Κάθε φορά που κοκκινίζει ο σβέρκος των ασεβών , κάθε αγωνιστική και εξωαγωνιστική σφαλιάρα στο ΠΟΚ όλοι οφείλουμε να θυμόμαστε ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτό.
Ο σημαντικότερος άνθρωπος ( φυσικά λόγω της οικονομικής επιφάνειας και του ατελείωτου , Ποντιακού του πείσματος) που σχετίστηκε ποτέ με ...
Η αναζήτηση βρήκε 181 εγγραφές
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Διακόπηκε η συνεδρίαση λόγω λυποθυμικου επεισόδιου λένε οι 24 και ότι γενικά έγινε χαμός και θα συνεχιστεί ξανα η συνεδρίαση την Τετάρτη
Παλιά στο καφενείο που είχαμε όταν παίζανε μπαρμπούτι και γινόταν έφοδος της αστυνομίας υπήρχε πάντα κάποιος που προφασιζόταν έμφραγμα για να γλυτώσει το ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το ξεφτιλίκι δεν ξεπλένεται για τους ΡΟΥΦΣ του Ass Sigma ούτε αν οικοδομήσει ο Μύσταξ το νέο Μαρακανά στην Τούμπα. Εμετική υποκρισία, κρυφτούλι, εξόφθαλμα και απροκάλυπτα πλέον ψέματα.. Δε σώζεται με τίποτα αυτό το πράγμα. Είναι ξεκάθαρο πλέον στα μάτια μου ότι αυτά τα ανθρωπάκια πλέον ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπεις τον Κλαδα να μιλάει προσεκτικά, διαφορετικές απόψεις και να χαμέ να λέγαμε .. πιάσε το αυγό και κουρεφτο .. εγώ μια χειραφέτηση του κινήματος βλέπω.
Αποτύχαμε όλοι οι παλιοί του συνδεσμιακου γιατί ανέλαβαν άνθρωποι που έχουν το συνδεσμιτιλικι και την ομάδα ως χόμπι ή ακόμα χειρότερα ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά, με όλο το θάρρος, τα μηνύματα σας δε διαβάζονται εύκολα. Συντακτικό χαώδες, κόμματα δε βάζετε, λέξεις λάθος από αυτόματη διόρθωση. Όσο γράφετε έτσι, νόημα δε θα βγαίνει. Δε θα συμφωνήσετε ποτέ αν δεν καταλαβαίνετε τι γράφει ο άλλος. Ελπίζω μόνο να μη τα γράφετε οδηγώντας.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω και το άλλο προφανές για μένα. Όταν λες ότι δίνεις προτεραιότητα σε οποιοδήποτε δεν ετοιμάζεις μονομερώς μνημονιο όπως αντίστοιχα ούτε η ΠΑΕ όπως έκανε στην αρχή. Δημιουργείς μια κοινή ομαδα εργασίας που κάθεται στο τραπέζι με κοινό στόχο και είτε μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα καταλήγεις ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορει μετα η αστυνομια να τους παει σπιτι,πλεον λειτουργουν κ σαν uber τα αλανια μας.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:13φιλος μου μεταφερει παρουσια αστυνομιας εξω απο τα γραφεια
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετα και από την τελευταία διαρροή. πιστευω πριν απο οποιαδήποτε κουβέντα ( ακόμα και απο εμάς ) πρέπει να ζητηθεί ΑΜΕΣΑ να δοθεί το μνημόνιο που υπογραφηκε με τον Μυστακίδη.
ΑΜΕΣΑ.
Και αν θέλουν κάποιοι απο τους οργανωμένους να κάνουν κάτι , αυτο και μόνο πρέπει να απαιτήσουν. Και ΑΜΕΣΑ.
Μετα ...
ΑΜΕΣΑ.
Και αν θέλουν κάποιοι απο τους οργανωμένους να κάνουν κάτι , αυτο και μόνο πρέπει να απαιτήσουν. Και ΑΜΕΣΑ.
Μετα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια προσφυγική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που το μεγαλύτερο ίσως ποσοστό των οπαδών σήμερα είναι εκτός της χώρας, δεν μπορεί να περιορίζεται ούτε να προσδιορίζεται από μια τοποθεσία.
Σιντριβάνι στην αρχή, Τούμπα σήμερα, οπουδήποτε αύριο.
Σιντριβάνι στην αρχή, Τούμπα σήμερα, οπουδήποτε αύριο.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ρε Ιβαν που να ήξερες ότι όταν πλήρωνες τόσο ακριβά αυτό το τσάι και βοήθησες τόσους που να ήξερες ότι θα έχεις τέτοιο πόλεμο.Τα τελευταία χρόνια χαμογελάμε χάρη σε σένα αλλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν …είναι αυτοί που θέλουν να πέσει η ομάδα πάλι στη μιζέρια.
Αυτοί για μένα δεν είναι ΠΑΟΚ ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχεις καταλάβει σε τι κόσμο απευθύνονται …
Σκέψου όλο το σκηνικό αυτό με την περσινή πορεία της ομάδας .
Ή αν πουλούσε τον Ντελια πχ …
Ή αν χάσεις αύριο από κανέναν Ρούλη …
Έχουν χαρτί πλέον τον Νιού σουγκαρ νταντι
Μακάρι να είναι τόσο απλό όσο το σκέφτεσαι και να είμαι εγώ ο φοβικός
Σκέψου όλο το σκηνικό αυτό με την περσινή πορεία της ομάδας .
Ή αν πουλούσε τον Ντελια πχ …
Ή αν χάσεις αύριο από κανέναν Ρούλη …
Έχουν χαρτί πλέον τον Νιού σουγκαρ νταντι
Μακάρι να είναι τόσο απλό όσο το σκέφτεσαι και να είμαι εγώ ο φοβικός
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσπάθησα να μην ριξω νερό στο μύλο του διχασμου μεταξυ ΠΑΟΚτσηδων εδώ και καιρό. Πάντοτε καλοπροαιρετα θεωρούσα ότι ο ΑΣ θα προσπαθήσει στο μετρο του δυνατού να εξασφαλίσει ότι άπαξ και ξεκινήσει το γήπεδο, αυτό θα τελειώσει και δεν θα γίνουμε νομάδες σαν την ξαδέρφη να παίζουμε εδώ κι εκεί για ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα για προτροπή αποδοκιμασίας του ΑΣ. Αμα είναι έτσι να μην κατεβαίνει ο κόσμος ούτε σε πορείες. Γενικα
Ρε συ πασάκα μου, δεν είσαι κανας χαζός , πανέξυπνος είσαι!
Σε περίπτωση που κάποιος ενοχληθεί από όσα γράφονται εδώ μέσα και έχει λεφτά να ξοδέψει ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
fossa αν δε καταλαβαινεις εσυ πως παιζεται αυτο το υπουλο παιχνιδι δε φταιμε εμεις. Εχουμε εξηγησει ξανα και ξανα και ξανα οτι δε γινεται να το παιζει καποιος ισοσταποσακης αλλα ταυτοχρονα να μη βλεπει ΤΙΠΟΤΑ το κακο σε αυτα που κανει το παρεακι του ΑΣ και να το παιζει "ελα μωρε σιγα τι εγινε ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
κάθεστε και συζητάτε τι? και με ποιούς.....
ΠΑΟΚ εισαι λες....
απο την πρωτη στιγμή που βγήκε οτι ο κυρ θανασης και....εξουσιοδοτήθηκε............
και παράκαμψε το ...ηθικό.... ολα έπρεπε να γίνουν ...στάχτη....
κάθεστε και μιλάτε με άτομα που δεν έχουν ιδέα τι ειναι ο ...ΠΑΟΚ....
ποιο γήπεδο ...
ΠΑΟΚ εισαι λες....
απο την πρωτη στιγμή που βγήκε οτι ο κυρ θανασης και....εξουσιοδοτήθηκε............
και παράκαμψε το ...ηθικό.... ολα έπρεπε να γίνουν ...στάχτη....
κάθεστε και μιλάτε με άτομα που δεν έχουν ιδέα τι ειναι ο ...ΠΑΟΚ....
ποιο γήπεδο ...