Η αναζήτηση βρήκε 420 εγγραφές

Return

από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε, τραγική βραδιά σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά, τακτικά, βραδιά που ανέδειξε σε μεγάλο βαθμό και τα λάθη της μεταγραφικής...

Ένας φίλος ρώτησε στο θέμα του ματς, ποια μεταγραφή θεωρείται πετυχημένη φέτος... Ε προφανώς μόνο του Κοτάρσκι και η αντικατάσταση με Παβλένκα ...
από Blackgr4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Από το καλοκαίρι:
που ψάχναμε για προπονητές πριν ακόμα απολυθεί ο Λουτσέσκου..
που διαπραγματευόμασταν με τον Μεϊτέ τρεις εβδομάδες για να πάρει το 1+1 αντί για διετές..
που δεχθήκαμε να πουλήσουμε τον Ντέλια 10 εκατομμύρια κάτω από το ποσό που πουλήθηκε ο Ιωαννίδης..
που φέραμε κάτι δανεικούς και ...
από PAOK_Antarctica
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Μια ασοβαρη ομάδα έκανε ασοβαρες μεταγραφές και παρέμεινε ασοβαρη.

Ουαου. Ποιος θα το περίμενε.
Εγώ λέω να κάνουμε ασοβαρες μεταγραφές και τον Ιανουάριο να δούμε τι θα γίνει.
από Γερασίμου
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Το να είμαι μπροστά με 3-1 κόντρα στον Αστέρα και όχι στην Μπαρτσελόνα, να δέχομαι γκολ με την απούσα άμυνα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, να τελειώνω με ισοπαλία με τον αντίπαλο με 10 έστω και για 6΄ και να μου φταίει ο διαιτητής, γίνομαι χειρότερος και από τον ρούλη και τον Χρύσανθό του.
από Rexaris
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Μέσα στα νεύρα μου κι εγώ. Φάγαμε 7 γκολ - ΕΠΤΑ - σε λεβαδειά και τρίπολη. Και με τερματοφυλακάρα πίσω που σε έσωσε κι από χειρότερα.

Τι καλύτερο ρόστερ δηλαδή να χρειαστείς για να γλυτώσεις από τέτοια ξεφτίλα;

Ανησυχώ οτι κάποια στιγμή φέτος, κόντρα σε δυνατή ομάδα, είτε στην Ευρώπη, είτε από ...
από JohnDag
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Δύο σελίδες για την διαιτησία σε ένα ματς που αυτή ήταν άριστη και ΔΕΝ επηρέασε σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα.

Κι έλεγα τι θα βρούμε να ασχοληθούμε τώρα που μας τελείωσαν τα xgoals και τα «δεν μπαίνουν γιατί δεν μας θέλει».

Οτιδήποτε αρκεί να μην γίνει έστω και ψήγμα κριτικής στον (βασικό ...
από sourmenetes
Δευ 29 Σεπ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Είσαι στο 1 3 και θέλει 2 λεπτά για να βγαλεις το ημίχρονο.
Και δεν μπορείς να κρατήσεις ψυχραιμα την μπάλα. Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια και γυρίσαμε τη δική μας βλακεια του 1-0.

Και ενώ το φέρνεις εκεί που πρέπει αντί να μείνουμε ψύχραιμοι να μαζευτούμε λίγο να βγει το ημίχρονο αφήνουμε τον ...
από JohnDag
Δευ 29 Σεπ 2025, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Πόση τύχη ακόμα χρειάζεσαι για να μην σου γυρίσει παιχνίδι από το 1-3 η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος δηλαδή;

Δεν φτάνουν τα χαμένα τετ α τετ τους και το ότι είχαν δοκάρι;

Δεν φτάνει ότι σου έκαναν δώρο 2 ηλίθια πέναλτι με το δεύτερο ειδικά να γίνεται μια φορά τα 10 χρόνια;

Τι πρέπει να γίνει ...
από Blackgr4
Δευ 29 Σεπ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Ξέρω πως δεν είμαι ο μοναδικός που το βλέπει, μου κάνει όμως εντύπωση πως δεν βλέπω πολλούς να το αναφέρουν.

Από πέρσι υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα από τη μέση και πίσω. Τα στόπερ μας ΔΕΝ μένουν ψηλά, πιθανολογώ επειδή γνωρίζουν πως δεν έχουν την απαραίτητη ταχύτητα προκειμένου να κόψουν την ...
από Doctor Doo
Δευ 29 Σεπ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Ας παραθέσω κι εγώ την ' ψύχραιμη ' γνώμη μου μετά και από το χθεσινό φιάσκο. Προσωπικά θεωρώ αστεία την διαχείριση προ πάντων του παιχνιδιού αλλά και του ρόστερ. Εκείνος ο ερμος ο μειτε φώναζε ότι δεν έχει άλλη ενέργεια απ' το πρώτο λεπτό ενώ ετοιμάζεται να παίξει και Πέμπτη και Κυριακή , ο Τάισον ...
από JohnDag
Δευ 29 Σεπ 2025, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει, βέβαια, το ενδεχόμενο να ισχύουν και τα 2 ταυτόχρονα.

Και επιτακτική ανάγκη να είναι η παρουσία ενός στόπερ επιπέδου και αυτοί που έχουμε να μην είναι για πέταμα.

Γενικά, η συζήτηση για κενά μπορεί να γίνει με περισσότερη ευκολία όταν το ρόστερ παίζει αυτό που μπορεί και δεν μπορεί να ...
από Blackgr4
Δευ 29 Σεπ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί, είναι άμυνα που πάει για πρωτάθλημα ο ψηλός και βαρύς Ρέλβας, ο μέτριος Μουκουντί, ο Πήλιος κι ο Ρότα? Είναι άμυνα ο Ρέτσος κι ο Ροντινέι που είναι πιο επιθετικογενής από το μέσο εξτρέμ της κατηγορίας? Για κάτι Τούμπα και Πάλμερ και Κυριακόπουλους καλύτερα να μην το πιάσουμε καν. Γι'αυτό ...
από Anwnimos
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Πάντως αν ήταν να ανοίξει πόρτα, μάλλον κάτι πάει λάθος με την θύρα. Και πρέπει να αλλάξει.
από Iznogoud4
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Μάκη όλα καλά; Θα τον βάλουμε τον βάζελο πλέι-οφ τι λέει;
από navigator11
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Δεν έχω να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο πέρα από ένα μόνο. Σε αυτό το μουνόπ@νο το σιωπι εύχομαι στην Τούμπα, όταν η σεμνή παράσταση θα έχει λάβει τέλος μετά το τρίτο γκολ μας, να μπει ένας ρολίστας, λχ έτσι τυχαία μου έρχεται στον νου ο Θυμιάνης, και να επιχειρήσει να του ανταποδώσει το σημερινό. Και ...