Η αναζήτηση βρήκε 49 εγγραφές
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο Σνουφ πηρε σκουπα και καθαριζει το ροστερ....νοικοκυρης!!!
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ας πούμε πως είναι λίγο λιγότερο από το μισό του δικού σου
Αν ο ΠΑΟΚ του δισεκατομμυριουχου ιδιοκτήτη του μεγάλου τηλεοπτικού συμβολαίου των εισιτηρίων των χορηγιών πρέπει να κάνει πάνω από 40 μύρια ευρώ πωλήσεις για να δώσει 3-4
Ο ρουλης τι πωλήσεις πρέπει να έχει?
Η κουλα που ήδη έχει δώσει 7 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
ΠΡΟΣΟΧΗ για ότι προσπαθούν να φορτώσουν ορισμένοι (όχι τυχαία) στο παιδί.
Ψυχραιμία , αλλά αυτό βγήκε από την κίκερ, και όχι από ελληνικά ΜΜΕ.
Konstantelias sought a conversation with club boss Savvidis
After the transfer threatened to fall through because VfB's offer had long been below the ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και συνεχίζετε και ρωτάτε πραγματικά;;;;
Ωραία. Και ας δεχτούμε οτι θέλανε. Γιατί να μην τον ανανεώσουν φετος ώστε να τον πουλήσουν του χρόνου 40 μυρια; Δεν μιλαμε για μικρή ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αχαριστία, που ακριβώς την είδατε; Στο ότι πάει να γίνει φέτος ρεκόρ στα διαρκείας;
Κάθεστε και ασχολείστε με 4-5 ακάου στα σόσιαλ και νομίζετε ότι αυτοί εκφράζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ;
Ακόμα σήμερα, ακόμα και μετά στην ιστορία με τον Ντέλια, οι 99 στους 100 ΠΑΟΚτσήδες επιθυμούν ξεκάθαρα την ...
Κάθεστε και ασχολείστε με 4-5 ακάου στα σόσιαλ και νομίζετε ότι αυτοί εκφράζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ;
Ακόμα σήμερα, ακόμα και μετά στην ιστορία με τον Ντέλια, οι 99 στους 100 ΠΑΟΚτσήδες επιθυμούν ξεκάθαρα την ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια φιγουράρει στην επικαιρότητα της ασπρόμαυρης ατζέντας με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει το σύνθημα!
-Το σύνθημα το έδωσε όταν πήγε να τον πουλήσει για ένα ξεροκόματο και πήρε πίσω την ίδια του την απόφαση;
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχασαν λεπτό ...
-Το σύνθημα το έδωσε όταν πήγε να τον πουλήσει για ένα ξεροκόματο και πήρε πίσω την ίδια του την απόφαση;
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχασαν λεπτό ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας ενημερωσει γιατι μετα απο πωλησεις Κουλιερακη, Κοταρσκι, Τζιμα, Τισουνταλι, ποσοστο Αουγκουστο, που απεφεραν περιπου 45 εκατομμυρια ευρω σε ενα μολις χρονο!! εσοδα απο ευρωπη γυρω στα 14 εκατομμυρια ευρω, εσοδα απο τηλεοπτικα αλλα 10, εσοδα απο εισητηρια κτλ ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Το πρόβλημα στα χαφ δεν ειναι τόσο αριθμητικό οσο σε σύνθεση χαρακτηριστικών. Μόνο ο Μειτε μπορεί να παίξει μπροστά από τα στοπερ σε μια πολύ κομβική θέση για το παιχνιδι του Λουτσεσκου. Σε πιθανότητα απουσίας του είμαστε άλλη ομαδα. Πρέπει να έρθει χαφ που να "εξαριζει". Ο Ζαφείρης καλώς να έρθει ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως ΠΑΟΚτσάκι πιτσιρικάς σε μπαράκι στη Σκιάθο, προσεγγίζει πλέον με άλλον αέρα τσέχικο τσικάκι.
Ντου γιου νόου Ζαφείρης? Γουί τουκ χιμ φρομ γιου! Βέρι γκουντ πλέιερ!
Ντου γιου νόου Ζαφείρης? Γουί τουκ χιμ φρομ γιου! Βέρι γκουντ πλέιερ!
- Δευ 25 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζούμα χτυπάει γάτες οπότε του ευχόμαστε άσχημα πράγματα γενικά, να βρει φως στη μίζερη ζωούλα του και μακρυά από την Τούμπα μας.
- Παρ 10 Οκτ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τέτοια αγωνία κάποιων να μείνει από στάσιμη έως σε ρόλο μόνιμου κομπάρσου η ΚΑΕ μην τυχόν και θιχτεί ο Ιβαν δεν μπορώ να τη καταλαβω. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχει προκληθεί επί της ουσίας στο σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα από τότε που εμφανίστηκε ο Μυστακιδης ανεξαρτήτως του τρόπου ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Μολις γυρισα απο το γηπεδο.
Η συμφωνια οντως εκλεισε.
Σε δεκα μερες θα εχουν τελειωσει τα διαδικαστικα.
Υπαρχουν ηδη κλεισμενοι τρεις ξενοι.
ΥΓ.
Συγχαρητηρια στον Χατζοπουλο για οσα εκανε στο γηπεδο, πριν αποχωρησει.
Η συμφωνια οντως εκλεισε.
Σε δεκα μερες θα εχουν τελειωσει τα διαδικαστικα.
Υπαρχουν ηδη κλεισμενοι τρεις ξενοι.
ΥΓ.
Συγχαρητηρια στον Χατζοπουλο για οσα εκανε στο γηπεδο, πριν αποχωρησει.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτά τα καθίκια του X που πετούσαν χολή στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ειδικά στον Χατζόπουλο για δήθεν καθυστερήσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, τι θα γράψουν τώρα; Π²@$νας γιοι. Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν....
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...