Η αναζήτηση βρήκε 22 εγγραφές

Return

από psykoman
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Εγώ πάντως που είμαι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος εδώ και 4 χρόνια, ούτε κάποια κάρτα μέλους έχω, ούτε mail να μου πουν πότε είναι η περίοδος ανανέωσης, ούτε καν ένα mail ότι η εγγραφή έγινε κανονικά και είμαι μέλος στον σύλλογο. Δυστυχως είμαστε αρκετά χρόνια πίσω και ευτυχώς που υπάρχει και η ...
από george188
Τρί 15 Ιούλ 2025, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026

Πάρε ενα τηλ να στο ξεκλειδώσουν γιατί βαράει σκαλώματα. Τα ιδια ειχα παθει και ξεκλείδωσε μονο του εν τελει. Το ιδιο και φιλος που του το ξεμπλοκαρε η παε
από st4this
Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026

sn0ufel4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:51 Υπάρχει κάποιος άλλος που πήγε να μπει στο λογαριασμό του για να ανανεώσει το διαρκείας του είχε ξεχάσει τον κωδικό και ζήτησε καινούργιο και τώρα του λέει πως ο λογαριασμός του είναι κλειδωμένος ή μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά?
Ειχα παρει εδω 2310954099 και με βοηθησαν για δες
από gika
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ακόμα και αν τον κρατήσεις, εμένα με έχασες από υποστηρικτή σου γιατί απλά έδειξες ότι δεν νιώθεις.

Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.

Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
από loukas karadimos
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

ειπατε πολλα για τον Μυστακιδη, σα να τον εκπροσωπειτε

ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΤΖΟΡΜΠΑ

απο σημερα εχεις 4 κιτρινες δωρο απο μενα
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Νομιζω οτι η νομικος σημερα ειπε αυτο ακριβως οτι πρεπει σε συννενοηση με τη ΠΑΕ να συνταχθει ενα λεπτομερες μνημονιο με συγκεκριμενοποιηση των ορων. Θυμαμαι λαθος?

Στην ΠΑΕ το ειπε; Οχι σε εμας. Επισης η νομικος ειπε οτι αυτο το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να λυθει με δημοσιο διαλογο ...
από alp920
Τρί 12 Αύγ 2025, 06:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Πάμε από τα βασικά.
Τα μέλη σωματείου έχουν δικαίωμα ενημέρωσης για τις πράξεις και αποφάσεις των οργάνων του σωματείου, ιδίως για θέματα που επηρεάζουν τη λειτουργία, την περιουσία και τις υποχρεώσεις του σωματείου.
Το ΔΣ είναι διαχειριστικό όργανο, αλλά ενεργεί υπόλογο απέναντι στη Γενική ...
από joshua
Παρ 27 Ιουν 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

O Καμαρα ειναι πολυ επιρρεπης στο λαθος για να παιξει μπροστα απο τα στοπερ ενω αντιθετα με ενα χαφ σκουπα πισω του θα απελευθερωθει στο 8.
από Tolaros
Παρ 04 Ιούλ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Οσοι δεν θέλετε τον Μπραντον Τόμας για 3ο φορ (κι εγώ είμαι ένας από αυτούς), σε περίπτωση που κλείσουμε άλλο παίκτη για 3ο φορ να είστε προετοιμασμενοι να τον δείτε με την φανέλα άλλης ομάδας της πόλης.

Ο Μπραντον λοιπόν, περιμένει και έχει εμάς ως πρώτη επιλογή, αλλά παράλληλα δεν θέλει να ...
από wickerman
Παρ 04 Ιούλ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό δεν είναι σενάριο. Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες είναι. Τον τύπο πέρσι πιο πολλές φορές τον έβλεπες ξαπλωμένο στο χόρτο παρά όρθιο. Αν είναι δυνατόν να ανανεώσουν τον Σκουντούφλη.
από renegade
Παρ 04 Ιούλ 2025, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι ψάχνουμε επιχειρήματα για να δικαιολογήσουμε οποιαδήποτε σκέψη ανανέωσης Μπράντον είναι κάτι που δεν μπορώ να το δεχτώ.
1η Ιουλίου έπρεπε να βγει μια ευχαριστήρια ανακοίνωση και ας παίζουμε με τον Σνάουτσνερ επιθετικό
από psykoman
Σάβ 05 Ιούλ 2025, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σνουφ πηρε σκουπα και καθαριζει το ροστερ....νοικοκυρης!!!
από psykoman
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Ας πούμε πως είναι λίγο λιγότερο από το μισό του δικού σου

Αν ο ΠΑΟΚ του δισεκατομμυριουχου ιδιοκτήτη του μεγάλου τηλεοπτικού συμβολαίου των εισιτηρίων των χορηγιών πρέπει να κάνει πάνω από 40 μύρια ευρώ πωλήσεις για να δώσει 3-4

Ο ρουλης τι πωλήσεις πρέπει να έχει?
Η κουλα που ήδη έχει δώσει 7 ...
από Blackgr4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

ΠΡΟΣΟΧΗ για ότι προσπαθούν να φορτώσουν ορισμένοι (όχι τυχαία) στο παιδί.

Ψυχραιμία , αλλά αυτό βγήκε από την κίκερ, και όχι από ελληνικά ΜΜΕ.

Konstantelias sought a conversation with club boss Savvidis
After the transfer threatened to fall through because VfB's offer had long been below the ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και συνεχίζετε και ρωτάτε πραγματικά;;;;

Ωραία. Και ας δεχτούμε οτι θέλανε. Γιατί να μην τον ανανεώσουν φετος ώστε να τον πουλήσουν του χρόνου 40 μυρια; Δεν μιλαμε για μικρή ...