Η αναζήτηση βρήκε 91 εγγραφές
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Είναι τουλάχιστον αστείο να γράφετε ακόμα πως το Ντελια τον πούλησε στέλεχος της παε και τον κράτησε ο Ιβάν γιατί δεν ήξερε τι γινόταν
Ο Πρόεδρος της ΑΕ πληρώνει μια στρατιά απο υπαλλήλους και συμβούλους.
Δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τα πάντα για εναν οργανισμό με 100άδες υπαλλήλους ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Οι οποίες ποιες είναι; Να μην τρέχουν οι άλλοι Σόρρυ να καταλάβω λίγο το σκεπτικό προσπαθώ. Δηλαδή λες καλοί είμαστε αλλά αθλητικά δεν ?
Λέω ότι βάλε μας να παίξουμε έναν αγώνα κομπλέ και ξεκούραστοι και θα τους πάρουμε όλους αμπαριζα. Μη μου βάλεις πυκνή ακολουθία αγώνων.
Αν ο Αντρίγια ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
1). Πάρτε απο τον Τάισον μυελό των οστών και αρχίστε να τον χορηγειτε σε αρρώστους, ετοιμοθανατους να γίνουν καλά και σε πεθαμένους να αναστηθούν.
2). Ψάξτε αν έχει σχέση με τον Αστερίξ
3). Κάντε του αντιντοπινγκ, δεν είναι δίκαιο για τους άλλους ποδοσφαιριστές
4). Να προσεγγίσει κάποιος από την ...
2). Ψάξτε αν έχει σχέση με τον Αστερίξ
3). Κάντε του αντιντοπινγκ, δεν είναι δίκαιο για τους άλλους ποδοσφαιριστές
4). Να προσεγγίσει κάποιος από την ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ηρεμα μαγκες.
Τι ήρεμα ρε συ! Είναι δυνατόν σε παιχνίδι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες αυτός ο γαμώσπιτος να έχει σφυρίξει έτσι την ομάδα; Στερώντας της τη δυνατότητα και να διεκδικήσει το αποτέλεσμα σήμερα αφενός και δημιουργώντας μας τεράστια προβλήματα εν όψει του αμέσως επόμενου αγώνα ...
- Παρ 20 Φεβ 2026, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Σε ένα φάουλ που κερδίσαμε στο πλάι δεξιά. Πήγε να το εκτελέσει και έκανε focus η κάμερα πάνω του.
- Τρί 07 Απρ 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Συλληπητήρια. Ειμαι βέβαιος ομως οτι ο μακαρίτης έφυγε ήσυχος για τον γιο που άφησε πίσω. Περήφανος γιος για τον πατέρα, και περήφανος πατέρας για τον γιο.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Άρα πάλι επανερχομαστε στο ότι το κύριο πρόβλημα δεν είναι αυτό που πιστεύουμε. :geek:
Δεν ξέρω ποιο πιστεύει ο κόσμος πως είναι το κύριο πρόβλημα. Ξέρω ποιο πιστεύω εγώ.
Εγώ πιστεύω πως το κύριο πρόβλημα είναι πως η οικογένεια έχει επιλέξει έναν τρόπο διοίκησης όπου δεν υπάρχει κανείς ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Πραγματικά εκπληκτική φάση.
Το κοντρόλ και εκτέλεση με τη μία ύστερα από περιστροφή και χωρίς σκάσιμο της μπάλας είναι τρομερά δύσκολο.
Η απόκρουση ύστερα από τέτοια ακαριαία εκτέλεση είναι τρομερά δύσκολη.
Μπράβο και στους 2 και κυρίως στο δικό μας γιατί όπως είπε και ο προπονητής, αυτή ίσως ήταν η ...
Το κοντρόλ και εκτέλεση με τη μία ύστερα από περιστροφή και χωρίς σκάσιμο της μπάλας είναι τρομερά δύσκολο.
Η απόκρουση ύστερα από τέτοια ακαριαία εκτέλεση είναι τρομερά δύσκολη.
Μπράβο και στους 2 και κυρίως στο δικό μας γιατί όπως είπε και ο προπονητής, αυτή ίσως ήταν η ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη το αηττητο ηταν θεμα συγκυριας; Που εχω μπει.
Οχι το αήττητο δεν ήταν θέμα συγκυρίας . Από τότε έχουν περάσει 7 χρόνια . Το ποδόσφαιρο άλλαξε , ο ανταγωνισμός ανέβηκε . Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός γενικά έχει μείνει πίσω και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα . Κομμάτι αυτού του προβλήματος ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Όχι αδερφέ...με τρεις εκλάμψεις, μαγικός δεν είναι..μαγικός θα γίνει όταν η ομάδα που είναι σε αυτό το χάλι δύο μήνες παίρνει βαθμούς εξαιτίας του και ξεσηκώνει σαν ηγέτης και τους υπόλοιπους.
Στην παρούσα, ο Ζίβκο είναι δέκα λεβελ πιο πάνω από Ντελια κ ας ξέρει 30 κοντάρια μπάλα ο Ντελιας πιο πάνω ...
Στην παρούσα, ο Ζίβκο είναι δέκα λεβελ πιο πάνω από Ντελια κ ας ξέρει 30 κοντάρια μπάλα ο Ντελιας πιο πάνω ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Τι απόλαυση να βλέπεις ΠΑΟΚ και να ξέρεις δεν υπάρχει περίπτωση να μπει μέσα ο Μπράντον, ξεγνοιασιά
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-ΠΑΟΚ 73-78,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μόνο που βλέπεις τον Χατζόπουλο να πανηγυρίζει με την ψυχή του σιχαίνεσαι την πέτσα σου με κάτι κωλόπανα, δήθεν συνοπαδούς, που τον καθύβριζαν το τελευταίο διάστημα. Ξόανα.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρουσι Chery-ΠΑΟΚ, 14/12, 13:00, ΕΡΤ2
Εντάξει πλέον πατημένα 50 το οτι ζω ξανά τετοια κερκίδα σε παιχνιδι μπασκετ Αθήνα μια συγκίνηση μου την προκαλεί για να το πω ευγενικά.
- Τετ 06 Μάιος 2026, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: QF2, Περιστερι-ΠΑΟΚ, 6/5, 19:00, ΕΡΤ2
Ενα τεραστιο μπραβο σε αυτην την ομαδα - ομαδα αδικημενη, ομαδα ΠΑΟΚ, ομαδα risque, ομαδα που περασε πολλα και που εδωσε περισσοτερα. Δεν με αφορουν ουτε απασχολουν τα λαθη, ο εγωιστης (?) Ταιρι, η διαιτησια. Σημερα πρεπει να δωσουμε ενα μεγαλο credit σε αυτο το συνολο που ειναι μοναδικο. Διοτι δεν ...
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Βαγγέλης Μαργαρίτης
μηπως να υπαρξει και μια τροποποίηση στον τίτλο του τοπικ που να υποδεικνύει τον ρόλο του?
πχ "Βαγγέλης Μαργαρίτης- Τεχνικός Διευθυντής"
πχ "Βαγγέλης Μαργαρίτης- Τεχνικός Διευθυντής"