Η αναζήτηση βρήκε 420 εγγραφές
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εγω δηλωνω ανηθικος και χωρις αξιες... 
- Τετ 10 Δεκ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτυστός ο Τσακαλώτος ο Μυστακίδης βλέοω
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυνατός Αρης σημαίνει πρησμένα @ρχιδι@ για όλους μας.Undesired No 1 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:51Εγώ πάλι εύχομαι καλό αφανισμό σε όλους του κομπλεξικούς αυτής της πόλης.icue έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:23 Και εγω γουσταρω να ζησουμε ξανα πρωταθληματα με δυνατους αρη και γριες, κανα πανιωνιο κανα περιστερι. Να θυμηθουμε τα παλια.
Μακριά.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη εχω μια επαφη μεσω fb με τον Μπουντουρη, του εστειλα μηνυμα για τον εμετικο σπικερ. Ελπιζω να υπαρξει αντιδραση.
- Παρ 23 Ιαν 2026, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ήρθε μια μέρα ένας ζάμπλουτος, είπαμε είδαμε άσπρη μέρα. Πλασαρίστηκε και ως δικός μας. ΟΚ.
Νέος ιδιοκτήτης να πληρώσει όλα τα χρέη να ξελασπώσει η ομάδα και να ξεφύγουμε από τα χρόνια λιτότητας που μας κούρασαν.
Και που βρισκόμαστε τώρα; ήρθαν 4 παίκτες ακριβοί, πολύ ωραία, πολεμάμε και για Σέντερ ...
Νέος ιδιοκτήτης να πληρώσει όλα τα χρέη να ξελασπώσει η ομάδα και να ξεφύγουμε από τα χρόνια λιτότητας που μας κούρασαν.
Και που βρισκόμαστε τώρα; ήρθαν 4 παίκτες ακριβοί, πολύ ωραία, πολεμάμε και για Σέντερ ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Τι Nunn, τι Nunnaly. Maybe he is as good as Nunn, but more anally.
- Δευ 01 Δεκ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
θέλω το αντίστοιχο σύγχρονο του Φράνκι Κινγκ στα γκαρντ...βρείτε τον στο ΝΒΑ ή στο αναπτυξιακό και φέρτε τον... και τον Χουγκάζ και τον Μήτρου Λογκ. Αυτά.
- Τετ 03 Δεκ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Χάλασε μετγραφή που θα ανέβαζε τον ΠΑΟΚ επίπεδο και ορισμένοι "ΠΑΟΚτσήδες" χάρηκαν γιατί τονώθηκε το εγώ τους.
Μπράβο παιδιά, άντε και Α2 να ευχηθείτε στην ομάδα, τότε να δείτε πόσο δικαιωμένοι θα νιώσετε. Καύλα.
Μπράβο παιδιά, άντε και Α2 να ευχηθείτε στην ομάδα, τότε να δείτε πόσο δικαιωμένοι θα νιώσετε. Καύλα.
- Τετ 10 Δεκ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω εάν έχει ήδη γραφτεί, αλλά πρώτοι εδω:
Μυστακιδης-Τσακαλωτος ίδιο πρόσωπο, δεν τουε έχουν δει ποτέ μαζί στο ίδιο δωμάτιο.
Μυστακιδης-Τσακαλωτος ίδιο πρόσωπο, δεν τουε έχουν δει ποτέ μαζί στο ίδιο δωμάτιο.
- Τετ 10 Δεκ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
ΤΙ
ΖΟΥΜΕ
ΡΕ
ΜΑΓΚΕΣ
ΖΟΥΜΕ
ΡΕ
ΜΑΓΚΕΣ
- Τετ 10 Δεκ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικα να συμπληρωσω οτι ειναι τελειως σουρεαλ κατασταση να συζηταμε (και να εχουμε επιφυλαξεις) για παιχτες στυλ Μπεβερλι απο εκει που φερναμε σταρ της Α2 Δανιας ξερω εγω(υπερβολη αλλα καταλαβαινετε) Ηρθε πολυ αποτομα ολο αυτο και δεν το εχουμε εμπεδωσει ακομα 
- Τετ 10 Δεκ 2025, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
γύρισα υπερχαρούμενος από το Παλατάκι μας,χαλάρωσα. Μπανάκι , φαγάκι. Ποτάκι.
Μπαίνω να δω τι δηλώσεις γίνανε, και τι να δω. +Καμπόκλο !!! (ή σε κάθε περίπτωση άλλο ψηλό) +Μπέβερλυ!! ενώ τα μεσάνυχτα περιμενουμε λέει να φτάσει ο Τιμι Άλεν....
κάτσε κάπου το έχω χάσει. Τι γίνεται ρε παιδιά;;;; θα ...
Μπαίνω να δω τι δηλώσεις γίνανε, και τι να δω. +Καμπόκλο !!! (ή σε κάθε περίπτωση άλλο ψηλό) +Μπέβερλυ!! ενώ τα μεσάνυχτα περιμενουμε λέει να φτάσει ο Τιμι Άλεν....
κάτσε κάπου το έχω χάσει. Τι γίνεται ρε παιδιά;;;; θα ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ταΐρί ήδη κάνει τη διαφορά. Ο Άλλεν μου φαίνεται λίγο έξω από τα νερά του, σαν να προσπαθεί να βρει το ρόλο του μέσα στην ομάδα.
θέλει ΧΩΡΟΥΣ ο Αλλεν για να παίξει, φουλ ανοιχτή ρακέτα για να χτυπήσει στα close out. και συγκεκριμένους χώρους. άρα θέλει δουλειά αυτό από την ομάδα. Επίσης θα ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Είσαι 0-0 στο 85’ μέσα στην Τούμπα με τον Παναιτωλικό ο οποίος παίζει με δέκα.
Και βγάζεις φορ για να βάλεις φορ.
I rest my case..
Και βγάζεις φορ για να βάλεις φορ.
I rest my case..
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αυτό το ρόστερ μ αυτόν τον προπονητή μέχρι εκεί είναι . Ας το πάρουμε απόφαση να ηρεμήσουμε να περάσει η χρονιά.