Μιλάνε πολλοί για το timing της ανακοίνωσης.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το timing είναι το ιδανικό, καθώς δίνει στίγμα και μπορεί να προλάβει ή να περιορίσει περίεργες καταστάσεις σήμερα στο γήπεδο εάν τα πράγματα πάνε στραβά
Η αναζήτηση βρήκε 57 εγγραφές
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μόλις επέστρεψα και εγώ σπίτι μαζί με κάτι που δεν περίμενα η ομάδα να μου χαρίσει σήμερα.
Σήμερα αποδείχτηκε, έπειτα από την ισοφάριση, μέχρι την οποία δεν βλεπομασταν, ότι όντως ,και ανεξαρτήτως ομάδας,η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι όχι απλά βαριά, αλλά πολύ βαριά.
Η φανέλα είναι αυτή που με το βάρος ...
Σήμερα αποδείχτηκε, έπειτα από την ισοφάριση, μέχρι την οποία δεν βλεπομασταν, ότι όντως ,και ανεξαρτήτως ομάδας,η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι όχι απλά βαριά, αλλά πολύ βαριά.
Η φανέλα είναι αυτή που με το βάρος ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Τελικό αποτέλεσμα 3-1. Τυπική διαδικασία οι άλλοι δύο αγώνες.
Η Εθνική έχασε την δεύτερη θέση από τρομερά προσωπικά αμυντικά λάθη, από αμυντική αδυναμία σε στημένες μπάλες και από εμμονές του Γιοβάνοβιτς. Η ομάδα όμως αυτή σφύζει από νειάτα και ταλέντο, έχει παίκτες που έχουν μεγάλες δυνατότητες ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Έχουμε δύο τερματοφύλακες που μπορούμε να βασιστούμε.Εξαιρετικος σήμερα, χωρίς φόβο,σαν να μην υπήρξε η περσινή σεζόν.Χιλια μπράβο
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αυτό που έκανε στον Στρακοσια είναι μεγάλη αλητεία 
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ας ρωτήσω και εγώ..τον Χατζόπουλο και τον Τσαλοπουλο γιατί δεν τους θέλουν στον ΑΣ? Είναι άχρηστοι, είναι διαπλεκόμενοι,τι αρνητικό έχουν δύο άνθρωποι με τέτοια προσφορά που δεν τους καθιστά άξιους για το ΔΣ του ΑΣ?
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
15 έχει το ΔΣ.Οχι μόνο 2.Αλλα το να αποκλείουμε αποδεδειγμένα άξιους ανθρώπους επειδή είναι "ταγμένοι ' στον Ιβάν,και αυτό μια χαρά είναι να φανταστώ, έτσι?
Επίσης οι "ταγμένοι" έχουν και χαρακτήρα,και προσωπικότητα ,και κρίση.Αν έχουν διαμορφώσει μια άποψη και έχουν μια προτίμηση, σίγουρα δεν είναι ...
Επίσης οι "ταγμένοι" έχουν και χαρακτήρα,και προσωπικότητα ,και κρίση.Αν έχουν διαμορφώσει μια άποψη και έχουν μια προτίμηση, σίγουρα δεν είναι ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο όμως τι πιστεύεις εσύ ή εγώ.Συμφωνουμε, διαφωνούμε,η άποψη μας θα μείνει στο φόρουμ Η ανακοίνωση των συνδέσμων αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τους δύο αυτούς ανθρώπους,για αυτό γίνεται όλη η κουβέντα, προκύπτουν απορίες και ερωτήματα.
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Η όλη ιστορία είναι ότι πλέον ΠΑΕ και ΚΑΕ θα έχουν στο τιμόνι τους η καθεμιά τον δικό της πανίσχυρο επιχειρηματία,όπως οι δύο των Αθηνών.
Αυτό από μόνο του δεν είναι απλά πάρα πολύ θετικό,είναι ονειρικό. Αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά τα τραγελαφικά θα είχαμε πανηγύρια. Τώρα υπάρχει συγκρατημένη ...
Αυτό από μόνο του δεν είναι απλά πάρα πολύ θετικό,είναι ονειρικό. Αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά τα τραγελαφικά θα είχαμε πανηγύρια. Τώρα υπάρχει συγκρατημένη ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Τρέμουν τα πόδια μου,τα χέρια μου,δεν δουλεύει τίποτα σωστά.
ΠΑΟΚ νίκες θέλατε στο ημίχρονο.Σας έλειψαν,Ε?
ΟΥΦ
ΠΑΟΚ νίκες θέλατε στο ημίχρονο.Σας έλειψαν,Ε?
ΟΥΦ
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: αεκ-ΠΑΟΚ 76-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Όπου τους βρίσκουμε τους πατάμε..
Είναι τρομερό αυτό που κάνει η ομάδα με δεδομένο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.Μια εκτός έδρας ήττα από τον βαζελο, διπλά με αρη και αεκ,και όλα αυτά με την ομάδα που στήθηκε το καλοκαίρι
Είναι τρομερό αυτό που κάνει η ομάδα με δεδομένο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.Μια εκτός έδρας ήττα από τον βαζελο, διπλά με αρη και αεκ,και όλα αυτά με την ομάδα που στήθηκε το καλοκαίρι
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αδικαιολόγητα εριστικοί οι κηφισιωτες,με διαφορά η πιο προκλητική ομάδα που πέρασε φέτος από την Τούμπα μέχρι τώρα.Επρεπε να μπεις και το τελευταίο για να γίνει το τριμπαλο τετραμπαλο