Η αναζήτηση βρήκε 91 εγγραφές

Return

από paris2
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας ενημερωσει γιατι μετα απο πωλησεις Κουλιερακη, Κοταρσκι, Τζιμα, Τισουνταλι, ποσοστο Αουγκουστο, που απεφεραν περιπου 45 εκατομμυρια ευρω σε ενα μολις χρονο!! εσοδα απο ευρωπη γυρω στα 14 εκατομμυρια ευρω, εσοδα απο τηλεοπτικα αλλα 10, εσοδα απο εισητηρια κτλ ...
από joshua
Κυρ 17 Αύγ 2025, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Το πρόβλημα στα χαφ δεν ειναι τόσο αριθμητικό οσο σε σύνθεση χαρακτηριστικών. Μόνο ο Μειτε μπορεί να παίξει μπροστά από τα στοπερ σε μια πολύ κομβική θέση για το παιχνιδι του Λουτσεσκου. Σε πιθανότητα απουσίας του είμαστε άλλη ομαδα. Πρέπει να έρθει χαφ που να "εξαριζει". Ο Ζαφείρης καλώς να έρθει ...
από nkoss
Τετ 20 Αύγ 2025, 17:44
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως ΠΑΟΚτσάκι πιτσιρικάς σε μπαράκι στη Σκιάθο, προσεγγίζει πλέον με άλλον αέρα τσέχικο τσικάκι.
Ντου γιου νόου Ζαφείρης? Γουί τουκ χιμ φρομ γιου! Βέρι γκουντ πλέιερ!
από vasgias
Δευ 25 Αύγ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

4NIKOS1986 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 20:24 Ο Ζούμα δηλαδή δεν αλλάζει τις ισορροπίες;
Ο Ζούμα χτυπάει γάτες οπότε του ευχόμαστε άσχημα πράγματα γενικά, να βρει φως στη μίζερη ζωούλα του και μακρυά από την Τούμπα μας. ;)
από JohnDag
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Έκλεισε το κανόνι;

Μια χαρά, κάνε ρε Ιβαν ακόμα μια υπέρβαση και φέρε και τον Κοτσιρα για δεξιά και ψάξτε να βρείτε τον δεύτερο μετά..
από joshua
Παρ 10 Οκτ 2025, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Τέτοια αγωνία κάποιων να μείνει από στάσιμη έως σε ρόλο μόνιμου κομπάρσου η ΚΑΕ μην τυχόν και θιχτεί ο Ιβαν δεν μπορώ να τη καταλαβω. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχει προκληθεί επί της ουσίας στο σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα από τότε που εμφανίστηκε ο Μυστακιδης ανεξαρτήτως του τρόπου ...
από Cylon-4
Σάβ 11 Οκτ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Μολις γυρισα απο το γηπεδο.
Η συμφωνια οντως εκλεισε.
Σε δεκα μερες θα εχουν τελειωσει τα διαδικαστικα.
Υπαρχουν ηδη κλεισμενοι τρεις ξενοι.

ΥΓ.
Συγχαρητηρια στον Χατζοπουλο για οσα εκανε στο γηπεδο, πριν αποχωρησει.
από Psaras
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Αυτά τα καθίκια του X που πετούσαν χολή στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ειδικά στον Χατζόπουλο για δήθεν καθυστερήσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, τι θα γράψουν τώρα; Π²@$νας γιοι. Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν....
από loukas karadimos
Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ...
από Odi
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.

1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...
από kataramenos5
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

gergeo4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:21 ο τελης ζητησε επιπλέον εγγραφα,σωστα;δηλαδη δεν τα ηξεραν και εμαθαν σήμερα την υπαρξη τους;η delloite δεν τα ηλεγξε;της τα εκρυψε η καε;
Καποιοι μπορει να βοηθησαν απο παλια .Και παλια τα λεφτα γραφοταν σε καρτελες
και τα κουβαλουσαν με ..σακουλες.Τι να βρει η deloitte ?
από joshua
Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Αυτη ειναι η λογικη καποιων στην ομαδα και ειμαι σιγουρος οτι καπως ετσι εχουν προκυψει και τα ''ΧΡΕΗ''...Δεν μπορει να μην καταλαβαινει καποιος οτι οποιοδηποτε χρεος γεννα νομιμη οφειλη και υποχρεωση ειπε η πλευρα Μυστακιδη οτι θα πληρωθει. Το τι μπορει να βαφτισει χρεος καποιος ειναι πολυ σχετικο ...
από Michael Scott
Πέμ 30 Απρ 2026, 01:59
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι μικρός γενικα και δυστυχώς δεν εχω προλάβει τις μεγάλες ομαδες του ΠΑΟΚ την δεκαετία του 90'. Αν για κατι ζηλεύω τους μεγαλύτερους είναι για το οτι έζησαν μεγάλες στιγμές σε Ευρώπη και Ελλαδα με αυτη την ομάδα...

Μεγάλωσα βλέποντας την περηφάνια του πατέρα μου για εκείνες τις ομαδες. Για τον ...
από Tolaros
Τετ 13 Μάιος 2026, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ , πρώτοι εδώ.

Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα. Λευτεριά ...