Λένε πολλοί που πήγε η καύλα, που πήγε το υπέρμετρο πάθος, που πήγε ο ρομαντισμός. Γιατί δε χαίρεται ο ΠΑΟΚτσής ή δεν ενθουσιάζεται ή δε γουστάρει πια με την ομάδα.
Για μένα το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης είναι ότι δεν απέτρεψε την φυγή του Λουτσέσκου το 2019. Το γεγονός αυτό ...
Η αναζήτηση βρήκε 177 εγγραφές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
αθλιο ΜΜΕ
Μέσα σε αυτό το κλίμα ανέλαβαν δράση τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ του γνωστού ραδιοφώνου. Επί 6 χρόνια πιπιλίζουν το μυαλό του μέσου ακροατή τους με την αέναη και φασιστική επανάληψη περί ‘’Ρουμάνου’’, ‘’το Ρουμάνος είναι επάγγελμα’’, ‘’πορτοφολάς’’, ‘’δε γουστάρει τους νέους’’, ‘’ξεπερασμένος’’, ‘’τα ...
Μέσα σε αυτό το κλίμα ανέλαβαν δράση τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ του γνωστού ραδιοφώνου. Επί 6 χρόνια πιπιλίζουν το μυαλό του μέσου ακροατή τους με την αέναη και φασιστική επανάληψη περί ‘’Ρουμάνου’’, ‘’το Ρουμάνος είναι επάγγελμα’’, ‘’πορτοφολάς’’, ‘’δε γουστάρει τους νέους’’, ‘’ξεπερασμένος’’, ‘’τα ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Το υπέδαφος όμως ανοίκει στον ΑΣ
- Παρ 29 Αύγ 2025, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Λογικά?
Πολιτική κάνουν, δεν το βλέπεις?
Δεν θα μπορέσουν να πάνε για πολύ ακόμα αντίθετα από το ρεύμα.
Ο Μυστακίδης σήμερα είναι εδώ αύριο όχι , αυτοί όμως ?
Ο ορισμός των χρήσιμων ηλίθιων.
Πολιτική κάνουν, δεν το βλέπεις?
Δεν θα μπορέσουν να πάνε για πολύ ακόμα αντίθετα από το ρεύμα.
Ο Μυστακίδης σήμερα είναι εδώ αύριο όχι , αυτοί όμως ?
Ο ορισμός των χρήσιμων ηλίθιων.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
τι ουσιαστικο ειπε η δικηγορος? υφακι δεν σας δειχνω τι συμφωνηθηκε γιατι δεν εχει αξια αλλα δεν το εδειξε,και λεγανε οτι υπαρχει ρητρα εμπιστευτικοτητας σε χαρτι που ελεγε η δικηγορος οτι δεν ειχε καμμια αξια.....αλλα δεν σας το δειχνω....

- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπώθηκαν πολλά χθες παιδιά τα πιο πολλά δεν είναι για να βγουν προς τα έξω μένω μόνο ότι πλέον έχει την στηριξη όλων.
Κατανοητό και σεβαστό, αλλά θα μπορούσες να μας πεις ίσως επιγραμματικά κάποια πράγματα?
Και αυτό το "όλων" έχει και την 4 μέσα ?
Οι σύνδεσμοι ξεκάθαρισαν ότι αφού ο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσα δις κι αν έχει - και άρα "συμφέρον μας είναι να τον έχουμε από κοντά"
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα το οτι το μετροσπορ "παιζει" μυστακιδη δεν σημαινει οτι ειναι εκπροσωποι του.
Ο ανδρωνης εχει κοντρα με ιβαν απο τη στιγμη που εφυγε απο τα γηπεδα του μακεδονικου. Και φουφουτιδη να λεγοταν καποιος που ερχοταν στο προσκηνιο αυτον θα επαιζε.
Το θεμα ειναι οτι χαρις στην εμφανιση μυστακιδη ο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Σίγουρα οι ΓΣ του Α.Σ. θα θυμίζουν τη σκηνή στο νεκροταφείο από την ταινία "Ο Καλός, ο κακός και ο άσχημος" με τον Τουκο να τρέχει γύρο από τους τάφους για να ξεθαψει τον τάφο θαμμένο χρυσό υπό τη μελωδία 'Ecstasy of Gold" του Ένιο Μορικόνε.
Μόνο που στις ΓΣ έχει πολύ περισσότερους Τούκο, όχι μόνο ...
Μόνο που στις ΓΣ έχει πολύ περισσότερους Τούκο, όχι μόνο ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν..
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Eχει λογικη το να παρει ενα τμημα για να μπει στα κοινα και καταλαβαινω τον ενθουσιασμο για κατι θετικο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Αλλα απο την αλλη θεωρώ το μπασκετ και παγιδα. Καταρχην το μπασκετ ειναι βαρελι χωρις πατο. Και υστερα στο μπασκετ ενα πραγματικο επαγγελματικο πρωταθλημα υπαρχει στην Ευρωπη, η ...
Αλλα απο την αλλη θεωρώ το μπασκετ και παγιδα. Καταρχην το μπασκετ ειναι βαρελι χωρις πατο. Και υστερα στο μπασκετ ενα πραγματικο επαγγελματικο πρωταθλημα υπαρχει στην Ευρωπη, η ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κίνδυνο να γίνω γραφικός ΠΑΟΚάρχης αλλά δεν χάρηκα καθόλου για την πιθανή εμπλοκή Μυστακίδη στην ΚΑΕ.
Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.
Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε ...
Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.
Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά τις "εξελίξεις" στο μπασκετ του ΠΑΟΚ,σε συνδυασμό με τις "εξελιξεις" και στο μπάσκετ του Αρη Θεσσαλονίκης μου έρχονται στο μυαλό οι στίχοι του ΑΛΚΗ ΑΛΚΑΙΟΥ ελαφρά παραλλαγμένοι ως προς τον τόπο : " Εδώ είναι ΑΤΤΙΚΗ/και ΒΟΡΡΑΣ φαιό νταμάρι
Κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό, Που ασκούνται βρίζοντας ...
Κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό, Που ασκούνται βρίζοντας ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω ο Α.Σ. να μην ενδώσει σε όλη αυτή την παρατεταμενη πίεση και να συνεχίσει να προστατεύει την ομάδα και το γήπεδο της ζητώντας τις απαραίτητες εγγυήσεις.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό που μέσα σε αυτό το λουτρό λοιδορίας ξεχνάμε .
Ο Α.Σ. έκανε λάθος? - έκανε
Η ΠΑΕ μας κορόιδευε για το ...