Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Taseos »

psykoman έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:52 Αρα Καρπουζα που κολλαει η δουλεια τοσα χρονια...και πριν την εμφανιση του φαντασματος;
Γιατι απ το ''Ξεκιναμε'' της ανακοινωσης της ΠΑΕ το καλοκαιρι του 22..μεχρι πριν την εμφανιση του φαντασματος περασαν ακριβως 3 χρονια χωρις καμια ενημερωση...
Λόγοι ανωτέρας βίας. Στο είπε. Αλλά εσύ θες από έναν επιζειρημερια με 10000 οικογένειες Στο κεφάλι του να σου πει τον λόγο ανωτέρας βίας.
magdy

Δημοσίευση από magdy »

Κάθησα και ειδα σε βίντεο ΌΛΗ τη συνέντευξη για να σχηματίσω την δική μου άποψη σε σχέση με τις προθέσεις αλλά και όλη την κατασταση.

Έχω καταλήξει στην εξής άποψη παρά το γεγονός ότι είμαι 100% υπερ Σαββίδη.
1. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια δήλωση του Κυριάκου ήταν η αιτία όπως αναφέρθηκε. Μάλλον ήταν η αφορμή για μια 4 ετή καθυστέρηση όπως είπαν. Ίσως να υπήρχε μια υποβόσκουσα κόντρα.
2. Τους πιστεύω ότι η συζήτηση με τον Τέλη ήταν φιλολογική σε επίπεδο πρόθεσης χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες, ώς μια αντίδραση σε μια άστοχη δήλωση Κυριάκου, ή ακόμη ακόμη για να ενεργοποιησουν την πλευρά Σαββίδη (δική μου εικασία)
3. Έίναι δεδομένο ότι τα στελέχη της ΠΑΕ τα έχουν κάνει μουσκεμα στην επικοινωνία με τον ΑΣ όπως μάλλον τα κάνουν σε όλες τις καταστάσεις που πρέπει να χειριστούν επικοινωνιακά.
4. Ηταν ξεκάθαροι ότι δίνουν στον Σαββίδη προτεραιότητα αλλά ταυτόχρονα ότι από τα συνφραζομενα κυρίως του Κωνσταντινίδη φαίνεται ότι έχουν σοβαρες επιφυλάξεις ότι μπορεί να φέρει τα κεφάλαια απο το εξωτερικό.
5. Αν είναι αλήθεια ότι η ΠΑΕ τους εστειλε το μνημόνιο για υπογραφή χωρίς να υπάρξει συνεργασία ή διαπραγμάτευση, όσο λάθος έκανε ο ΑΣ στην αρχή αλλο τόσο λάθος έκανε και η ΠΑΕ. Ούτε εγω θα υπέγραφα σε 2 ώρες μια τοσο σοβαρή δέσμευση όσο κι αν αγαπάω τον Ιβαν ή την αδελφή μου την ίδια.
6. Υποχρέωση του ΑΣ είναι να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Π.Α.Ο.Κ και όχι του Ιβαν ή του Τέλη άρα ας είναι σκληροί στη διαπραγμάτευση ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ πορτες όμως απο εδώ και μπρος.

Ναι ο Ιβαν μας έσωσε απο την απαξίωση αλλά ρε μάγκες εσείς θα το δίνατε το γήπεδο με λευκή επιταγή?
Απο την άλλη και ο Ιβάν πρέπει πια να προχωρήσει άμεσα σε δράσεις, είδαμε την μακέτα είναι τέλεια, έγινε προεργασία αλλά πρόοδος δεν έχει γίνει.

Είναι ευθύνη όλων να κατέβουν οι τόνοι και να καθήσουν σε ένα τραπέζι να βρούν μια λύση με αισθημα συνεργασίας. Εγώ δεν θα ξανασχολιασώ και νομίζω ότι πρέπει να όλοι να είμαστε προσεκτικοί απο εδώ και πέρα.

ΥΓ: Τα πολύ σοβαρά: τα περι τρίτου συμβαλλόμενου που αναφέρονται στο μνημόνιο της ΠΑΕ - Ότιι τα τετραγωνικά του ΑΣ θα πρέπει να μεγαλώσουν αν υπαρξει επιχορήγηση απο το Κράτος - Μια διαπραγμάτευση για αυτή την παραχώρηση πρεπει να διαρκέσει μήνες κανονικά.- Δεν γκρεμίζουν χωρίς εγγυήσεις.
These users thanked the author magdy for the post (total 2):
paris2, sal
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Μαλλον για λογους εχεμύθειας δεν έδωσαν το μνημονιο συνεργασίας στα μέλη του ΔΣ για να το διαβάσουν πριν την συνάντηση με την ΠΑΕ :D
These users thanked the author lkosmid for the post (total 2):
navigator11, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Ναρκωτικά
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Rexaris έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:52 Ορίστε τι κατάλαβα εγώ, αν βγάλουμε όλες τις σάλτσες και μείνουμε στην ουσία:

Ο ΑΣ δεν εμπιστεύεται οτι ο Ιβάν μπορεί να πληρώσει για να χτίσει το γήπεδο λόγω τού πολέμου.

Βρήκαν τον Μυστακίδη τον οποίον προτιμούν θεωρώντας τον σαφώς πιο αξιόπιστη λύση.

Έδωσαν μια διορία στον Ιβάν ουσιαστικά για τα μάτια τού κόσμου επειδή θα πρέπει ο Ιβάν να εμφανίσει κεφάλαια περί τα 200 εκ.(πχ) που επιπλέον να μην προέρχονται από την Ρωσία για να μην είναι κατασχέσιμα.

=======================

Λογική η αγωνία τους να μην γκρεμιστεί η Τούμπα και μείνουμε χωρίς γήπεδο. Χρησιμοποίησαν το παράδειγμα τής αεκ.

Ένας Χριστιανός όμως εκεί μέσα δεν βρέθηκε να τους ρωτήσει τι συνέπειες θα έχει να κτίσει το γήπεδο ένας τρίτος στην ομάδα; Το παράδειγμα τής ΑΕΛ και τού Πηλαδάκη δεν το σκέφτηκε κανείς;

======================

Μετά από όλα τα διδάγματα ηθικής που έκαναν προς όλες τις κατευθύνσεις, έχω κι εγώ να τους πω το εξής:

Η συζήτηση τού ΑΣ για χτίσιμο νέου γηπέδου θα έπρεπε να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ με την ΠΑΕ και όχι με "ηθικό προβάδισμα". Πολιτικούς έπρεπε να έχουν πιάσει για να βοηθήσουν την χρηματοδότηση από την ΠΑΕ, όχι να βρουν κάποιον άλλο. Κι αυτό πάλι κανείς δεν τους το είπε;

Συμφωνώ μαζί σου αδερφέ αλλά η ΠΑΕ δεν ήταν που είπε ουσιαστικά βρείτε χρηματοδότηση; Επίσης το γήπεδο είναι παγωμένο 4 χρόνια τι μπορεί να κάνει ο ΑΣ; Να περιμένει εφ όρου ζωής;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ αυτό που συμπεραίνω και πάλι είναι ότι έχουμε δύο προσχηματικες θέσεις.
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικα γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και μόνο για να εκθέσει τον ΑΣ επικοινωνιακά και να φανεί θιγμένη.

ΥΓ. Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί ο ΑΣ επιμένει ότι βρήκε τον Μυστακίδη μετά τις δηλώσεις Κυρ Κυρ. Η μισή Θεσσαλονίκη ήξερε για τις κινήσεις Τέλη από τα μέσα περίπου Μαίου.
These users thanked the author Mīngus for the post (total 2):
Kourdos, george188
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

lkosmid έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:55 Μαλλον για λογους εχεμύθειας δεν έδωσαν το μνημονιο συνεργασίας στα μέλη του ΔΣ για να το διαβάσουν πριν την συνάντηση με την ΠΑΕ :D
:D :
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Εμένα ο Ησαϊάδης με έπεισε όταν αναφέρθηκε στην ημερομηνία γέννησής του και περιέγραψε τον εαυτό του ως άλλον Σίμπα από το lion king.
Συγκινήθηκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Δευ 11 Αύγ 2025, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author panta for the post (total 6):
navigator11, cellophan, ToMousiTouCrespo, george188, TylerDurden, Unpsofable78
icue

Δημοσίευση από icue »

Το μονο θετικο απο το σημερινο ειναι οτι οσοι δεν ξεραμε, ειδαμε και τα μουτρα οσων επιχειρούν το τρυπημα στην ΠΑΕ. Γιατι μεχρι χθες μονο τον Κατσαρη ειχαμε στο μυαλο μας και αυτος τα ακουγε ολα.
These users thanked the author icue for the post (total 7):
navigator11, Kourdos, makedonas1926, paok apo epilogi, Kabamaru11, Apil44, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

psykoman έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:52 Αρα Καρπουζα που κολλαει η δουλεια τοσα χρονια...και πριν την εμφανιση του φαντασματος;
Γιατι απ το ''Ξεκιναμε'' της ανακοινωσης της ΠΑΕ το καλοκαιρι του 22..μεχρι πριν την εμφανιση του φαντασματος περασαν ακριβως 3 χρονια χωρις καμια ενημερωση...
ρε ..psykoman...

τι θελεις να απαντησω??

απο που προκύπτει οτι η δουλεια καπου κολλησε οταν για μια αδεια θελεις σχεδον ενα χρονο.....
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ευτυχώς που δεν την πρόλαβα την συνέντευξη γιατί τζαπα θα συγχιζομουν, από ότι διαβάζω στα ρεπορτάζ παπαρολογιες είχαμε αντί για ενημέρωση. Αναμενόμενο αν στόχος είναι να κερδίζει χρόνος για να αγορασθουν συνηδεισεις ή να παίξεις τζόκερ αν θα πάει στραβά το αγωνιστικό κομμάτι για να εκμεταλευτεις τον εκνευρισμό.

Αυτοι οι μπακάληδες θα τρέξουν το γήπεδο και την είδαν σωματοφύλακες;
Ο Ισαιάδης τι ομάδα είναι και αισθάνθηκε ότι απειλήθηκε από το email? Μπας και είναι χάρτινος γιατί μόνο από αυτούς έχουμε συνηθησει τέτοιες αλητιες και κλαψα.
Ο Μπεκιαρης, ο γνωστός ανεπάγγελτος;

Ο κ.Τελης που είναι, γιατί κρύβεται και βάζεις τους πλασιέ Γιατί πριν 2 μήνες έβγαλε ανακοίνωση ότι χαίρεται που θα κατασκευάσει το νέο γήπεδο, τι λάθος ανακοίνωση διαβάζανε στα ράδια;
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Σορρυ για το οφφ τοπικ. Είναι για το διαγωνισμό. Ερώτηση προς mods: Πρέπει κατά το διάστημα που τρέχει ο διαγωνισμός να γράψουμε 50 σχόλια; Ή αρκούν και αυτά που έχουμε γράψει ήδη;
paris2

Δημοσίευση από paris2 »

magdy έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:55 Κάθησα και ειδα σε βίντεο ΌΛΗ τη συνέντευξη για να σχηματίσω την δική μου άποψη σε σχέση με τις προθέσεις αλλά και όλη την κατασταση.

Έχω καταλήξει στην εξής άποψη παρά το γεγονός ότι είμαι 100% υπερ Σαββίδη.
1. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια δήλωση του Κυριάκου ήταν η αιτία όπως αναφέρθηκε. Μάλλον ήταν η αφορμή για μια 4 ετή καθυστέρηση όπως είπαν. Ίσως να υπήρχε μια υποβόσκουσα κόντρα.
2. Τους πιστεύω ότι η συζήτηση με τον Τέλη ήταν φιλολογική σε επίπεδο πρόθεσης χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες, ώς μια αντίδραση σε μια άστοχη δήλωση Κυριάκου, ή ακόμη ακόμη για να ενεργοποιησουν την πλευρά Σαββίδη (δική μου εικασία)
3. Έίναι δεδομένο ότι τα στελέχη της ΠΑΕ τα έχουν κάνει μουσκεμα στην επικοινωνία με τον ΑΣ όπως μάλλον τα κάνουν σε όλες τις καταστάσεις που πρέπει να χειριστούν επικοινωνιακά.
4. Ηταν ξεκάθαροι ότι δίνουν στον Σαββίδη προτεραιότητα αλλά ταυτόχρονα ότι από τα συνφραζομενα κυρίως του Κωνσταντινίδη φαίνεται ότι έχουν σοβαρες επιφυλάξεις ότι μπορεί να φέρει τα κεφάλαια απο το εξωτερικό.
5. Αν είναι αλήθεια ότι η ΠΑΕ τους εστειλε το μνημόνιο για υπογραφή χωρίς να υπάρξει συνεργασία ή διαπραγμάτευση, όσο λάθος έκανε ο ΑΣ στην αρχή αλλο τόσο λάθος έκανε και η ΠΑΕ. Ούτε εγω θα υπέγραφα σε 2 ώρες μια τοσο σοβαρή δέσμευση όσο κι αν αγαπάω τον Ιβαν ή την αδελφή μου την ίδια.
6. Υποχρέωση του ΑΣ είναι να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Π.Α.Ο.Κ και όχι του Ιβαν ή του Τέλη άρα ας είναι σκληροί στη διαπραγμάτευση ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ πορτες όμως απο εδώ και μπρος.

Ναι ο Ιβαν μας έσωσε απο την απαξίωση αλλά ρε μάγκες εσείς θα το δίνατε το γήπεδο με λευκή επιταγή?
Απο την άλλη και ο Ιβάν πρέπει πια να προχωρήσει άμεσα σε δράσεις, είδαμε την μακέτα είναι τέλεια, έγινε προεργασία αλλά πρόοδος δεν έχει γίνει.

Είναι ευθύνη όλων να κατέβουν οι τόνοι και να καθήσουν σε ένα τραπέζι να βρούν μια λύση με αισθημα συνεργασίας. Εγώ δεν θα ξανασχολιασώ και νομίζω ότι πρέπει να όλοι να είμαστε προσεκτικοί απο εδώ και πέρα.

ΥΓ: Τα πολύ σοβαρά: τα περι τρίτου συμβαλλόμενου που αναφέρονται στο μνημόνιο της ΠΑΕ - Ότιι τα τετραγωνικά του ΑΣ θα πρέπει να μεγαλώσουν αν υπαρξει επιχορήγηση απο το Κράτος - Μια διαπραγμάτευση για αυτή την παραχώρηση πρεπει να διαρκέσει μήνες κανονικά.- Δεν γκρεμίζουν χωρίς εγγυήσεις.
Συμφωνω απολυτα φιλε, αυτα ακριβως ειναι που ειδα και εγω.

Αλλα επισης συμφωνω με το αδιεξοδο που θα δημιουργηθει αν υπαρχει αδυναμια Σαββιδη απο την μια, και αλλος επενδυτης για το γηπεδο απο την αλλη. Αποκλειεται ο Σαββιδης να δεχθει να το κανει αλλος το γηπεδο και μαλιστα να πληρωνει ενοικιο..

Επειδη αυτο ακριβως το αδιεξοδο το καταλαβαινει και κουταβι, εχω μια σκεψη(και ελπιδα) οτι ειναι μεσο πιεσης οτι ο ΑΣ βρηκε επενδυτη για το γηπεδο προς τον Σαββιδη, και ισως(?) να δουλευει καλα.

Εμφανιστηκε μετα απο 6 χρονια με ελικοπτερο!
Κρατησε ντελια τελευταια στιγμη
Δειχνει να ριχνει λεφτα για Ζαφειρη που δεν εχει ριξει εδω και 13 χρονια που ειναι στο τιμονι της παε
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Mīngus έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:58 Εγώ αυτό που συμπεραίνω και πάλι είναι ότι έχουμε δύο προσχηματικες θέσεις.
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικα γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και μόνο για να εκθέσει τον ΑΣ επικοινωνιακά και να φανεί θιγμένη.

ΥΓ. Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί ο ΑΣ επιμένει ότι βρήκε τον Μυστακίδη μετά τις δηλώσεις Κυρ Κυρ. Η μισή Θεσσαλονίκη ήξερε για τις κινήσεις Τέλη από τα μέσα περίπου Μαίου.
Αν το ηξερε η μιση Θεσσαλονικη οπως λες...γιατι ΠΑΕ και Ιβαν λεν οτι δεν ηξεραν τιποτα;
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Ας διαπραγμετευτεί όσο θέλει ο ΑΣ με την ΠΑΕ για όποιοδήποτε ποσοστό θέλει. Πιστεύω πως αν υπάρχει καλή θέληση λύση θα βρεθεί. Έτσι κι αλλιώς ο Σαββίδης δεν έχει δείξει τόσα χρόνια οτι έχει παράλογες απαιτήσεις. Όμως να διασφαλιστεί οτι ο χρόνος των διαπραγματεύσεων δεν εμπίπτει στο αυστηρό χρονοδιάγραμμα του ΑΣ, και να ζητάει αποζημιώσεις ή ακύρωση της συμφωνίας. Αν χρειάζονται χρόνο, πρέπει να τον έχουν και οι δύο πλευρες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”