Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.
Η αναζήτηση βρήκε 61 εγγραφές
- Τρί 16 Σεπ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD
Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ;
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.
- Τετ 10 Σεπ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Έρχονται με κόσμο οι Ισραηλινοί στην Τουμπα.
Ώρα να βγάλουμε, έστω και καλοκαιριάτικα, τα παλαιστινιακά από το συρτάρι.
Και πριν πει κάποιος ότι μπερδεύουμε τα πολιτικά/ γεωπολιτικά με τη μπάλα, θα θυμίσω ότι τα φοράμε 30 χρόνια σαυτο το γήπεδο.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
Ώρα να βγάλουμε, έστω και καλοκαιριάτικα, τα παλαιστινιακά από το συρτάρι.
Και πριν πει κάποιος ότι μπερδεύουμε τα πολιτικά/ γεωπολιτικά με τη μπάλα, θα θυμίσω ότι τα φοράμε 30 χρόνια σαυτο το γήπεδο.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
- Τετ 17 Σεπ 2025, 08:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Το να φορεσεις το παλαιστινιακο, που φορας εδω και 30 χρονια στο γηπεδο, δεν το κανεις ουτε για να πικαρεις :shock: ουτε για να προβαλεις τα αντισημιτικα σου συναισθηματα. ΕΙναι καταρχας ΠΑΟΚτσηδικο λαβαρο και δευτερον ειναι για μενα η ελαχιστη κινηση ανθρωπιας, αν μας εχει μεινει κατι τετοιο, στο ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Γεια σου φίλε Antarctica!
Χαμένος μέσα στην "απογοήτευσή" μου!
Αλλά ας μη μιλάω με αρνητικές λέξεις!
Όλα καλά φίλε!
Χαμένος μέσα στην "απογοήτευσή" μου!
Αλλά ας μη μιλάω με αρνητικές λέξεις!
Όλα καλά φίλε!
- Παρ 23 Ιαν 2026, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πολύ ΠΑΟΚ μέρα χθες, μετά την τεράστια στεναχώρια που έφαγα από το μπάσκετ δεν είχα καν κέφι να πάω γήπεδο και τελικά με την παράσταση που έδωσε η ομαδάρα κοιμήθηκα σα δεκάχρονο.
Δεν υπάρχουν λόγια για τη χθεσινή εμφάνιση, σίγουρα δεν ήταν ο ΠΑΟΚ με τον οποίο μεγάλωσα εγώ. Χθες είδα μια μοντέρνα ...
Δεν υπάρχουν λόγια για τη χθεσινή εμφάνιση, σίγουρα δεν ήταν ο ΠΑΟΚ με τον οποίο μεγάλωσα εγώ. Χθες είδα μια μοντέρνα ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Έκανες τις Γαλλιδούλες σαστισμένες να αναφωνούν:
OH MON DIEU, OH MON DIEU
OH MON DIEU ένας Μεϊτέ
OH MON DIEU, OH MON DIEU
OH MON DIEU ένας Μεϊτέ
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Είναι τουλάχιστον αστείο να γράφετε ακόμα πως το Ντελια τον πούλησε στέλεχος της παε και τον κράτησε ο Ιβάν γιατί δεν ήξερε τι γινόταν
Ο Πρόεδρος της ΑΕ πληρώνει μια στρατιά απο υπαλλήλους και συμβούλους.
Δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τα πάντα για εναν οργανισμό με 100άδες υπαλλήλους ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Οι οποίες ποιες είναι; Να μην τρέχουν οι άλλοι Σόρρυ να καταλάβω λίγο το σκεπτικό προσπαθώ. Δηλαδή λες καλοί είμαστε αλλά αθλητικά δεν ?
Λέω ότι βάλε μας να παίξουμε έναν αγώνα κομπλέ και ξεκούραστοι και θα τους πάρουμε όλους αμπαριζα. Μη μου βάλεις πυκνή ακολουθία αγώνων.
Αν ο Αντρίγια ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
1). Πάρτε απο τον Τάισον μυελό των οστών και αρχίστε να τον χορηγειτε σε αρρώστους, ετοιμοθανατους να γίνουν καλά και σε πεθαμένους να αναστηθούν.
2). Ψάξτε αν έχει σχέση με τον Αστερίξ
3). Κάντε του αντιντοπινγκ, δεν είναι δίκαιο για τους άλλους ποδοσφαιριστές
4). Να προσεγγίσει κάποιος από την ...
2). Ψάξτε αν έχει σχέση με τον Αστερίξ
3). Κάντε του αντιντοπινγκ, δεν είναι δίκαιο για τους άλλους ποδοσφαιριστές
4). Να προσεγγίσει κάποιος από την ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ηρεμα μαγκες.
Τι ήρεμα ρε συ! Είναι δυνατόν σε παιχνίδι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες αυτός ο γαμώσπιτος να έχει σφυρίξει έτσι την ομάδα; Στερώντας της τη δυνατότητα και να διεκδικήσει το αποτέλεσμα σήμερα αφενός και δημιουργώντας μας τεράστια προβλήματα εν όψει του αμέσως επόμενου αγώνα ...
- Παρ 20 Φεβ 2026, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Σε ένα φάουλ που κερδίσαμε στο πλάι δεξιά. Πήγε να το εκτελέσει και έκανε focus η κάμερα πάνω του.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Τι απόλαυση να βλέπεις ΠΑΟΚ και να ξέρεις δεν υπάρχει περίπτωση να μπει μέσα ο Μπράντον, ξεγνοιασιά
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-ΠΑΟΚ 73-78,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μόνο που βλέπεις τον Χατζόπουλο να πανηγυρίζει με την ψυχή του σιχαίνεσαι την πέτσα σου με κάτι κωλόπανα, δήθεν συνοπαδούς, που τον καθύβριζαν το τελευταίο διάστημα. Ξόανα.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρουσι Chery-ΠΑΟΚ, 14/12, 13:00, ΕΡΤ2
Εντάξει πλέον πατημένα 50 το οτι ζω ξανά τετοια κερκίδα σε παιχνιδι μπασκετ Αθήνα μια συγκίνηση μου την προκαλεί για να το πω ευγενικά.
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Βαγγέλης Μαργαρίτης
μηπως να υπαρξει και μια τροποποίηση στον τίτλο του τοπικ που να υποδεικνύει τον ρόλο του?
πχ "Βαγγέλης Μαργαρίτης- Τεχνικός Διευθυντής"
πχ "Βαγγέλης Μαργαρίτης- Τεχνικός Διευθυντής"