Η αναζήτηση βρήκε 200 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Τρί 12 Αύγ 2025, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

...............................

Προφανώς και όλοι οι κοντινοί του προέδρου ξέρανε ότι έρχεται πόλεμος από το 2015 και τις παραβιάσεις των συμφωνιών του Μινσκ και βγάλανε λεφτά απ τη Ρωσία απλά ο δικός μας είχε λίγο νιονιό παραπάνω και τα έβαλε σε δεκο και παρεμφερείς μπίζνες ώστε να μην μπορεί ...
από Jean Valjean
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Η συνέντευξη τύπου του ΑΣ ΠΑΟΚ και όσα οι ομιλητές σε αυτήν δήλωσαν είναι γεμάτα ανακρίβειες.
Μια σημαντική ανακρίβεια που αναπαράγεται εδώ μέσα ως "Ρωσικά κάπιταλ κοντρόλ" έχει στόχο να πλήξει την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη και την ικανότητα χρηματοδότησης που αυτός έχει.
Παραβλέποντας την ...
από Jean Valjean
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.

Και κάτι άλλο.

Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.

Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...
από Sera4
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αλλά η αυτοαποκαλούμενη μάνα του συλλόγου εκπροσωπήθηκε από

Έναν απόγονο του Σίμπα, που δεν μπορούσε να αρθρώσει πρόταση με αρχή μέση και τέλος

Έναν μαθηματικό, ο οποίος όμως παριστάνει τον πανελίστα διεθνολόγο - επικοινωνιολόγο

Μια δικηγόρο που θυμίζει αυτούς τους ...
από Sera4
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Κανέναν λαό δεν εκπροσωπούσαν, τα έχουμε πει χρόνια για τον ΑΣ και την κατάσταση εκεί μέσα.

Είχε και το θράσος χθες ο αγράμματος πρόεδρος, να δηλώσει ευθαρσώς ότι θα ελέγχουν τις εγγραφές των μελών για να μη χάσουν την κλίκα τους εκεί μέσα. Και ξεστόμισαν οι αγράμματοι χθες τη λέξη του ...
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης δεν βλέπω ντομπροσυνη σε κάποιες απόψεις. Θα πω ένα παράδειγμα. Κάποιος φίλος έγραψε για μια φήμη ότι ο Τέλης προσλαμβάνει άτομα από θ4 στις επιχειρήσεις του (δεν έχω ιδέα αν είναι αλήθεια και δεν με απασχολεί) τότε κάποιος από τα νικνέιμ 4 μας είπε και που είναι το κακό; τα ίδια νικνέιμ 4 ...
από Montrealiotis
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε γαμωτο αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά θα ήταν τρομερό νέο. Τώρα απλά ανησυχώ
από Thax
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν είχε γίνει η μαλακία με τον ΑΣ θα ήμουν πολύ χαρούμενος.
Τώρα είμαι μαζεμένος γιατί το ΔΣ είναι ικανό να τρέξει σενάρια μόνο και μόνο για να παραμείνει ενώ πλέον έχει ημερομηνία λήξης.
από Black_Knight
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Τυχαια εσκασε αυτη η ειδηση λιγα λεπτα μετα την ανακοινωση της τεχνοκρατικης επιτροπης του ΑΣ για το γηπεδο. Τι να πω, μακαρι να ειναι ειλικρινες το ενδιαφερον του για το μπασκετ, αλλα οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω ειμαι και εγω πολυ επιφυλακτικος για τις πραγματικες προθεσεις του.
από nunies4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

panta έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:58 Πάνω σε αυτό με τις μετοχές επειδή έχω και εγώ αλλά δεν έχω καμιά σχέση με το θέμα, η τότε αξία ήταν νομίζω 5 € η μια. Αυτές με κάθε αύξηση ΜΤΚ χάνουν την αξία τους ε?
Άστο χεστο...δεν έχουμε λαμβάνειν τίποτα :D
από lkosmid
Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Πάνω σε αυτό με τις μετοχές επειδή έχω και εγώ αλλά δεν έχω καμιά σχέση με το θέμα, η τότε αξία ήταν νομίζω 5 € η μια. Αυτές με κάθε αύξηση ΜΤΚ χάνουν την αξία τους ε?

Χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω πως η ονομαστική τους αξία παραμένει. Φυσικά λόγω του πληθωρισμού, τα 5 € ανα μετοχή πλέον ...
από DamoN
Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λέω να τα βγάλει μετρητά και να τα έχει σπίτι του ο Μυστακίδης εεεε κωνσταντινιδης για σιγουριά
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο που μπορώ να σχολιασω για το κείμενο
´που ανάρτησε το μέλος της επιτροπής, είναι η λέξη αηδία.
Είναι αηδιαστικό να είναι μέλος μιας
επιτροπής που συστάθηκε για ένα μόνο και συγκεκριμενο σκοπό,
κάποιος, ο οποίος κάνει μια ανάρτηση και παίρνει θέση
για όλα τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟΚ. Δεν ...
από Maklaz
Σάβ 11 Οκτ 2025, 17:14
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις τι σημαίνει για σένα "εγγυήσεις χρηματοδότησης ενός εργου;"
αλλά και για ποιο λόγο οι εγγυητικές δεν μπορούν να καλύψουν την υλοποίηση του εργου??

Μπορείς να αναφέρεις ποιες οι απαιτήσεις εγγυήσεων στα εργα παραχώρησης???

200 εκατομμυρια μετρητα σε ...
από pavlos06
Σάβ 11 Οκτ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Μιλάμε για σοβαρούς επιχειρηματίες και όχι για ναρκέμπορους να έχουν κανα δις στιβαγμένα σε θυρίδες ή στην ντουλάπα τους.

Το να δεσμεύσουν 300μ για το γήπεδο που θα αρχίσει να τους επιστρέφει μετά από 5 χρόνια είναι τουλάχιστον κοτσάνα.