις όρεξη να ασχοληθούμε παρέα και να βγάζουμε διάφορα reports μετά από κάθε αγώνα ώστε να προστεθεί στο φόρουμ και ...