Η αναζήτηση βρήκε 420 εγγραφές
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το μεγαλυτερο καφενειο που παιξαμε φετος αντιπαλοι και μας κερδισαν 2-0 σβηστα. Μπραβο σε ολους. Παιχτες, προπονητες, διοικηση. Θελετε και πρωταθλημα τρομαρα σας. Φανηκε η δουλεια απ το καλοκαιρι. Ξεβρακωτοι παμε στα 100 χρονια.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αν πάρουν ένα σοβαρό αριστερό μπακ και μια Σέντερμπακαρα στην θέση του άθλιου Κεντζιορα και άθλιου Baba και ένα αριστερό εξτρέμ κάτι μπορεί να διεκδικήσουμε αλλιώς τα ίδια με πέρσι θα έχουμε
Όσο αφορά το Σέντερ φορ έγκλημα που δεν πήραν το καλοκαίρι άλλο ένα
Όσο αφορά το Σέντερ φορ έγκλημα που δεν πήραν το καλοκαίρι άλλο ένα
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Ψιλομπουκάκε ηταν η φάση σήμερα
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Απαράδεκτο που δε ρίξαμε 5 γκολ!!
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
2-0 αντί 5-0
Επιβλητική εμφάνιση που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης
Μόνο ο Μπαμπά φάνηκε να χωλαίνει
Τρομερή εμφάνιση Τάισον … του το χρωστούσε του γεντβαι
Μπράβο στον Μύθου για το γκολ και την προσπάθεια αλλά θέλει πολλή δουλειά ακόμα
Υγ να βγουν οι χαμουβαζελοι να διαμαρτυρηθούν για την ...
Επιβλητική εμφάνιση που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης
Μόνο ο Μπαμπά φάνηκε να χωλαίνει
Τρομερή εμφάνιση Τάισον … του το χρωστούσε του γεντβαι
Μπράβο στον Μύθου για το γκολ και την προσπάθεια αλλά θέλει πολλή δουλειά ακόμα
Υγ να βγουν οι χαμουβαζελοι να διαμαρτυρηθούν για την ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαμηλό σκορ βάση εικόνας.
Επιβλητική νίκη που δεν χωρά αμφιβολία.
Καταπληκτικός Τάισον που χόρευε κότσαρι καθ'όλη την διάρκεια μαζί με τον Ντελια.
Κένι το έχω ξαναπεί, βρωμάς διχρονίλα ρε σκύλε.
Αφανής ήρωας ο Οζντοεφ που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Έχω μείνει άναυδος από το σημερινό του ...
Επιβλητική νίκη που δεν χωρά αμφιβολία.
Καταπληκτικός Τάισον που χόρευε κότσαρι καθ'όλη την διάρκεια μαζί με τον Ντελια.
Κένι το έχω ξαναπεί, βρωμάς διχρονίλα ρε σκύλε.
Αφανής ήρωας ο Οζντοεφ που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Έχω μείνει άναυδος από το σημερινό του ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Προσωπικά έχω τρομερά μεγάλο παράπονο που ΠΑΛΙ δεν γέμισε η Τουμπα
Πλέον δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για σολντ αουτ. Ο,τι κι αν γράψουν τα κομμένα εισιτήρια, πάντα μισοάδειο είναι το γήπεδο
Απορώ ειλικρινά τι πρέπει να γίνει ώστε να πάει ο κόσμος. Ούτε για τη μνήμη ανθρώπων που χάθηκαν δεν...
Πλέον δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για σολντ αουτ. Ο,τι κι αν γράψουν τα κομμένα εισιτήρια, πάντα μισοάδειο είναι το γήπεδο
Απορώ ειλικρινά τι πρέπει να γίνει ώστε να πάει ο κόσμος. Ούτε για τη μνήμη ανθρώπων που χάθηκαν δεν...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Τζάμπα χαμένοι βαθμοί
Απαγορεύεται σε ματς με τόσο κατώτερη ομάδα και τόσες χαμένες ευκαιρίες, να πετάς βαθμούς.
Δυστυχώς οι απουσίες, οι αλλαγές και η κούραση είχαν αρνητική επίδραση στο κυνήγι του τίτλου
Συνεχίζουμε
Απαγορεύεται σε ματς με τόσο κατώτερη ομάδα και τόσες χαμένες ευκαιρίες, να πετάς βαθμούς.
Δυστυχώς οι απουσίες, οι αλλαγές και η κούραση είχαν αρνητική επίδραση στο κυνήγι του τίτλου
Συνεχίζουμε
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
θελω
ΠΡΟΚΡΙΣΗ την τεταρτη (δεν με νοιαζει το αποτελεσμα) και ΝΙΚΗ με την Θελτα
Με την ΑΕΚ δεν με νοιαζει
Λάθος στόχους έχεις στο μυαλό σου φίλε μου.
Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Αν δεν προσέξουμε μπορεί να μπούμε στα πλευ ωχ στο - 6 και ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, να τα δωσουμε ολα με τη Θελτα για να περασουμε ενα γυρο. Και μετα ολα ροϊδο. Πρωταθλημα και κυπελλο μονο. Ετσι οπως τα καναμε, δεν παει για παραπανω. Αλλιως θα εχουμε λιποθυμιες στα πλεϊ οφ.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδικήσαμε τους εαυτούς μας σήμερα κατάφορα. Εγώ θα συνεχίσω να εκφράζω τον καημό μου με τον Μπιάνκο. Ειδικά με τόσο κακό Ζαφείρη σήμερα. Μπορεί να τον επηρέασε η κάρτα, οκ, αλλά όπως και να'χει δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν αντικαταστάθηκε νωρίτερα και επίσης για ποιο λόγο δεν μπήκε ούτε ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Με σκασμένη ομάδα, κομβικές απουσίες μεσοεπιθετικά και μετά τον τραυματισμό του Μειτε αναγκαστήκαμε να πατήσουμε φρένο.
Κάποια στιγμή μετά το 70, ο Ραζβαν έκανε νόημα στον Ζίφκοβιτς να βγει η ομάδα μπροστά και ο Ζίφκοβιτς έδωσε την εντολή στους υπόλοιπους. Πέρασε ένα 5λεπτο με την ΑΕΚ να παίζει ...
Κάποια στιγμή μετά το 70, ο Ραζβαν έκανε νόημα στον Ζίφκοβιτς να βγει η ομάδα μπροστά και ο Ζίφκοβιτς έδωσε την εντολή στους υπόλοιπους. Πέρασε ένα 5λεπτο με την ΑΕΚ να παίζει ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη φάση κατά την οποία γίνεται το δοκάρι της χάρτινης το 80+ δε μας δείξανε ποτέ αν ξεκινάει από κανονική θεση
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν βλεπεις σε τετοιο ματς τον Νικολιτς να μιλαει για διαιτησια ενω και δεν αδικηθηκε και κατεβηκε να παιξει με εναν ΠΑΟΚ κουρασμενο και με απουσιες κανοντας μονιμα καθυστερησεις καταλαβαινεις οτι ο ιδιος δεν πιστευει την ομαδα του..
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρνούμαι την σκέψη ότι μπορεί να χάσω το πρωτάθλημα από αυτό το γελοίο κουρελόχαρτο.