Η αναζήτηση βρήκε 62 εγγραφές
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Συγγνώμη, είπα εγώ σε κανέναν να μην εκφράζει την άποψη του; απλά απαντάω και γίνεται συζήτηση. Αυτό δεν είναι και το νόημα; όσο για τα 100 χιλιάρικα, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν ισχύει. Οι περισσότεροι θέλουν να δουν χρήμα να ξοδευεται. Μόνο αυτό τους φέρνει αίσθημα ικανοποίησης. Ξέρεις γιατί ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Κανονίστε τις βάρδιες για τη σημερινή νύκτα!. Πρώτα να ξεκινήσουν οι ηλικιωμένοι, μετά οι νέοι τα γερμανικά νούμερα 

- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα πάντως αν κλείσει ο Ζαφείρης μόνο μία μεταγραφή χρειάζεται η ομάδα έναν σέντερ φορ με παράλληλη απόχωρηση Τσαλοφ και ίσως και Ντεσποτοφ.
Δεν γίνεται να λέμε συνέχεια γιατί δεν παίζουν τα παιδιά από την Ακαδημία και ο Μπαταουλας να έχει τέσσερα στόπερ μπροστά του, ο Χατσιδης τρία εξτρεμ ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις Today, βέβαια δεν λέει κάτι καινούργιο
Ο Χρήστος Ζαφείρης στον δρόμο για Τούμπα! ⚡
Ο ΠΑΟΚ και ο 22χρονος διεθνής μέσος συνεχίζουν να πιέζουν τη Σλάβια Πράγας για να κλείσει η μεταγραφή. Το μόνο που απομένει είναι το «ναι» του προέδρου των Τσέχων, Γιάροσλαβ Τρβντικ, που κρατά σκληρή στάση ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέρτε βρε έναν γαμωπαιχτη σε κάποια από τις άλλες θέσεις που ψάχνουμε ρε αδερφε,βαρεθήκαμε τη ζωή μας τόσες μέρες να ασχολούμαστε με το Ζαφειρη. Τι πράγμα είναι αυτο με τούτη την ομαδα. Αν κολλήσει καπου πάει τελείωσε δεν δουλεύει τίποτα άλλο...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πού υπογράφω για να πάρω την έγκριση να σχολιάζω στο τοπικ των μεταγραφών για τις μεταγραφές παιδιά;
Απ όσο κατάλαβα για να έχει κανείς κάποιος άδεια να σχολιάζει πρέπει να γράφει οτι όλα θα πάνε καλά και θα έρθουν παίκτες.
Αν δεν θέλουμε να γράψουμε αυτό, το δηλώνουμε κάπου ως αντιφρονούντες ...
Απ όσο κατάλαβα για να έχει κανείς κάποιος άδεια να σχολιάζει πρέπει να γράφει οτι όλα θα πάνε καλά και θα έρθουν παίκτες.
Αν δεν θέλουμε να γράψουμε αυτό, το δηλώνουμε κάπου ως αντιφρονούντες ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 20 Αύγ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Unpopular opinion από τη στιγμή που έκλεισε η μεταγραφή έστω και για Γενάρη θεωρώ απείρως σημαντικότερο το ποιος θα είναι ο κεντρικός αμυντικός και το 6αρι που πρέπει να έρθει όπως κ να χει
Θεωρώ λάθος να έρθει μόνο ο Ζαφείρης τώρα χωρίς να έρθει παίκτης αλλαγή του Μεϊτέ
Θεωρώ πως η ομάδα με ...
Θεωρώ λάθος να έρθει μόνο ο Ζαφείρης τώρα χωρίς να έρθει παίκτης αλλαγή του Μεϊτέ
Θεωρώ πως η ομάδα με ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες επειδή βλέπω ότι το συνεχίζετε μερικοί και κάπου μπάστα.
Η χώρα μας λέγεται Ελλάδα, με τα στραβά της και τα καλά της.
Όπως σεβόμαστε όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου και αντιδράμε άμεσα σε μηνύματα που περιέχουν ρατσιστική χροιά (και πολύ καλά κάνουμε) μπορείτε σας παρακαλώ να σεβαστείτε ...
Η χώρα μας λέγεται Ελλάδα, με τα στραβά της και τα καλά της.
Όπως σεβόμαστε όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου και αντιδράμε άμεσα σε μηνύματα που περιέχουν ρατσιστική χροιά (και πολύ καλά κάνουμε) μπορείτε σας παρακαλώ να σεβαστείτε ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Περσι βεβαια δεν ρολαρε ποτε...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Χάνω την υπομονή μου σιγά σιγά και όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι τα τελευταία 5 καλοκαίρια γκρίνιαζα πολύ και φέτος απείχα όσο ήταν δυνατόν.
22 Αυγούστου.
Βασικά στόπερ Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης κι από πίσω ο συνταξιούχος Λόβρεν. Που σε σοβαρή ομάδα Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης θα έπρεπε να είναι 3οι-4οι στόπερ ...
22 Αυγούστου.
Βασικά στόπερ Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης κι από πίσω ο συνταξιούχος Λόβρεν. Που σε σοβαρή ομάδα Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης θα έπρεπε να είναι 3οι-4οι στόπερ ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα έχει παίξει τρία παιχνίδια, χωρίς να έχει έστω και 1 νέο σημείο αναφοράς στην ενδεκάδα της. Ο Κένι μόνο σημείο αναφοράς δεν είναι, ο δανεικός Ιβανούσετς δείχνει τρομερά αργός για εξτρέμ και στο 10 δεν πλησιάζει ούτε στο 50% την ικανότητα του Ντέλια και τελειώσαμε.
Δεν ξέρω γιατί "έπρεπε" ο ...
Δεν ξέρω γιατί "έπρεπε" ο ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σίγουρο πάντως είναι, πως και τα επόμενα τρία παιχνίδια θα τα παίξουμε όπως ακριβώς τα παίξαμε μέχρι τώρα, με μοναδική πιθανή προσθήκη τον Γιακουμάκη, για όσα λεπτά μπορεί να αγωνιστεί.
Αποκλείεται να προλάβουν να φέρουν άλλον που θα μπορέσει να παίξει στα επόμενα τρία παιχνίδια.
Υποθέτω πως ...
Αποκλείεται να προλάβουν να φέρουν άλλον που θα μπορέσει να παίξει στα επόμενα τρία παιχνίδια.
Υποθέτω πως ...