Η αναζήτηση βρήκε 104 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μαλάκα κάθε καινούργιος που μιλάει είναι πιο καρτούν από τον προηγούμενο, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
ειπατε πολλα για τον Μυστακιδη, σα να τον εκπροσωπειτε
ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΤΖΟΡΜΠΑ
απο σημερα εχεις 4 κιτρινες δωρο απο μενα
ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΤΖΟΡΜΠΑ
απο σημερα εχεις 4 κιτρινες δωρο απο μενα
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον ρωτάει ο Τζόρμπα αν ισχύει ότι τους ζήτησε ο Κυριάκος αν χρειάζεται να ανακαλέσει και απαντάει αυτό το ρετάλι ότι δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ.
Και για ότι δεν συμφέρει απαντάμε ότι τότε ήταν ο Κατσαρής, δεν μπορούμε να μιλήσουμε εκ μέρους του, εγώ ανέλαβα τότε.
Σαν τι μιλάς ρε ...
Και για ότι δεν συμφέρει απαντάμε ότι τότε ήταν ο Κατσαρής, δεν μπορούμε να μιλήσουμε εκ μέρους του, εγώ ανέλαβα τότε.
Σαν τι μιλάς ρε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη - τον είχε απειλήσει κάποιος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν πήγε την άλλη μέρα να καταθέσει μήνυση; Δεν ξέρει λέει ποιος του το έστειλε, αλλά ξέρει πως είναι από την ΠΑΕ... ρε τι γίνεται...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον ερασιτέχνη...μια ερώτηση
Το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη...άρα πρέπει να κραζουμε τον ερασιτέχνη τόσο καιρό που πετούσε αετό και δεν έκανε γήπεδο;
Το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη...άρα πρέπει να κραζουμε τον ερασιτέχνη τόσο καιρό που πετούσε αετό και δεν έκανε γήπεδο;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άλλος με 2 βδομάδες στο πόστο και χωρίς να είναι καν εκλεγμένος πρόεδρος λέει είμαι η μάνα του συλλόγου.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Να και το σχόλιο για τα νέα μέλη. Γιατί τους ενδιαφέρει να ελέγχουν την κατάσταση. Ντροπή η αναφορά από τον πρόεδρο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε καραγκιοζη επικοινωνιολόγε, οι εγγυησεις θα προσκομισθούν προ της ανέγερσης και σε κάθε περίπτωση προ της κατεδαφίσεως του γηπέδου
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ καταλαβαίνω ότι ο ιβαν έχει προβάδισμα για το γήπεδο πάντως.
Δεν εχουν συμφωνησει σε τιποτα δεσμευτικο με τον Μυστακιδη.
Ο Ιβαν εχει το πανω χερι για το γηπεδο αν και εφοσον εμφανισει τα κεφαλαια.
Και αυτα που ειπανε για το χαρτι το οποιο πηγε η ΠΑΕ εκει δεν υπογραφεται με τιποτα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δηλαδη το μνημονιο ηταν ακριβως οπως το ηθελε ο ΑΣ, ο Πουτιν θα αναιρουσε τα καπιταλ κοντρολ και η ΕΕ δεν θα εβαζε μπλοκα σε μετακινηση κεφαλαιων;
Τι συζηταμε πραγματικα δεν καταλαβαινω.
Τι συζηταμε πραγματικα δεν καταλαβαινω.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Odi εγώ ξέρω ότι όταν 2 πλευρές θελουν να κάνουν κάτι κάθονται και γράφουν μαζί το μνημόνιο.Η παε μας είπε ότι πρην παει το μνημόνιο έγιναν 3 η 4 συναντήσεις και συμφώνησαν σε όλα.τωρα γιατί ολα αυτά? Και αντε δεν θελαν να το υπογράψουν γιατί δεν ξανά έκατσαν στο τραπέζι και φτάσαμε έως εδω ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν ήταν ξεφτυλισμένοι και στημένοι, θα είχε νόημα η όλη κουβέντα για τα έγγραφα και τις πρακτικές της ΠΑΕ.
Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει -και δικαίως- τον κόσμο στο πλευρό του Ιβάν, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε ...
Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει -και δικαίως- τον κόσμο στο πλευρό του Ιβάν, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανάμεσα στις σάλτσες πάντως τα σημαντικά είναι τα εξής:
1) Ο ΑΣ χειρίστηκε την κατάσταση λάθος.
2) Το έγγραφο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να υπογραφεί την ίδια μέρα. Μιλάμε για επιτομή προχειρότητας.
4) Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο με Μυστακίδη.
5) Ο Ιβαν έχει το προβάδισμα για το νέο γήπεδο.
Ένας ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά κατάλαβε αλλά πρέπει να κάνει τη δουλειά του κι αυτός
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Κούρασε αφάνταστα το όλο θέμα ..εγώ σαν ΠΑΟΚτσης βλέποντας την εκπροσώπηση που έχω από την μάνα όπως λένε του συλλόγου έπαθα μια κατάθλιψη...