Η αναζήτηση βρήκε 996 εγγραφές
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ιβάν, μέσα στην βδομάδα φέρνεις τεχνικό διευθυντή-βαρύ όνομα και τους δίνεις τα κλειδιά με γερό προϋπολογισμό. Αναλαμβάνει να φέρει νέο τεχνικό και μαζί να κάνουν τις προσθήκες που θα κρίνουν απαραίτητες.
Φεύγουν φυσικά παίκτες που εισέπραξαν και δεν ακούμπησαν, παίκτες 32+, πλην ελαχίστων ίσως ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει δικο του θεμα ο λουτσεσκου παιδια. Επισης αραξτε λιγο με τον γκουαρντιολα. 2 πρωταθληματα σε 7 σεζον εχει παρει οχι 5. 3 σερι χαμενους τελικους ενας απο τον ΟΦΗ του Κοντη. Ηρεμηστε λιγο που σκιζεται ολη η ευρωπη ποιος θα παρει τον πολυνικη.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα την Παναγία δεν έχω διαβάσει χειρότερη ανακοίνωση πολιτικοί κόμματος στην ιστορία αυτού του συλλόγου. Ειλικρινά.
Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ;
Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ;
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτασαμε και εμεις ενα νοκ αουτ μακρια, και πουλησαμε το βασικο μας φορtsou έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:53 Ιβάν ο κλόουν τροβαδουρος με ένα νοκ άουτ μπαίνει τσου λου...
Εμείς που θα φταναμε τοπ20 Ευρώπης κατά δήλωση σου κλείνουμε μαζί 15ετια του χρόνου και ακόμα αναμένουμε
- Δευ 18 Μάιος 2026, 06:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σενάριο πάντως να τον διώξεις, να πάει στον Παναθηναϊκό και του χρόνου να τερματίσουμε 4οι μπορούμε να το παίξουμε κάπου στοιχηματικα?
Τότε να μεινει για πάντα στην ομάδα άμα φοβόμαστε μην πάει στην βαζελα.
Εμας δεν μας πειράζει αν χάνουμε τίτλους απο τον οφη,αλλά μην φύγει ο στρατηγός και ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 07:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ένας είναι ο σεφ και ο άλλος είναι ο σου σεφ.
Πως ζητάτε απο τον σου σεφ να αλλάξει όταν ο σεφ που δίνει τις εντολές είναι ο ίδιος?
Μόλις δούμε τις πρώτες αντιδράσεις της καταστροφικής χρονιάς θα κατανοήσουμε και πως θα τα πάμε και του χρόνου.
Πως ζητάτε απο τον σου σεφ να αλλάξει όταν ο σεφ που δίνει τις εντολές είναι ο ίδιος?
Μόλις δούμε τις πρώτες αντιδράσεις της καταστροφικής χρονιάς θα κατανοήσουμε και πως θα τα πάμε και του χρόνου.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει πεσει το αναθεμα σημερα στον Λουτσεσκου ( δικαιως ) αλλα για μενα ο μεγαλος υπαιτιος εισαι ΕΣΥ.
Δειξε μας οτι θελεις ενα ΠΑΟΚ μεγαλο. Οχι με λογια, με πραξεις.
Εχει 2 χρονια που τερματιζουμε 3οι, του χρονου αν δεν αλλαξει κατι δραστικα, θα μας περασει και ο βαζελος.
Αν εισαι ...
Δειξε μας οτι θελεις ενα ΠΑΟΚ μεγαλο. Οχι με λογια, με πραξεις.
Εχει 2 χρονια που τερματιζουμε 3οι, του χρονου αν δεν αλλαξει κατι δραστικα, θα μας περασει και ο βαζελος.
Αν εισαι ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζητάτε ΤΔ και το αγωνιστικό κλειδί σε έναν άνθρωπο.
15 χρόνια Ιβάν - Πότε έγινε αυτό για να ελπίζετε τώρα; και τί άλλαξε τώρα για να γίνει ξαφνικά αυτό και να φέρουμε ΤΔ και να αντέξει με αυτό την οργάνωση-κωλοχανείο πάνω από 7 μήνες;
15 χρόνια Ιβάν - Πότε έγινε αυτό για να ελπίζετε τώρα; και τί άλλαξε τώρα για να γίνει ξαφνικά αυτό και να φέρουμε ΤΔ και να αντέξει με αυτό την οργάνωση-κωλοχανείο πάνω από 7 μήνες;
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Συγγνώμη, είπα εγώ σε κανέναν να μην εκφράζει την άποψη του; απλά απαντάω και γίνεται συζήτηση. Αυτό δεν είναι και το νόημα; όσο για τα 100 χιλιάρικα, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν ισχύει. Οι περισσότεροι θέλουν να δουν χρήμα να ξοδευεται. Μόνο αυτό τους φέρνει αίσθημα ικανοποίησης. Ξέρεις γιατί ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Κανονίστε τις βάρδιες για τη σημερινή νύκτα!. Πρώτα να ξεκινήσουν οι ηλικιωμένοι, μετά οι νέοι τα γερμανικά νούμερα 
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα πάντως αν κλείσει ο Ζαφείρης μόνο μία μεταγραφή χρειάζεται η ομάδα έναν σέντερ φορ με παράλληλη απόχωρηση Τσαλοφ και ίσως και Ντεσποτοφ.
Δεν γίνεται να λέμε συνέχεια γιατί δεν παίζουν τα παιδιά από την Ακαδημία και ο Μπαταουλας να έχει τέσσερα στόπερ μπροστά του, ο Χατσιδης τρία εξτρεμ ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις Today, βέβαια δεν λέει κάτι καινούργιο
Ο Χρήστος Ζαφείρης στον δρόμο για Τούμπα! ⚡
Ο ΠΑΟΚ και ο 22χρονος διεθνής μέσος συνεχίζουν να πιέζουν τη Σλάβια Πράγας για να κλείσει η μεταγραφή. Το μόνο που απομένει είναι το «ναι» του προέδρου των Τσέχων, Γιάροσλαβ Τρβντικ, που κρατά σκληρή στάση ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέρτε βρε έναν γαμωπαιχτη σε κάποια από τις άλλες θέσεις που ψάχνουμε ρε αδερφε,βαρεθήκαμε τη ζωή μας τόσες μέρες να ασχολούμαστε με το Ζαφειρη. Τι πράγμα είναι αυτο με τούτη την ομαδα. Αν κολλήσει καπου πάει τελείωσε δεν δουλεύει τίποτα άλλο...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...