Η αναζήτηση βρήκε 69 εγγραφές

Return

από alp920
Τρί 16 Δεκ 2025, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Τώρα είναι πρώτος φορ ο τραυματίας γιακουμάκης,δεύτερος ο κανένας με την σιδερώστρα και με τον μάνατζερ του που μας περνάει για χαζούς,και τρίτος ο μύθου.
Αν 1η Γενάρη έχω ακόμα ένα φορ στο ρόστερ που μπορεί να είναι καλύτερος από τον κανέναν,δεν ε΄χω κανένα πρόβλημα.Θα δώσει λύσεις στην ομάδα,και ...
από alp920
Τρί 16 Δεκ 2025, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Για τον αμυντικό θεωρώ ότι είναι διαφορετικά τα δεδομένα σε σχέση με τον φορ. Δεν υπάρχει αριθμητικό θέμα,είναι ζήτημα ελλείματος ενός πολύ ποιοτικού κεντρικού αμυντικού.Ο κεντρικός αμυντικός θα πρέπει να είναι καλύτερος από όλους όσους υπάρχουν στο ρόστερ μας και να αναβαθμίσει την αμυντική μας ...
από alp920
Δευ 22 Δεκ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα

πάμε για την διακοπή με την ομάδα να μας κάνει δώρο για τις γιορτές μια αρχοντική εμφάνιση.
Τάισον τι κάνεις ρε παιχταρά...έχουμε χαζέψει με την πάρτη σου.
από alp920
Τρί 06 Ιαν 2026, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 06.01.2026 20:00 Cosmote sport 1 HD

Θα είναι το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο του Μοναστηρλη.Προκριση με δικές του αποκρούσεις
από alp920
Τετ 14 Ιαν 2026, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

Άλλη μια επίδειξη ανωτερότητας στο εξοχικό μας στον Πειραιά, αφιερωμένη στον προπονητή του μαρκό που πανηγυρίζει ακόμα που κράτησε το 4-1.
Φανταστική η ομάδα,με υποδειγματική αμυντική λειτουργία , ειδικά στον αέρα.
από alp920
Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μετά από όλα όσα βιώσαμε με τον τραγικό χαμό των παιδιών και την απρόσμενα μεγάλη υποστήριξη που εισπράξαμε από οπαδούς άλλων ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει μια διαδικασία επανεκκίνησης των σχέσεων σε επίπεδο οργανωμένων οπαδών.
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
από alp920
Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Θελω να πω κατι. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Και δεν εννοω μονο η κερκιδα να βοηθησει να παρει το ματς με την ΑΕΚ που κανονικα πρεπει να το παρει μονη της.

Βοηθήστε την ομαδα να μην ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ. Διεκδηκουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Μπορει να μην σε παει η μπαλα. Εχουμε τραυματισμους. Μπορει να μην κατσει ...
από alp920
Πέμ 26 Φεβ 2026, 08:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Χωρικός έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 01:08
marsantos έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 00:49 Ο Σουντουλιδης έκανε μυθικό σαρδάμ στο σχόλιο του gazzetta..
" Στην πόλη όπου ο Ιούλιος Βερν εμπνεύστηκε το 20 χιλιάδες κάτω από τις λεύγες '...
εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύγες
O γύρος του κόσμου σε 80 λεύγες.
Καλημέρα από το τρένο για Βίγκο,θα φέρουμε το διπλό
:opaokara: