Η αναζήτηση βρήκε 91 εγγραφές

Return

από xrisitsapa
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Πριν φτασουμε να ασχοληθουμε με το τι ρολο παιζει το καθε ΜΜΕ, ας αντιληφθουμε πρωτα το εξης θλιβερο :

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ

Αρα η ΠΑΕ καλυτερα θα επρεπε να ασχοληθει με το λαο του ΠΑΟΚ - γιατι ακουει το καθε Μετροπολις, τι του λειπει, ποια ειναι η επικοινωνιακη ...
από shearer4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;

Lord of the Rings Online που έχω φάει μήνες σε χρόνο παιχνιδιού τα τελευταία χρόνια με ώρες καθημερινά

Στο ps4 έχω αφήσει στη μέση κ παίζω μια στο τόσο God of war και Assasins Creed Mirage

Τις προάλλες κατέβασα το Europa Universalis IV αλλά δεν το έψαξα ακόμα ιδιαίτερα πέραν του ακατανομαστου ...
από DimitrisS
Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;

Νερντουλες μου.

Ενα γεια ηρθα να πω και φευγω.
από ABOLEYTOI
Τετ 11 Μαρ 2026, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..

@Χωρικός είναι ζάχαρη και μέλι.....
από Kabamaru11
Παρ 31 Οκτ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

https://www.dropbox.com/scl/fi/1qy9ql27ug7ecbpogn46l/.pdf?rlkey=zgx3lqxpjyagievywu36bfye1&e=2&st=julnoh29&dl=0

Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για το ΙΒΑΝ.

Καλησπέρα,

Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
από st4this
Σάβ 28 Μαρ 2026, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

:lol: :lol: :lol: Μιλάμε για πραγματική κόντρα δηλαδή, δεν το γνώριζα. Τραβιομουν κάποτε με μια απο Πτολεμαΐδα αλλά δεν εντρυφησα στα τοπικά θέματα :D
από Χωρικός
Κυρ 29 Μαρ 2026, 01:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Σιουρδοι αυτοαποκαλούνται οι Κοζανίτες που, στην τοπική διάλεκτο σημαίνει περίπου τρελός. Υπάρχει και ρήμα: Σιουρδίζω. (Το ιώτα δεν ακούγεται και προφέρεται σαν παχύ σίγμα).
από george188
Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
από st4this
Παρ 15 Μάιος 2026, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Εικόνα

Κλεο αυτο το κυπελλο ειναι αφιερωμενο σε σενα ! Μπραβο στα παλικαρια της Κ19 :twisted:
από Мир
Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Ο Γκασμας τους το κάρφωσε το 2ο γκολάκι
από PAOK_Antarctica
Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Ωχ μωρέ μλκες δεν βαρεθήκατε;

Πρέπει να φέρουμε ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από το χαρτί την επόμενη αγωνιστική απλά για να μείνουμε ζωντανοί. Όχι για να έχουμε ελπίδες. Απλά για να είμαστε στην μαθηματική ζώνη.

Τα θαύματα γίνονται μια φορά.

Και το να κοροϊδεύουμε το χαρτί που μας έριξε τριμπαλο ...
από st4this
Τρί 10 Φεβ 2026, 20:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: CEV Volleyball Challenge Cup 2025-2026

Οι μισοι μελη του PAOKMANIA :opaokara:
από marsantos
Δευ 03 Νοέμ 2025, 02:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Την αναβολή πάντως εγώ θα την έπαιρνα στο εκτός με Λιβαδειά

Κερδίζω χρόνο για τα δύο ματς με ρουλη, επαναφέρω Καμαρά παίζω άνετος με Μπραν

Όταν οριστεί το παιχνίδι ή Λιβαδειά μπορεί να έχει ξεφουσκώσει και φυσικά οι καιρικές συνθήκες να είναι και καλύτερες

Snou τωρα ειδα πως εχεις κι εσύ ...
από marsantos
Τετ 04 Φεβ 2026, 11:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Afanas Καλημέρα.
Είχαμε ξεκινήσει μια κουβέντα την προηγούμενη Τρίτη δυστυχώς όμως συνέβη το μοιραίο..

Με αφορμή το γράφημα που ανέβασες ήθελα να σου προτείνω αν από του χρόνου έχεις όρεξη να ασχοληθούμε παρέα και να βγάζουμε διάφορα reports μετά από κάθε αγώνα ώστε να προστεθεί στο φόρουμ και μια ...
από Afanas
Τετ 04 Φεβ 2026, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

@Afanas Καλημέρα.
Είχαμε ξεκινήσει μια κουβέντα την προηγούμενη Τρίτη δυστυχώς όμως συνέβη το μοιραίο..

Με αφορμή το γράφημα που ανέβασες ήθελα να σου προτείνω αν από του χρόνου έχεις όρεξη να ασχοληθούμε παρέα και να βγάζουμε διάφορα reports μετά από κάθε αγώνα ώστε να προστεθεί στο φόρουμ και ...