Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Rexaris έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:52 αν βγάλουμε όλες τις σάλτσες και μείνουμε στην ουσία
Απλά κάποιες φορές οι σάλτσες έχουν περισσότερη σημασία ακόμα και από την ουσία, γιατί οι σάλτσες μαρτυράνε προθέσεις
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
vasgias, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ησαΐαδη μια πού ανέφερες το νερό και τον Ιβάν μια ποντιακη παροιμία ουσιαστική.. Η. ΚΟΣΑΡΑ ΠΙΝ ΝΕΡΌ ΚΑΙ ΤΕΡΕΙ ΣΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ..
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
Kourdos, giaxxo, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Notorious4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:57
Rexaris έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:52
[...]

======================

Μετά από όλα τα διδάγματα ηθικής που έκαναν προς όλες τις κατευθύνσεις, έχω κι εγώ να τους πω το εξής:

Η συζήτηση τού ΑΣ για χτίσιμο νέου γηπέδου θα έπρεπε να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ με την ΠΑΕ και όχι με "ηθικό προβάδισμα". Πολιτικούς έπρεπε να έχουν πιάσει για να βοηθήσουν την χρηματοδότηση από την ΠΑΕ, όχι να βρουν κάποιον άλλο. Κι αυτό πάλι κανείς δεν τους το είπε;

Συμφωνώ μαζί σου αδερφέ αλλά η ΠΑΕ δεν ήταν που είπε ουσιαστικά βρείτε χρηματοδότηση; Επίσης το γήπεδο είναι παγωμένο 4 χρόνια τι μπορεί να κάνει ο ΑΣ; Να περιμένει εφ όρου ζωής;
Νομίζω εννοούσαν να βρει συμπληρωματική χρηματοδότηση. Το τι είπε ακριβώς ο Κυριάκος δεν ξέρω, αλλά σαφώς έχει κάνει βλακείες και η ΠΑΕ. Ούτε ήταν σωστό να πάει εκεί με τελεσίγραφο. Λογικό ήταν να γίνουν διαπραγματεύσεις. Άμα αρχίσουμε στο τι έκανε λάθος η μία πλευρά και τι η άλλη δεν θα τελειώνουμε. Θιγμένοι οι μεν, θιγμένοι και οι δε και μόνος ζημιωμένος ο ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Rexaris for the post:
magdy
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Προκειμένου να ηρεμήσουμε στα εκατό χρόνια μας και να αποδείξει στην πράξη πως τον ενδιαφέρει τον καλό του ΠΑΟΚ να βγει ο Μυστακίδης να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ - εφόσον όπως λέει έχει τον πρώτο λόγο ο Ιβάν - και μόνο αν μετά από 12+4 μήνες δεν καταφέρει να ξεκινήσει το χτησιμο της Νέας Τούμπας να επανέλθει. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει ούτε μελέτες ούτε την σύμφωνη γνώμη του οργανισμού
These users thanked the author theo111 for the post (total 3):
eorptol1, lkosmid, Unpsofable78
icue

Δημοσίευση από icue »

Εικόνα

Νεοδημοκρατης σε καφενειο στα Δριμυκλανα που εμαθε οτι ο γειτονας του εφαγε παραπανω λεφτα απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
These users thanked the author icue for the post (total 18):
eorptol1, panta, navigator11, CCCP, Psaras, zissos, Kourdos, psyza, ToMousiTouCrespo, Apil44 and 8 more users
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 17:02
psykoman έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:52 Αρα Καρπουζα που κολλαει η δουλεια τοσα χρονια...και πριν την εμφανιση του φαντασματος;
Γιατι απ το ''Ξεκιναμε'' της ανακοινωσης της ΠΑΕ το καλοκαιρι του 22..μεχρι πριν την εμφανιση του φαντασματος περασαν ακριβως 3 χρονια χωρις καμια ενημερωση...
ρε ..psykoman...

τι θελεις να απαντησω??

απο που προκύπτει οτι η δουλεια καπου κολλησε οταν για μια αδεια θελεις σχεδον ενα χρονο.....
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις...
Οτι 3 χρονια προσπαθουσαν να βγαλουν τις αδειες;;;
Πριν 1 μηνα η ΠΑΕ στην επισημη ανακοινωση λεει οτι τωρα θα γινει συσταση των ομαδων για τις αδειες...που σημαινει οτι δεν εκανε τιποτα προς αυτην την κατευθυνση 3 χρονια...
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Mīngus έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:58 Εγώ αυτό που συμπεραίνω και πάλι είναι ότι έχουμε δύο προσχηματικες θέσεις.
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικα γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και μόνο για να εκθέσει τον ΑΣ επικοινωνιακά και να φανεί θιγμένη.

ΥΓ. Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί ο ΑΣ επιμένει ότι βρήκε τον Μυστακίδη μετά τις δηλώσεις Κυρ Κυρ. Η μισή Θεσσαλονίκη ήξερε για τις κινήσεις Τέλη από τα μέσα περίπου Μαίου.
Από που κι ως που προσχηματικό το μνημόνιο της ΠΑΕ, φίλε;

Όσες καθυστερήσεις κι αν έχουν γίνει (που έχουν γίνει) η ΠΑΕ είναι η μόνη με σχέδιο για το γήπεδο (από την Populous κι όλας), η μόνη που κίνησε διαδικασία για το ΠΔ και η μόνη που έσκασε λεφτά για όλα αυτά.

Η ΠΑΕ ζήτησε συνάντηση για να συζητήσουν τις όποιες διαφωνίες υπήρχαν κ από το ΔΣ ΑΣ απαντούσαν δεν το διαβάσαμε κ η δικηγόρος μας λείπει σε διακοπές...

Τη μη δεσμευτική, όπως λένε, συμφωνία με Μυστακίδη θα τη μάθουμε ποτέ...;
These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 2):
lkosmid, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εε, ας το σηκώσει πρώτα ο Ιβάν το γηπεδάκι και μετά το σκέφτεται με την ησυχία του ο ΑΣ πού θα το παραχωρήσει από πλευράς εκμετάλλευσης. Αυτό το ενδεχόμενο πια κανένας δε φαίνεται να το έχει σκεφτεί :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 17:08 Εικόνα

Νεοδημοκρατης σε καφενειο στα Δριμυκλανα που εμαθε οτι ο γειτονας του εφαγε παραπανω λεφτα απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ

:lol: :lol: :lol:
Εικόνα απόλυτης παρακμής, ρε μλκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 11 Αύγ 2025, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
Psaras, Apil44, nikvasil, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Αυτή η "κινητικότητα" ελπίζω να βγει σε καλό για το νέο γήπεδο (ήδη στα μεταγραφικά βλέπουμε πρόοδο, μακάρι να μην είναι αντιστρεπτή). Ο Ιβάν πραγματικά θα μπορούσε να το είχε χτίσει μέχρι το 2026 (το 2018 τσέπωσε το 1,5 μπίλιον από τους Ιάπωνες). Και ο ΑΣ έπρεπε πολύ νωρίτερα να νοιαστεί για αυτή την καθυστέρηση και όχι τώρα να κρατά ίσες αποστάσεις. Ας αφήσει τον Ιβάν ο μαθηματικός/πολιτκός αναλυτής να κάνει το γήπεδο όποτε γουστάρει, κύκλους κάνουν τα geopolitcs.
These users thanked the author Kourdos for the post (total 2):
magdy, Unpsofable78
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

magdy έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:55 Κάθησα και ειδα σε βίντεο ΌΛΗ τη συνέντευξη για να σχηματίσω την δική μου άποψη σε σχέση με τις προθέσεις αλλά και όλη την κατασταση.

Έχω καταλήξει στην εξής άποψη παρά το γεγονός ότι είμαι 100% υπερ Σαββίδη.
1. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια δήλωση του Κυριάκου ήταν η αιτία όπως αναφέρθηκε. Μάλλον ήταν η αφορμή για μια 4 ετή καθυστέρηση όπως είπαν. Ίσως να υπήρχε μια υποβόσκουσα κόντρα.
2. Τους πιστεύω ότι η συζήτηση με τον Τέλη ήταν φιλολογική σε επίπεδο πρόθεσης χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες, ώς μια αντίδραση σε μια άστοχη δήλωση Κυριάκου, ή ακόμη ακόμη για να ενεργοποιησουν την πλευρά Σαββίδη (δική μου εικασία)
3. Έίναι δεδομένο ότι τα στελέχη της ΠΑΕ τα έχουν κάνει μουσκεμα στην επικοινωνία με τον ΑΣ όπως μάλλον τα κάνουν σε όλες τις καταστάσεις που πρέπει να χειριστούν επικοινωνιακά.
4. Ηταν ξεκάθαροι ότι δίνουν στον Σαββίδη προτεραιότητα αλλά ταυτόχρονα ότι από τα συνφραζομενα κυρίως του Κωνσταντινίδη φαίνεται ότι έχουν σοβαρες επιφυλάξεις ότι μπορεί να φέρει τα κεφάλαια απο το εξωτερικό.
5. Αν είναι αλήθεια ότι η ΠΑΕ τους εστειλε το μνημόνιο για υπογραφή χωρίς να υπάρξει συνεργασία ή διαπραγμάτευση, όσο λάθος έκανε ο ΑΣ στην αρχή αλλο τόσο λάθος έκανε και η ΠΑΕ. Ούτε εγω θα υπέγραφα σε 2 ώρες μια τοσο σοβαρή δέσμευση όσο κι αν αγαπάω τον Ιβαν ή την αδελφή μου την ίδια.
6. Υποχρέωση του ΑΣ είναι να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Π.Α.Ο.Κ και όχι του Ιβαν ή του Τέλη άρα ας είναι σκληροί στη διαπραγμάτευση ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ πορτες όμως απο εδώ και μπρος.

Ναι ο Ιβαν μας έσωσε απο την απαξίωση αλλά ρε μάγκες εσείς θα το δίνατε το γήπεδο με λευκή επιταγή?
Απο την άλλη και ο Ιβάν πρέπει πια να προχωρήσει άμεσα σε δράσεις, είδαμε την μακέτα είναι τέλεια, έγινε προεργασία αλλά πρόοδος δεν έχει γίνει.

Είναι ευθύνη όλων να κατέβουν οι τόνοι και να καθήσουν σε ένα τραπέζι να βρούν μια λύση με αισθημα συνεργασίας. Εγώ δεν θα ξανασχολιασώ και νομίζω ότι πρέπει να όλοι να είμαστε προσεκτικοί απο εδώ και πέρα.

ΥΓ: Τα πολύ σοβαρά: τα περι τρίτου συμβαλλόμενου που αναφέρονται στο μνημόνιο της ΠΑΕ - Ότιι τα τετραγωνικά του ΑΣ θα πρέπει να μεγαλώσουν αν υπαρξει επιχορήγηση απο το Κράτος - Μια διαπραγμάτευση για αυτή την παραχώρηση πρεπει να διαρκέσει μήνες κανονικά.- Δεν γκρεμίζουν χωρίς εγγυήσεις.
Δηλαδή από την όλη στάση του ΑΣ φίλε μου βλέπεις ότι θα κάνουν σκληρή διαπραγμάτευση με τον Τέλη προασπίζοντας τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ; Όσον αφορά την παράγραφο 2 συγγνώμη αλλά δε φέρονται έτσι οι σωστές οικογένειες.
Εμένα πάλι παρόλο που θεωρούμαι ισαποστάκιας επειδή ούτε στον Ιβάν πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί εν λευκώ το έργο και στηλίτευσα τη μακρά απουσία και μείωση ενασχολήσεώς του με την ομάδα, βλέποντας τη σημερινή συνέντευξη, το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι οι άνθρωποι του ΑΣ χειρίζονται την υπόθεση με σκοπιμότητα, αδιαφάνεια, μυστικοπάθεια και δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να τους εμπιστευτώ ως "μάνα" του συλλόγου.
These users thanked the author flash4 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Η ΠΑΕ πως θα βγάλει άδεια αν δεν υπογράψει ο ιδιοκτήτης ΑΣ, χωρίς ΑΣ δεν βγαίνει άδεια.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 17:08 Εικόνα

Κλάμα. Ας το κάνει κάποιος ένα φωτοσοπ να κρατάει τη ζακέτα αντί για το νερό σαν σωστή μάνα.
These users thanked the author vasgias for the post (total 6):
navigator11, PaokFiesta, Iznogoud4, zissos, Apil44, Montrealiotis
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Κλείστε το για λίγες μέρες, έχουμε αγώνα την Πέμπτη το καταλαβαίνουμε ή όχι; Μετά τον αγώνα ανοίξτε το πάλι. Δεν οδηγεί πουθενά τώρα.
These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post:
magdy
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Από τα λίγα που είδα από το σημερινό (επειδή παραπάνω δεν άντεξα) μόνο η Αννίτα Πάνια έλλειψε. Στα αρνητικά, ο ΑΣ φαίνεται ένα τεράστιο μεραληπτικό αχούρι και το χάσμα ανάμεσα σε αυτόν και στην ΠΑΕ είναι τεράστιο. Στα θετικά, ο κόσμος είδε επιτέλους με τι έχει να κάνει. Σήμερα ο Ιβάν κέρδισε χωρίς καν να χρειαστεί να παίξει.
These users thanked the author PaokFiesta for the post (total 6):
Kourdos, Apil44, nikvasil, Kabamaru11, panta, Unpsofable78
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”