Αναζήτηση για περισσότερες από 1012 εγγραφές
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Επειδη εχω μια επαφη μεσω fb με τον Μπουντουρη, του εστειλα μηνυμα για τον εμετικο σπικερ. Ελπιζω να υπαρξει αντιδραση.
- Παρ 08 Μάιος 2026, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.paokbc.gr/el/nea/omadas/3531-2026-05-08-09-26-45
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου ιδιωτικού προπονητικού κέντρου μπάσκετ σε έκταση 8.000 τ.μ. στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Το νέο αθλητικό συγκρότημα σχεδιάζεται ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας σύγχρονης ...
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου ιδιωτικού προπονητικού κέντρου μπάσκετ σε έκταση 8.000 τ.μ. στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Το νέο αθλητικό συγκρότημα σχεδιάζεται ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας σύγχρονης ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε
Πάντα το εγώ πάνω από τον σύλλογο
Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το να ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες αν θέλετε να μιλήσετε για τον ιβαν, γράψτε στο αντίστοιχο τόπικ του ιβαν, μην μας ζαλίζετε τα καλαμπαλίκια σε κάθε τόπικ του φορουμ πόσους μηνες τώρα.
- Παρ 08 Μάιος 2026, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
H KAE δεν πρέπει να αναφέρει το χρονοδιάγραμμα γιατί θα γίνουν συγκρίσεις με την ΠΑΕ. Μάλιστα

- Δευ 11 Μάιος 2026, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώς αλλάζει πάλι το κλίμα όμως.
Οι ίδιοι που βριζατε τον Βεζυρτζη για την όλη στάση του κατά την διάρκεια της αγοραπωλησίας και τις δηλώσεις για τους κλεισμένους υποτίθεται παίκτες, για το ύφος του κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Τρινκερι, για τις ερωτήσεις που ΔΕΝ δέχτηκε, οι ίδιοι τώρα ...
Οι ίδιοι που βριζατε τον Βεζυρτζη για την όλη στάση του κατά την διάρκεια της αγοραπωλησίας και τις δηλώσεις για τους κλεισμένους υποτίθεται παίκτες, για το ύφος του κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Τρινκερι, για τις ερωτήσεις που ΔΕΝ δέχτηκε, οι ίδιοι τώρα ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ειναι η προσληψη που καιει αυτη τη στιγμη.
Ενος σοβαρου και γνωστη GM,γιατι αυτην την στιγμη ποιος θα αποφασισει μπασκετικα μεσα στην ομαδα περα απο τον Τρινκιερι?
Καλος χρυσος ο Τσιαρας αλλα νεος στο μετα τον αθλητισμο μπασκετ και δεν μπορουμε να τα ριξουμε ολα πανω στον Ιταλο.
Ενος σοβαρου και γνωστη GM,γιατι αυτην την στιγμη ποιος θα αποφασισει μπασκετικα μεσα στην ομαδα περα απο τον Τρινκιερι?
Καλος χρυσος ο Τσιαρας αλλα νεος στο μετα τον αθλητισμο μπασκετ και δεν μπορουμε να τα ριξουμε ολα πανω στον Ιταλο.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
..Περνώντας ένας απεσταλμένος του άρχοντα λέει:
-Α! Διογένη. Αν μάθαινες να μην είσαι ανυπότακτος κι αν κολάκευες λιγάκι τον άρχοντα, δε θα ήσουν αναγκασμένος να τρως συνέχεια φακές.
Ο Διογένης σταμάτησε να τρώει, σήκωσε το βλέμμα και κοιτάζοντας στα μάτια τον πλούσιο συνομιλητή του αποκρίθηκε ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Τι Nunn, τι Nunnaly. Maybe he is as good as Nunn, but more anally.
- Δευ 01 Δεκ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
θέλω το αντίστοιχο σύγχρονο του Φράνκι Κινγκ στα γκαρντ...βρείτε τον στο ΝΒΑ ή στο αναπτυξιακό και φέρτε τον... και τον Χουγκάζ και τον Μήτρου Λογκ. Αυτά.
- Τετ 03 Δεκ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Χάλασε μετγραφή που θα ανέβαζε τον ΠΑΟΚ επίπεδο και ορισμένοι "ΠΑΟΚτσήδες" χάρηκαν γιατί τονώθηκε το εγώ τους.
Μπράβο παιδιά, άντε και Α2 να ευχηθείτε στην ομάδα, τότε να δείτε πόσο δικαιωμένοι θα νιώσετε. Καύλα.
Μπράβο παιδιά, άντε και Α2 να ευχηθείτε στην ομάδα, τότε να δείτε πόσο δικαιωμένοι θα νιώσετε. Καύλα.
- Τετ 10 Δεκ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω εάν έχει ήδη γραφτεί, αλλά πρώτοι εδω:
Μυστακιδης-Τσακαλωτος ίδιο πρόσωπο, δεν τουε έχουν δει ποτέ μαζί στο ίδιο δωμάτιο.
Μυστακιδης-Τσακαλωτος ίδιο πρόσωπο, δεν τουε έχουν δει ποτέ μαζί στο ίδιο δωμάτιο.
- Τετ 10 Δεκ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
ΤΙ
ΖΟΥΜΕ
ΡΕ
ΜΑΓΚΕΣ
ΖΟΥΜΕ
ΡΕ
ΜΑΓΚΕΣ
- Τετ 10 Δεκ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικα να συμπληρωσω οτι ειναι τελειως σουρεαλ κατασταση να συζηταμε (και να εχουμε επιφυλαξεις) για παιχτες στυλ Μπεβερλι απο εκει που φερναμε σταρ της Α2 Δανιας ξερω εγω(υπερβολη αλλα καταλαβαινετε) Ηρθε πολυ αποτομα ολο αυτο και δεν το εχουμε εμπεδωσει ακομα 
- Τετ 10 Δεκ 2025, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
γύρισα υπερχαρούμενος από το Παλατάκι μας,χαλάρωσα. Μπανάκι , φαγάκι. Ποτάκι.
Μπαίνω να δω τι δηλώσεις γίνανε, και τι να δω. +Καμπόκλο !!! (ή σε κάθε περίπτωση άλλο ψηλό) +Μπέβερλυ!! ενώ τα μεσάνυχτα περιμενουμε λέει να φτάσει ο Τιμι Άλεν....
κάτσε κάπου το έχω χάσει. Τι γίνεται ρε παιδιά;;;; θα ...
Μπαίνω να δω τι δηλώσεις γίνανε, και τι να δω. +Καμπόκλο !!! (ή σε κάθε περίπτωση άλλο ψηλό) +Μπέβερλυ!! ενώ τα μεσάνυχτα περιμενουμε λέει να φτάσει ο Τιμι Άλεν....
κάτσε κάπου το έχω χάσει. Τι γίνεται ρε παιδιά;;;; θα ...