Αναζήτηση για περισσότερες από 1012 εγγραφές
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Αφου βρηκαν και τον συνδεσμο εκει μετα απο μια βδομαδα καλα ειναι..προλαβαιναν να μετακομισουν και τα ντουβαρια..
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντροπή στο sait gazeta που σήμερα επέτρεψε εμετικά σχόλια κατά του ΠΑΟΚ . Οι άνθρωποι είναι για μήνυση. Κάτω απο άρθρο του Τζορμπατζογλου υπάρχει ένας βόθρος σχολίων.
Ακριβώς, στο άρθρο του Τσορμπα- στο πρώτο ψέμα. Ο mod επιτρέπει την δημοσίευση οχετού κατά του ΠΑΟΚ και κυρίως κατά του νεκρού ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την πρώτη στιγμή, διέρρευσαν ψευδή σενάρια περί του θύματος, τα οποία μόνο από την αστυνομία μπορεί να διέρρευσαν, στα μέσα. Προφανώς, από την επόμενη μέρα ξεχάστηκαν, αλλά ουδέποτε διαψεύστηκαν επίσημα, προς αποκατάσταση της υπόληψής του.
Ακολούθησε το έωλο σενάριο περί αυτοάμυνας, το οποίο ...
Ακολούθησε το έωλο σενάριο περί αυτοάμυνας, το οποίο ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 04:28
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα έως σήμερα.
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως θα έπρεπε να πιέσει με όποιο τρόπο μπορεί και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ώστε κάνει επιτέλους κάποιος τα αυτονόητα; Έστω να ενισχύσει την νομική κάλυψη του δολοφονημένου παιδιού; Γιατί όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς κουκούλωμα αντίστοιχου των Τεμπών…
Όσο υπάρχει Σαββιδης μην αγχώνεσαι! Μας έχει αποδείξει ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκλονιστικά τραγική η ανακοίνωση των διπλα... Μιλάμε για οχετό! Δυστυχώς είναι οι νούμερο 1 ηθικοί αυτουργοί για ο,τι συμβαίνει και ο,τι συμβεί στο μέλλον! Για μια ανοιχτή υπόθεση, λενε "δεν υπάρχει σύγκριση με την υπόθεση Αλκη". Απίστευτο μένος! Δεν το χωράει ο νους μου! Μαλακα μου τι ζούμε σε ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκάθαρα, σε νόμιμα πλαίσια θα ήταν φρόνιμο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να απαιτήσει την μέγιστη τιμωρία αν αποδειχτεί εμπλοκή στελεχών
Ε και αν αυτό σημαίνει υποβιβασμός και αφανισμός, τι να κάνουμε, ας πρόσεχαν. Σε κανέναν δε θα λείψουν οι Φιλιππινέζες
Εμένα με απασχολεί το δικό μας κομμάτι στο οποίο απαιτώ από ...
Ε και αν αυτό σημαίνει υποβιβασμός και αφανισμός, τι να κάνουμε, ας πρόσεχαν. Σε κανέναν δε θα λείψουν οι Φιλιππινέζες
Εμένα με απασχολεί το δικό μας κομμάτι στο οποίο απαιτώ από ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ !!! ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΖΕΙΣ !!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Βίντεο με τη φυγή του δράστη δεν έχουμε. Το μαχαίρι που έριξε στο φρεάτιο ομβρίων δεν το βρήκανε. Να θυμίσω ότι δεν έχει βρέξει και το μαχαίρι θα ήταν ακόμα στη θέση του αν έλεγε αλήθεια. Έλεγχο στο σύνδεσμο έκαναν μια εβδομάδα μετά. Με τα τηλέφωνα δε ξέρουμε αν ασχολούνται. Ανακρίβειες για τον ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Συλλυπούμαι την Οικογένεια του Κλεομένη Αλήτσιου. Ο Θεός να τους δώσει τη δύναμη να συνεχίσουν όπως μπορούνε, τεράστια η απώλειά τους.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ακόμη σιωπά, ενώ θα έπρεπε να έχει αναλάβει δράση με Αγωγές και Μηνύσεις για να προστατεύσει την Ιστορία και τους Φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Αντίθετα, το μόνον ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έγινε σίγουρα και παραδέχτηκε ο φονιάς είναι ότι τον έκρυβαν 1 μέρα 2 άτομα.Καλεσε τον έναν ο εισαγγελέας και αφέθηκε ελεύθερος και ας έχει καταδικαστεί για πιστολιδια.Βρωμισε η δουλειά
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Τι πέναλτι πήρε ο παναθηναϊκός πάλι. Πάτησε λέει τον τετει ενώ ούτε κοιτάει προς τα εκεί ο τσοκαι και έχει ήδη την μπάλα. Και για το δικό μας είχα τις αμφιβολίες μου αλλά οκ αν είναι να τα παίρνουν όλοι τότε να τα παίρνουμε κι εμείς.
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Για κάθε ενδεχόμενο να περιμένουμε και το β΄ ημίχρονο :lol: , αλλά ο Λεβαδειακός έχει παραδώσει σώμα και πνεύμα. Αν συνεχίσει έτσι, στα play off στα οποία οι βαθμοί στις θέσεις 5-8 διαιρούνται δια 2, θα χάσει και την 5η θέση. Ήδη έχει βγει ότι ο Τσάπρας το καλοκαίρι θα φοράει τα πράσινα του βαζέλα ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την δολοφονία του Αλκη και μετά γίνονται τέρατα στην πόλη. Δεν μιλάμε για ραντεβού και άλλες μπαρούφες. Πυροβολισμοί στην μέση του δρόμου, ενέδρες σε σπίτια και χώρους εργασίας. Μαχαίρια, τσεκούρια και άλλα ακραία. Το μίσος που χύθηκε από επίσημα χείλη ήταν τόσο ακραίο που πλέον είναι δύσκολα ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sdna.gr/podosfairo/1411213_logariasmos-diaitisias-me-miso-ekatommyrio-akoloythoys-gkol-toy-barela-sto-paok
Λογαριασμός διαιτησίας με μισό εκατομμύριο ακόλουθους: Το γκολ του Βαρέλα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ έπρεπε να μετρήσει!
Ο δημοφιλής εκπαιδευτικός διαιτητικός λογαριασμός Referee Channel ...
Λογαριασμός διαιτησίας με μισό εκατομμύριο ακόλουθους: Το γκολ του Βαρέλα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ έπρεπε να μετρήσει!
Ο δημοφιλής εκπαιδευτικός διαιτητικός λογαριασμός Referee Channel ...