Η αναζήτηση βρήκε 45 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Βγαίνει ότι η Στουτγάρδη έκανε πρόταση 15 εκατομμύρια στους Τσέχους για τον Ζαφείρη...Σύμφωνα με το ρεπορταζ ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας δε ξέχασε ποτέ το φιάσκο με τον Κωσταντελια και προσπαθεί να κάνει μια κίνηση ουσίας αλλά κυρίως εντυπωσιασμού....
Φίλε μου ήμουν σίγουρος ότι αργά ή ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Απορώ γιατί μπήκαν στην διαδικασία να κάνουν συνέντευξη τύπου.
Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό το διακυβευμα θα έπεφτε πολύ γέλιο.Προς το παρόν γελάνε οι αλλόθρησκοι με αυτό το χάλι .
Ντροπή και ξετσιπωσια.
Ραντεβού στην Γενική Συνέλευση των μελών.
Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό το διακυβευμα θα έπεφτε πολύ γέλιο.Προς το παρόν γελάνε οι αλλόθρησκοι με αυτό το χάλι .
Ντροπή και ξετσιπωσια.
Ραντεβού στην Γενική Συνέλευση των μελών.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε από τα βασικά.
Τα μέλη σωματείου έχουν δικαίωμα ενημέρωσης για τις πράξεις και αποφάσεις των οργάνων του σωματείου, ιδίως για θέματα που επηρεάζουν τη λειτουργία, την περιουσία και τις υποχρεώσεις του σωματείου.
Το ΔΣ είναι διαχειριστικό όργανο, αλλά ενεργεί υπόλογο απέναντι στη Γενική ...
Τα μέλη σωματείου έχουν δικαίωμα ενημέρωσης για τις πράξεις και αποφάσεις των οργάνων του σωματείου, ιδίως για θέματα που επηρεάζουν τη λειτουργία, την περιουσία και τις υποχρεώσεις του σωματείου.
Το ΔΣ είναι διαχειριστικό όργανο, αλλά ενεργεί υπόλογο απέναντι στη Γενική ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή το φόρουμ έχει και άλλους δικηγόρους, όποιος θέλει να συμπληρώσει,να διορθώσει ή και να εκφέρει αντίθετη άποψη ,τον παρακαλώ να το κάνει. Το θέμα εδώ δεν είναι μόνο το γήπεδο και η κόντρα με την ΠΑΕ, αυτό είναι η αφορμή.
Όταν θα έρθει η ώρα της Γενικής Συνέλευσης, καλό θα είναι να πάμε σ ...
Όταν θα έρθει η ώρα της Γενικής Συνέλευσης, καλό θα είναι να πάμε σ ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν υπάρχουν λόγια για αυτήν την κίνηση . Απερίγραπτη..
Ας είναι και τον Γενάρη.
Τώρα τρέχουμε οπωσδήποτε για δυνατό χάφ,ένα στόπερ και περιμένουμε να περάσει ο επαναληπτικός με την Ριέκα μήπως κάνουμε καμιά τρελή κέντα με σέντερ φορ .
Αν δεν γίνει τώρα η κίνηση για φορ,ο Γενάρης να είναι καλά.
Ας είναι και τον Γενάρη.
Τώρα τρέχουμε οπωσδήποτε για δυνατό χάφ,ένα στόπερ και περιμένουμε να περάσει ο επαναληπτικός με την Ριέκα μήπως κάνουμε καμιά τρελή κέντα με σέντερ φορ .
Αν δεν γίνει τώρα η κίνηση για φορ,ο Γενάρης να είναι καλά.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σχεδόν τέλεια εμφάνιση εάν λάβει κανείς υπόψη του την εποχή.
Το σχεδόν το βγάζω.Τελεια εμφάνιση,τους καταπιαμε.
Το σχεδόν το βγάζω.Τελεια εμφάνιση,τους καταπιαμε.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Δεξου άλλη μια σεβάσμιε συνονόματε,σε παρακαλώ!
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν συμφωνήσαμε όντως με παίχτη που μας ενδιαφέρει,με την ομάδα του θα τα βρούμε πιστεύω.
Το δύσκολο είναι συνήθως να ψηθεί ο παίχτης
Το δύσκολο είναι συνήθως να ψηθεί ο παίχτης
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
feedback για το τι παίχτηκε θα δώσει ο άνθρωπος προφανώς, φαντάζομαι σε αυτήν την λογική είναι το post του equalizer.
Ας προχωρήσει το deal σήμερα να κλείσουμε όμορφα τις μεταγραφές και τα άλλα έπονται.
Ας προχωρήσει το deal σήμερα να κλείσουμε όμορφα τις μεταγραφές και τα άλλα έπονται.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ορμήξουμε στα ινστα? καμ του ΠΑΟΚ παιχταρά ?
Αφού δεν δίνετε όνομα,δώστε μια γραμμή(όχι σαν το σύνθημα με τον Αντόλφο Βαλέντσια)
Αφού δεν δίνετε όνομα,δώστε μια γραμμή(όχι σαν το σύνθημα με τον Αντόλφο Βαλέντσια)
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια μεταγραφική περίοδος διαφορετική από ότι είχαμε βιώσει τα τελευταία χρόνια,αυτήν την φορά υπήρχε στόχευση,ποδοσφαιρική λογική,υπήρξε υπέρβαση,σίγουρα έγιναν και λάθη ,θα μπορούσαμε και καλύτερα αλλά αυτό ισχύει πάντα.
Αν ερχόταν ο Ζαφείρης από τώρα και ερχόταν ένα ακόμα πολύ καλό φορ θα ...
Αν ερχόταν ο Ζαφείρης από τώρα και ερχόταν ένα ακόμα πολύ καλό φορ θα ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι όπως είναι η ομάδα,εκτός απροόπτου τον Γενάρη θα χρειαστεί μόνο μια κίνηση,εκτός εαν έρθει φορ τις επόμενες ημέρες,οπότε δεν θα χρειαστεί τίποτα.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ξεκινάω με κάτι δεδομένο στο μυαλό μου,την πεποίθηση ότι τον Χατζόπουλο δεν δικαιούται να τον κακολογει κανείς.
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα ...
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
Εμένα το θέμα μου είναι το εξής.
Από την μια η Ουέφα δεν επιτρέπει την μετακίνηση οπαδών σε παιχνίδια μεταξύ Ελληνικών και Κροατικών ομάδων για λόγους ασφαλείας,κρίνοντας τα παιχνίδια αυτά ως υψηλής επικινδυνότητας, και από την άλλη επιτρέπει την μετακίνηση Ισραηλινών οπαδών σε ευρωπαικά παιχνίδια ...
Από την μια η Ουέφα δεν επιτρέπει την μετακίνηση οπαδών σε παιχνίδια μεταξύ Ελληνικών και Κροατικών ομάδων για λόγους ασφαλείας,κρίνοντας τα παιχνίδια αυτά ως υψηλής επικινδυνότητας, και από την άλλη επιτρέπει την μετακίνηση Ισραηλινών οπαδών σε ευρωπαικά παιχνίδια ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε ...