Αναζήτηση για περισσότερες από 1012 εγγραφές
- Τρί 19 Μάιος 2026, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Άρα παιδιά το επιχείρημα είναι πως είμαστε παγιδευμένοι σε μια λούπα όπου απαγορεύεται να αλλάξουμε προπονητή γιατί αυτό απαιτεί πολλές παράλληλες αλλαγές, νέους παίκτες κλπ, χωρίς τεράστιο χρονικό περιθώριο? Κι αυτό γιατί, για να μην χάσουμε την 3η θέση ας πούμε? Με κίνδυνο ποιον ακριβώς, να βγούμε ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαρά στο κουράγιο σας και μπράβο για την αισιοδοξία σας...
Σε λίγες μέρες συμπληρώνουμε μια εβδομάδα μετά από την λήξη του πρωταθλήματος.
Μετά από τέτοιο καζο και τόσο κόσμο στα όρια του δεν κουνιέται φύλλο. Δεν ελπίζω πλέον σε αλλαγές ειδικά όταν περάσει ακόμη λίγος χρόνος και αρχίσουν να ηρεμούν ...
Σε λίγες μέρες συμπληρώνουμε μια εβδομάδα μετά από την λήξη του πρωταθλήματος.
Μετά από τέτοιο καζο και τόσο κόσμο στα όρια του δεν κουνιέται φύλλο. Δεν ελπίζω πλέον σε αλλαγές ειδικά όταν περάσει ακόμη λίγος χρόνος και αρχίσουν να ηρεμούν ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 19 Μάιος 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα διαβάζει κανείς και θα νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ είχε μπαζούκας και οι άλλοι σφεντόνες.
Ότι ο ΠΑΟΚ είχε 500εκ μπάτζετ και μας το πήραν αυτοί που πλήρωναν τους παίκτες με κουπόνια..
Άκου καζο.
Δεν μπορεί κάποια στιγμή μετά από κάποιο διάστημα θα σταματήσουν οι υπερβολές
Ε καλά, το ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ήταν ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα διαβάζει κανείς και θα νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ είχε μπαζούκας και οι άλλοι σφεντόνες.
Ότι ο ΠΑΟΚ είχε 500εκ μπάτζετ και μας το πήραν αυτοί που πλήρωναν τους παίκτες με κουπόνια..
Άκου καζο.
Δεν μπορεί κάποια στιγμή μετά από κάποιο διάστημα θα σταματήσουν οι υπερβολές
Μα το καζο δεν είναι ούτε η ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα είναι πως ο Λουτσέσκου είναι ο πλέον ακατάλληλος για τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Ενώ έχει στηθεί ένας οργανισμός παραγωγής παικτών από τις ακαδημίες και αγορά νεαρών ξένων και για ΠΑΟΚ β( Μπαλντέ,Αποτσονιακ,Μουστμα κλπ) και για πρώτη ομάδα (Σορετίρε, Γκόμεζ) στην κορυφή υπάρχει ένας προπονητής που ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως μια πρώτη εκτίμηση. Ο Λουτσεέσκου αφού έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο θα μείνει.
Οι 4 λήγοντες (συμβολαίων) θα μείνουν κι αυτοί με επέκταση του συμβολαίου τους για έναν χρόνο.
Οι μεταγραφές θα είναι περιορισμένες και θα αφορούν κυρίως ελεύθερους και δανεικούς.
Οτιδήποτε διαφορετικό ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τώρα βλέπω ότι ο Ριέρα δεν απολύθηκε αλλά παραιτήθηκε και έβγαλε στην σέντρα δημοσίως την διοίκηση που δεν τον στήριξε σε όλα τα επίπεδα και τον χρησιμοποίησε για να προστατέψει το κλαμπ.
Ναι, δε νομίζω να τον δούμε από τα μέρη μας
Ναι, δε νομίζω να τον δούμε από τα μέρη μας
- Τετ 20 Μάιος 2026, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς έχουμε ενα μεγαλο πρόβλημα με τους παίκτες που νομίζουμε ότι αν τους χασουμε θα χαθούμε. Θυμίστε μου ποδοσφαιριστή μετά τα 32 που έφυγε απο εμάς και πήγε προς τα πάνω η καριέρα του, απλά να αναφέρω τον αφανα που ήταν παλαίμαχος και εμείς περιμέναμε να αναστηθεί και την συμπαθειά μου για την ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Από το "γιατί δεν παίρνει το μπάσκετ", στο "γιατί παίρνει το μπάσκετ", ένα τσιγάρο δρόμος.
Προσωπικά αδιαφορώ πλήρως αν παίρνει το μπάσκετ από "υποχρέωση ".
Αν γιγαντώσει το τμήμα που φυτοζωουσε επί δεκαετίες, που έφτασε να ζητάει την οικονομική στήριξη του κόσμου για να επιβιώσει, να το κάνει ...
Προσωπικά αδιαφορώ πλήρως αν παίρνει το μπάσκετ από "υποχρέωση ".
Αν γιγαντώσει το τμήμα που φυτοζωουσε επί δεκαετίες, που έφτασε να ζητάει την οικονομική στήριξη του κόσμου για να επιβιώσει, να το κάνει ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Το πρόβλημα δηλαδή ποιο είναι, ότι θα ρίξει πιστόλι ο Τελης στα δύο μυρια του ιβαν ή ότι ένα μέγεθος Τάξης Μυστακίδη δεν θα πληρώσει τα χρέη γενικά ; Ή ότι θα λείψουν δύο εκατομμύρια ευρώ από τον Ιβαν ;
Εδώ ρε οι δίπλα έφεραν έναν άγνωστο εκατομμυριούχο με κονε τον αδερφό ενός παίκτη που τον ...
Εδώ ρε οι δίπλα έφεραν έναν άγνωστο εκατομμυριούχο με κονε τον αδερφό ενός παίκτη που τον ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Η διορισμενη διοικηση πρωτοδικειου (διορισμενη απο τον ΑΣ) αποφασιζει για το αν θα δωσει τον ΠΑΟΚ. Τι ζουμε θεε μου? Δεν ειναι και ο Μπανε εδω να τον ρωησουν αν ηξερε οτι αυτος θα αποφασισει (οταν ηταν διοικηση πρωτοδικειου) για αυτον που θα τον εβρισκε αλλος (γιατι δεν ηξερε οτι αυτος πρεπει να ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω δηλωνω ανηθικος και χωρις αξιες... 
- Τετ 10 Δεκ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτυστός ο Τσακαλώτος ο Μυστακίδης βλέοω
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυνατός Αρης σημαίνει πρησμένα @ρχιδι@ για όλους μας.Undesired No 1 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:51Εγώ πάλι εύχομαι καλό αφανισμό σε όλους του κομπλεξικούς αυτής της πόλης.icue έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:23 Και εγω γουσταρω να ζησουμε ξανα πρωταθληματα με δυνατους αρη και γριες, κανα πανιωνιο κανα περιστερι. Να θυμηθουμε τα παλια.
Μακριά.