Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές

Return

από jibbie
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;

Λογικές απορίες. Πιστεύω πως ...
από DamoN
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 06:44
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε μου δεν μας νοιάζουν αυτά.
Είπε ότι θα κάνει γήπεδο και άργησε 3 χρόνια;
Τότε ας του πάρουμε την ομάδα γιατί κάνει λάθος μεταγραφές και αργεί .
Σόου μι δε μάνι τέλος
δεν είμαστε σαββιδης fc είμαστε ΠΑΟΚ
Βέβαια ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους .
Οπότε αφού με σαββιδη πήραμε όσους πήραμε στα ...
από Parolos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Εφόσον το πιάσατε και αυτό το θέμα,

όπως το είπες ο ένας θα φέρνει 30.000 κόσμο και ένας άσχετος ιδιώτης θα εκμεταλλεύεται τα μαγαζιά, ενώ θα παίρνει και ενοίκιο.

Και κάπως έτσι βρήκες την εξίσωση ότι όποιος έχει το γήπεδο, πρέπει να έχει και την ΠΑΕ.

Και κάπως επίσης έτσι, ανακαλύπτεις και το ...
από panta
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.

Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ανιψιά ...
από gpap5
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Αλλά, να παρακολουθείς εδώ και τόσο καιρό τι συμβαίνει και να θεωρείς πως δεν είναι ξεκάθαροι οι στόχοι του ΑΣ, είναι αφελές και στρουθοκαμηλισμός, αν όχι προπαγάνδα.

Μυαλό έχουμε, να διαβάζουμε γνωρίζουμε, δεν υπάρχει "δεν το καταλαβαίνω", "ίσως εννοούν κάτι άλλο", "ας περιμένουμε να μας ...
από makednoss
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Τα ΠΑΟΚομετρα φιλε Οdi τα βαζει ο ΑΣ, που μας ειπε οτι ο Τελης ειναι απο παντα ΠΑΟΚ, γιατι ειχε 5 χρονια σουιτα, υποννοωντας οτι ο Ιβαν δεν γεννηθηκε ΠΑΟΚ.
Ο "θεσσαλονικευς" βεβαια γεννηθηκε στο εξωτερικο και μεχρι σημερα ζει στο εξωτερικο. Και παροτι τοσο μεγαλος ΠΑΟΚτσης εχει δωσει 125000 στον ...
από Napoli4
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν ήταν ξεφτυλισμένοι και στημένοι, θα είχε νόημα η όλη κουβέντα για τα έγγραφα και τις πρακτικές της ΠΑΕ.
Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει -και δικαίως- τον κόσμο στο πλευρό του Ιβάν, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε ...
από DamoN
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Ενας δεν αξιώθηκε να ρωτήσει την κυρία πως πέρασε στις διακοπές της
από icue
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Εικόνα

Νεοδημοκρατης σε καφενειο στα Δριμυκλανα που εμαθε οτι ο γειτονας του εφαγε παραπανω λεφτα απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
από vasgias
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 17:08 Εικόνα

Νεοδημοκρατης σε καφενειο στα Δριμυκλανα που εμαθε οτι ο γειτονας του εφαγε παραπανω λεφτα απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κλάμα. Ας το κάνει κάποιος ένα φωτοσοπ να κρατάει τη ζακέτα αντί για το νερό σαν σωστή μάνα.
από Jean Valjean
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγκυμονούσε βουνό και γέννησε ποντικάκι.
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
από Λεμεσος4
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Να κάνω μια πρόταση στους μοντς ,σίγουρα θα υπάρχει κάποιος καταρτισμένος με οικονομικές γνώσεις σε Ευρώπη σε μεγάλες δουλειές να μας εξηγήσει 10 πράγματα σε εμάς που είμαστε απλοί εργάτες κ δεν ξέρουμε τα οικονομικά σε τέτοιες μπίζνες.απλες ερωτήσεις όπως : υπάρχει όντως θέμα με κεφαλαία από την ...
από Guitarman
Τρί 12 Αύγ 2025, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Μια μόνο λεξη για τα χθεσινα:

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ

Νομίζουν ότι μιλάνε σε ηλιθιους.
από Jim_Chatz
Δευ 30 Ιουν 2025, 14:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

ektoras έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 14:05 Ο Στεργιάδης είπε ότι 2 φορ που προτάθηκαν και εξετάζονται είναι ο Μποαντού και ο Γιάνσεν...
καπου εδω να πουμε και ενα γεια στον κ. Στεργιαδη, που οπως φαινεται δεν χανει σελιδα του φορουμ.

μην ειμαστε και αγενεις
από fidel
Παρ 04 Ιούλ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Τον θέλει ο Ράζβαν τον Μπράντον; Από όσο φαίνεται, ναι.

Να μείνει, λοιπόν.

Να σου θυμίσω λοιπόν ότι ήθελε και τον Ελ Καντουρί !
Να σου θυμίσω λοιπόν ότι ήθελα επίσης και τον Μπισε !
Φτάνει με Μπράντον !
Καλός χρυσός ,τον ευχαριστείς και τον αφήνεις να φύγει !
Όλοι εμείς που λέμε όχι , Στο ...