Η αναζήτηση βρήκε 104 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ένας δεν βρέθηκε να ρωτήσει για την εταιρεία ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ του Μυστακίδη;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποστ μου θα χαθεί στον χαμό, οπότε εν συντομία τώρα και τα υπόλοιπα το βράδυ.
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
ο ποιο επικίνδυνος ειναι ο μαθηματικος...
ο ανυρωπος ειναι τερμα ...φευγατος...
τον βαλανε σε μια θεση και νομιζει οτι ειναι ...εξυπνος...
μιλαει σαν να ειναι στον ΑΣ απο τα γεννοφάσκια του
το ποιο επικινδυνο ειναι οτι στον ...λογο του...εβαλε μεσα την λεξη ... ολοκληρωτισμος...
δεν εκφραζει ...
ο ανυρωπος ειναι τερμα ...φευγατος...
τον βαλανε σε μια θεση και νομιζει οτι ειναι ...εξυπνος...
μιλαει σαν να ειναι στον ΑΣ απο τα γεννοφάσκια του
το ποιο επικινδυνο ειναι οτι στον ...λογο του...εβαλε μεσα την λεξη ... ολοκληρωτισμος...
δεν εκφραζει ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:
1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;
2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic

Νεοδημοκρατης σε καφενειο στα Δριμυκλανα που εμαθε οτι ο γειτονας του εφαγε παραπανω λεφτα απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τα λίγα που είδα από το σημερινό (επειδή παραπάνω δεν άντεξα) μόνο η Αννίτα Πάνια έλλειψε. Στα αρνητικά, ο ΑΣ φαίνεται ένα τεράστιο μεραληπτικό αχούρι και το χάσμα ανάμεσα σε αυτόν και στην ΠΑΕ είναι τεράστιο. Στα θετικά, ο κόσμος είδε επιτέλους με τι έχει να κάνει. Σήμερα ο Ιβάν κέρδισε χωρίς ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι αν θέλουν δημοκρατικές διαδικασίες, να ρωτήσουν αύριο κιόλας τους κατόχους διάρκειας της ΠΑΕ της τελευταίας 10-20ετιας τι θέλουν να γίνει από δω κ πέρα..
Όχι μόνο τα 100,200, 500 άτομα του ΑΣ
Βασικά αυτή είναι μια πολύ καλή πρόταση. Όπως έχει αναφερθεί, χρειάζεται να εγγυηθούν 2 υπάρχοντα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που παρακολουθούμε πάντως το τελευταίο διάστημα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ υποκρισίας, αφέλειας, και ραγιαδισμού.
Αντί να συζητάμε ως ενιαίος ΠΑΟΚ για ποιο λόγο δεν έχουμε πάρει τις επιχορηγήσεις και τις διευκολύνσεις που έχουν πάρει άλλες ΠΑΕ απ το κράτος, με μπροστάρη τον ΑΣ, παρακολουθούμε μια ...
Αντί να συζητάμε ως ενιαίος ΠΑΟΚ για ποιο λόγο δεν έχουμε πάρει τις επιχορηγήσεις και τις διευκολύνσεις που έχουν πάρει άλλες ΠΑΕ απ το κράτος, με μπροστάρη τον ΑΣ, παρακολουθούμε μια ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό που συμπεραίνω και πάλι είναι ότι έχουμε δύο προσχηματικες θέσεις.
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικά γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω κάτι;
Η ΠΑΕ σε ανακοίνωση της είχε αναφέρει οτι δεν υπάρχει θέμα με τις ημερομηνίες και το Προεδρικό Διάταγμα.
Ο ΑΣ ανέφερε οτι αν δεν ξεκινήσουν εργασίες έως κάποια στιγμή το 2026 (δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία), τότε θα χαθούν τα στρέμματα του Υπουργείου Άμυνας.
Τι ισχύει από τα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κάνει η μάνα ..
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω οτι η νομικος σημερα ειπε αυτο ακριβως οτι πρεπει σε συννενοηση με τη ΠΑΕ να συνταχθει ενα λεπτομερες μνημονιο με συγκεκριμενοποιηση των ορων. Θυμαμαι λαθος?
Στην ΠΑΕ το ειπε; Οχι σε εμας. Επισης η νομικος ειπε οτι αυτο το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να λυθει με δημοσιο διαλογο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγκυμονούσε βουνό και γέννησε ποντικάκι.
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι και να πεις είναι λίγο…
Αριστοτέλεια λογική, μαρξιστική κόκα-κόλα, ο ΑΣ πλήρωσε τα χρέη, εγώ έχτισα τη Θύρα 6, είμαι η μάνα του συλλόγου, το πυθαγόρειο θεώρημα, αδερφέ μου και φίλε μου, ελληνικά επιθεώρησης, τραμπουκισμοί ενός ξεφτίλα, αγιοποίηση Φουφουτίδη, που μας φέρθηκε σαν κύριος, είμαστε ...
Αριστοτέλεια λογική, μαρξιστική κόκα-κόλα, ο ΑΣ πλήρωσε τα χρέη, εγώ έχτισα τη Θύρα 6, είμαι η μάνα του συλλόγου, το πυθαγόρειο θεώρημα, αδερφέ μου και φίλε μου, ελληνικά επιθεώρησης, τραμπουκισμοί ενός ξεφτίλα, αγιοποίηση Φουφουτίδη, που μας φέρθηκε σαν κύριος, είμαστε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αυτή την παπαριά ότι ΤΩΡΑ θα γίνουν οι δεσμεύσεις, όχι πχ το 2022-23 και εντελώς τυχαία ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε νέο γηπεδο, όχι πχ το 2022-23 ή το 2028-29, μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει με στοιχειωδώς ενήλικο τρόπο;