Η αναζήτηση βρήκε 419 εγγραφές

Return

από lamosas
Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD

Κλασικά εικονογραφημένα
από vs40
Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD

Άλλη μια σφαγή σήμερα, εκεί που θα ήταν ένα κλειδωμένο 0-2 στο χέρι...

Από την άλλη ο Τάισον πρέπει να κακαρώσει για να βγεί; Πήγε έβγαλε το Χατσίδη. Βάλε Μπιάνκο, βάλε Μύθου πίσω από το φορ. Ο Γιακουμής ήταν κουρασμένος, τίποτα και ο Γιερεμέγιεφ. Βάζει Κένυ και αντί να βγάλι Μπάμπα, βγάζει τον ...
από delos15
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω,τι όφελος είχε ΠΑΟΚ από το να βοηθήσει τόσο πολύ αυτή την ομάδα από πέρυσι; Και δεν είναι η πρώτη φορά. Πραγματικά θέλω να μάθω. Και μην μου πει κανείς κανένα φαιδρο του στυλ ΠΑΟΚ είμαστε και δεν μας ενδιαφέρουν τα παρασκήνια κτλ.
Ας ανεβάσουμε και τον Ηρακλή φέτος ...
από Athens
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

αυτο το να μην κανουμε επιθεσεις ενω ειμαστε στην επιθεση και να γυρναμε την μπαλα πισω και παλι πισω...ε καποια στιγμη αφου δεν τους σκοτωσαμε με δευτερο γκολ μας σκοτωσαν αυτοι πολυ κριμα για ολους μας
από vs40
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Θες 22 παίκτες. Ο προπονητής έχει τα γένια και τα χτένια να τους βρει/δημιουργήσει. Όχι να σκάσει τα assets της ομάδας και να τραυματιστούν όλα τα 10άρια από overload. Του Πέλκα σούπερ προβλέψιμος ταυματισμός, ενώ είχε λύση που μάλιστα πολλοί θα πρόκριναν ακόμη και αν ήταν ξεκούραστος ο Πέλκας (δηλ ...
από Γερασίμου
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα ρίξω φταίξιμο στην ομάδα που την βρίσκει η μία ατυχία μετά την άλλη. Δεν θα ρίξω φταίξιμο στον Λουτσέσκου, εκτός από το ότι δεν δίνει χρόνο στον Μπιάνκο, ενώ βάζουμε κολλύριο για να δούμε τον Καμαρά. Σήμερα ο Οζντόεφ με αχρείαστο φάουλ και κακή αμυντική τοποθέτηση (η μπάλα πήγαινε επάνω του ...
από Afanas
Κυρ 01 Μαρ 2026, 20:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Τρίπολη 2-0, Mvp -Σχόλια & Παραλειπόμενα

Περαστικά στον Κένι, γαμώ τους τραυματισμούς μου μακάρι να μην είναι σοβαρό
από Timelord
Τετ 03 Δεκ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 cosmotesports 1HD

Δεν γίνεται να ξανασφυριξει ΠΑΟΚ αυτό το σιχαμα
από Azrael
Τετ 03 Δεκ 2025, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μονο και μονο για την ξενερα που εφαγαν στον τελος,αξιζε ο χρονος που εχασα για να δω αυτο το πραγμα! :D
από Equalizer
Τετ 03 Δεκ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Ποιο 80;

Από το 45 και μετά ήταν ένα ελεεινό κλωτσοσκούφι

Το σκουλήκι το επεδίωξε αυτό, εμείς ήμασταν απλά για τουρισμό σήμερα

Χάσαμε ΠΟΛΛΕΣ σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο και στο πρώτο μέρος. Απαράδεκτο, θα είχαμε τελειώσει το ματς πολύ νωρίς. Πέρα από το χαμένο πέναλτι

Στο δεύτερο ...
από Odi
Τετ 03 Δεκ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο στον κύριο Μάκη μας που του φτιάξαμε την περιουσία είκοσι χρόνια για να τον βάλουμε στην ΕΠΟ για να μας γαμάει Κυριακή-Τεταρτη.

Διοίκηση τον ύπνο του δικαίου, τα ζώα μου αργά.

Αγωνιστικά χωρίς Μεϊτέ-Ντέλια και Τάισον, δεν υπάρχει ΠΑΟΚ. Θα έχανες από το χειρότερο τουρλουμπούκι της Ελλάδος ...
από paokspren
Τετ 03 Δεκ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Εξοργιστικό να διαβάζεις εδώ μέσα ότι ο Παπαπέτρου δεν είχε δόλο. ΟΛΑ τα σφυρίγματα του που διορθώθηκαν από το VAR ήταν κατά μας. ΟΛΑ!

Στο γκολ του Γιακουμάκη πανικοβλήθηκε γιατί δεν ήξερε πως να το ακυρώσει. Πρώτη φορά βλέπω διαιτητή να μπαίνει γκολ και να μην δίνει τίποτα.

Μπράβο στην ομάδα που ...
από Equalizer
Τετ 03 Δεκ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Α και το σημαντικότερο: ΠΑΛΙ το ίδιο γκολ φάγαμε. Όπως ήδη δυο φορές με Λιβαδειά.
από vs40
Τετ 03 Δεκ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα ίσως χρειαστεί από 1 μπακ και στις 2 πλευρές. Αριστερά βλέπω ακόμη μεγαλύτερο κενό γιατί ο Κενυ αντέχει περισσότερο και μπορεί να καλύψει το 75% του αγωνιστικού χρόνου. Ο Μπαμπα όμως έσκασε, ενώ και ο Τέιλορ δείχνει λιγος. Αριστερά εγώ θα έφερνα βασικό, τον Γιαννούλη αν γίνεται.