Εαν πουληθεί ο Ντέλιας η ομάδα θα βγεί πολλαπλά χαμένη.Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει τέτοιο λάθος από τον μεγαλομέτοχο,και ελπίζω να τηρήσει την δέσμευση του περί ομαδάρας.
Βέβαια από αυτό το σημείο ,μέχρι χαιβάνια και ψέκες ,με μόνη αφορμή ένα δημοσίευμα,υπάρχει τεράστια απόσταση.
Ταμείο θα ...
Η αναζήτηση βρήκε 34 εγγραφές
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Psycoman
Μου έστειλαν το παρακάτω κείμενο για την διαδικασία εγγραφής ως μέλος του Ερασιτέχνη
Τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για συμπληρώσουμε την αίτηση ειναι:
Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητέρας, ημερομηνία γέννησης, τόπος γέννησης, διεύθυνση κατοικίας και διεύθυνση εργασίας, επάγγελμα ...
Μου έστειλαν το παρακάτω κείμενο για την διαδικασία εγγραφής ως μέλος του Ερασιτέχνη
Τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για συμπληρώσουμε την αίτηση ειναι:
Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητέρας, ημερομηνία γέννησης, τόπος γέννησης, διεύθυνση κατοικίας και διεύθυνση εργασίας, επάγγελμα ...
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Δεν το γνωρίζω αυτό δυστυχώς.Τσεκαρε εάν θέλεις στην σελίδα φίλοι ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στο fb, μπορείς να τους ρωτήσεις σε προσωπικό μύνημα.
Σε συνέχεια του προηγούμενου post, έκανα την κατάθεση σε λογαριασμό Πειραιώς όπου εμφανίζεται ως δικαιούχος ο ΠΑΟΚ , έστειλα στην σελίδα το αποδεικτικό κατάθεσης τα ...
Σε συνέχεια του προηγούμενου post, έκανα την κατάθεση σε λογαριασμό Πειραιώς όπου εμφανίζεται ως δικαιούχος ο ΠΑΟΚ , έστειλα στην σελίδα το αποδεικτικό κατάθεσης τα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αν το μισό paokmania γραφτεί στον Ερασιτέχνη, αντί απλά να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, θα μπορούμε ακόμα και να τις διαμορφώνουμε με την ψήφο μας στην γενική Συνέλευση.
Δύο μήνες μετά τις εγγραφή ενεργοποιείται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες, και ένα χρόνο μετά την εγγραφή αποκτούμε ...
Δύο μήνες μετά τις εγγραφή ενεργοποιείται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες, και ένα χρόνο μετά την εγγραφή αποκτούμε ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 08:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τον Αριστοτέλη τον ξέχασες ?
Σου διέφυγε ?
Ειναι επενδυτης στην ομαδα;
Εν δυνάμει επενδυτής αφού έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να βάλει κεφάλαια για να γίνει ένα έργο που συνδέεται άμεσα με την ομάδα.
Πράγματι, μην μειώνετε τόσο τον ΠΑΟΚ ως μέγεθος και ως δυναμική προκειμένου να εστιάσετε στο ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
alexgarcia
Αυτή είναι η δουλειά που πρέπει
να κάνει το ΔΣ του ΑΣ.
Και στη συνέχεια η ΓΣ.
Κάθε μέλος στην ΓΣ, έχει δικαίωμα
να προτείνει το οτιδήποτε
και να τεθεί σε ψηφοφορία.
Επειδή το θέμα θα τραβήξει
χρόνια, νομίζω ότι όλοι μας πρέπει
να γράφουμε στον ΑΣ ΑΜΕΣΑ για να μπορούμε να παρακολουθούμε ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Μπάλα ξέρει,την γνώμη του έχει αποδείξει έμπρακτα ότι θα την πει στον Πρόεδρο χωριστά φόβο και πάθος,με λίγα λόγια ο κατάλληλος άνθρωπος για τον κατάλληλο ρόλο.
Εξαιρετική κίνηση,που έρχεται να προστεθεί στις δύο προηγούμενες κινήσεις στελέχωσης της ΠΑΕ από ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο.Τα ...
Εξαιρετική κίνηση,που έρχεται να προστεθεί στις δύο προηγούμενες κινήσεις στελέχωσης της ΠΑΕ από ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο.Τα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δεν θέλω να πιστεύω ότι ότι θα γίνει τέτοιο έγκλημα σαν την πώληση του Κωνσταντελια την φετινή σεζόν..
Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει τέτοια μαλακια.Η παραμονή του Κωνσταντελια φέτος είναι αυτονόητη και αδιαπραγματευτη για ένα κάρο λόγους, αγωνιστικούς και έξωαγωνιστικούς.
Δεν θα ...
Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει τέτοια μαλακια.Η παραμονή του Κωνσταντελια φέτος είναι αυτονόητη και αδιαπραγματευτη για ένα κάρο λόγους, αγωνιστικούς και έξωαγωνιστικούς.
Δεν θα ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και η χθεσινή αντίδραση δεν αφορούσε αμιγώς την ποδοσφαιρική αξία του Ντέλια.Όπως δεν πρέπει να υπάρχει προσωπολατρεία για τον διοικητικό ηγέτη, αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για έναν ποδοσφαιριστή,όποιος και εαν είναι αυτός.,
Αυτό που πήγε να γίνει χθες όμως θα ήτανε μαχαιριά στην καρδιά ...
Αυτό που πήγε να γίνει χθες όμως θα ήτανε μαχαιριά στην καρδιά ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έβαλα εγώ κανένα bold, δεν ξέρω απο που προέκυψε. Ακόμη κι έτσι όμως, αν διαβάσεις το νόημα δεν είναι αυτό που λες. Λέω ότι αν βγεις να υπερασπιστής το Σαββίδη είσαι για 20άρικο σύμφωνα με μερικούς. Αυτό λέω όχι αυτό που είπες εσύ
Όταν δε, όχι όταν δεν :D
δεκτό,δικό μου λάθος.Τζάμπα η ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Κεφάλι έχει,σβαμπιζει στα πέναλτυ,αμπαλος σίγουρα δεν είναι, αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορεί να πρεσαρει. Κακός παίχτης σίγουρα δεν είναι πάντως,με μικρές προσδοκίες έρχεται, πιστεύω ότι θα βγει περίπτωση Κρέσπο.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Μάιο είχαμε Λουτσεσκου.
Τον Ιούνιο είχαμε ΑΣ και Μυστακίδη
Τον Ιούλιο είχαμε Κωνσταντελια.
Ελπίζω ο Αύγουστος να είναι ήρεμος.
Τον Ιούνιο είχαμε ΑΣ και Μυστακίδη
Τον Ιούλιο είχαμε Κωνσταντελια.
Ελπίζω ο Αύγουστος να είναι ήρεμος.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε μία ξανά.
Υπογεγραμμένο συμβόλαιο πώλησης από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με προσύμφωνο μεταξύ Στουτγκάρδης και Ντέλια, Houston we have a problem. And it's a big one.
Κι ας βγει ο Ντέλιας να πει ότι το μετάνιωσα.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει θέμα και ότι λέγεται και γράφεται ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε λίγες σειρές θα πώ την άποψη μου ,γιατί οι σφυγμοί πρέπει να πέσουν και αναζητείται ηρεμία και να μην μαλώνουμε μεταξύ μας.
Ο μέσος Παοκτσής βλέπει τον Ιβάν ως ευεργέτη του ΠΑΟΚ.
Ο μέσος Παοκτσής δεν θέλει άλλον πλην του Ιβάν, και τον έχει στηρίξει έμπρακτα εκτιμώντας την προσφορά του, και ...
Ο μέσος Παοκτσής βλέπει τον Ιβάν ως ευεργέτη του ΠΑΟΚ.
Ο μέσος Παοκτσής δεν θέλει άλλον πλην του Ιβάν, και τον έχει στηρίξει έμπρακτα εκτιμώντας την προσφορά του, και ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορεί να έχει καμία βάση ότι ακούγεται για Κωνσταντελια.ο παίχτης εάν ήθελε θα ήταν ήδη στην Γερμανία.
Πιο πολύ μου κάνει ότι εντελώς τυχαία βγαίνει το σενάριο ταυτόχρονα με τις εξελίξεις που τρέχουν σήμερα στον ΑΣ.
Πιο πολύ μου κάνει ότι εντελώς τυχαία βγαίνει το σενάριο ταυτόχρονα με τις εξελίξεις που τρέχουν σήμερα στον ΑΣ.