Πιστεύει κανείς στα σοβαρά ότι ο άνθρωπος που έριξε εκατοντάδες εκατομμύρια για να χτίσει την υστεροφημία του ως ο πρόεδρος που άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ και ολόκληρου του συλλόγου, θα ρίσκαρε να μείνει στην ιστορία ως αυτός που άφησε την Τούμπα ένα γιαπί;
Η ίδια του η κληρονομιά είναι η ...
Η αναζήτηση βρήκε 200 εγγραφές
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το γήπεδο έχει δοθεί στον μυστακιδη. Το τι εξελιξεις θα φέρει αυτό άγνωστο
Το ίδιο πιστεύω και δεν βλέπω τίποτα θετικο
Γελάει ο κόσμος μαζί τους. Ειλικρινά τώρα, ακόμα και πριν το ξεβράκωμα του ΑΣ και του μπάρμπα Τανάση από το Λάκκωμα από τους δυτικούς συνδέσμους, πίστευε στα σοβαρά ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρις να ξερω κατι, και εγω εχω καταληξει απο ολα οσα εχουν συμβει οτι το εργο το εχουν δωσει ηδη στον Μυστακιδη.
Αρχικα στην πρωτη ανακοινωση μιλησαν για συμφωνια οχι καποιο μνημονιο (μια συμφωνια την οποια πεισματικα αρνουνται να παρουσιασουν, αν απλα ηταν ενα μη δεσμευτικο μνημονιο προθεσεων ...
Αρχικα στην πρωτη ανακοινωση μιλησαν για συμφωνια οχι καποιο μνημονιο (μια συμφωνια την οποια πεισματικα αρνουνται να παρουσιασουν, αν απλα ηταν ενα μη δεσμευτικο μνημονιο προθεσεων ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε επομενο τονο θα διαβασουμε για τσετσενο (το ειπε πανω κατω) οπως διαβαζαμε τοσα χρονια απο σκουληκια, χανουμια και γαυρους. Μου γυριζουν τα αντερα με τα ρατσιστικα ποσο μαλλον οταν απευθυνονται σε ανθρωπο της οικογενειας του ΠΑΟΚ
- Παρ 17 Οκτ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλό μιλάμε είναι χρόνια μπροστά οι τύποι, έχουν ήδη προεισπράξει σχεδόν όλο το πόσο από τα χρήματα της ΠΑΕ για το 25/26 ενώ βγαίνουν και πουλάνε παπάδες περί οικονομικής δισπραγειας και έλειψε ρευστότητας του προέδρου.
Ο μόνος τους καημός είναι να πάρουν ολη τη φετινή εισφορά της ΠΑΕ ...
Ο μόνος τους καημός είναι να πάρουν ολη τη φετινή εισφορά της ΠΑΕ ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πληροφορησει καποιος το καινουριο φυντανι, οτι οι καρτες φιλαθλου βγαινουν με πρωτοβουλια του εκαστοτε ερασιτεχνη.
Σε μας βεβαια τα μεσημερια κοιμουνται και δεν προλαβαινουν.
Σε μας βεβαια τα μεσημερια κοιμουνται και δεν προλαβαινουν.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω ο Α.Σ. να μην ενδώσει σε όλη αυτή την παρατεταμενη πίεση και να συνεχίσει να προστατεύει την ομάδα και το γήπεδο της ζητώντας τις απαραίτητες εγγυήσεις.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό που μέσα σε αυτό το λουτρό λοιδορίας ξεχνάμε .
Ο Α.Σ. έκανε λάθος? - έκανε
Η ΠΑΕ μας κορόιδευε για το ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουράστηκαν 3 χρόνια από τον Α.Σ. να τρέχουν όλες τις διαδικασίες για το γήπεδο και τις μελέτες και είπαν να κάνουν ένα διάλειμμα να ξαποστάσουν.
Ουστ!!
Ουστ!!
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 06:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως θα πω κάτι λίγο διαφορετικό από αυτά που λένε φίλοι από κάθε πλευρά. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα το νέο γήπεδο να κατασκευαστεί από το σύλλογο. Ένα μοντέλο αντίστοιχο του βαζελου με ανταλλαγή της Τούμπας με ένα γηπεδο σε άλλη περιοχή κατασκευασμενο από Δήμο - κράτος. Θα πρέπει να ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Το φοβερο ειναι ότι όλοι αυτοι οι ΑΣιστας ΑΡΔ και λοιπά νούμερα θεωρουν "φυσιολογικο" να ειμαι εγω ΣΑββιδης η Τελης και να "δινω λογο" και "εγγυησεις" με ..κλειστούς λογαριαμους 200 εκ στον ΑΣ που ειναι... ερασιτεχνικό σωματείο
Μιλαμε η ΜΑΛΑΚΙΑ εχει παει σε αλλο επιπεδο
Μιλαμε η ΜΑΛΑΚΙΑ εχει παει σε αλλο επιπεδο
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ησαιάδης βγάζει τόση έπαρση που προφανώς έχει πλάτες ισχυρών οργανωμένων.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με το να μην ανοίγει ρουθούνι.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με το να μην ανοίγει ρουθούνι.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα χαρτια προταιραιοτητα ο Σαββιδης για το γηπεδο, αλλα ζηταει ο Αλκης να παραστει εκπροσωπος του Τελη στο ΔΣ.
Αληθεια, με ποια ιδιοτητα?
Τους εχθρους μου (ΠΟΚ) τους ξερω....
Αλκη και Μπεκιαρη καταφερατε να γινεται πιο μισητοι και απο αυτους, απο την πλατια μαζα του κοσμου.
Θλιβομαι για την μη ...
Αληθεια, με ποια ιδιοτητα?
Τους εχθρους μου (ΠΟΚ) τους ξερω....
Αλκη και Μπεκιαρη καταφερατε να γινεται πιο μισητοι και απο αυτους, απο την πλατια μαζα του κοσμου.
Θλιβομαι για την μη ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Η υποτιθεμενη προτεραιοτητα στον Ιβαν πως συνδεεται με συνελευσεις που θα ειναι και ατομα του μυστακιδη;
Οι ανθρωποι μας το λενε μεσα στα μουτρα μας. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ.
Απιστευτο πως δεν κινητοποιουνται οι οργανωμενοι και να ακολουθησει ολος ο υπολοιπος κοσμος.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ...
Οι ανθρωποι μας το λενε μεσα στα μουτρα μας. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ.
Απιστευτο πως δεν κινητοποιουνται οι οργανωμενοι και να ακολουθησει ολος ο υπολοιπος κοσμος.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
η εμφάνιση Μυστακίδη συνέπεσε χρονικά με την αλλαγή στάσης της Κυβέρνησης στο θέμα του Καυτανζογλείου.
Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι υπάρχει τριγωνική σχέση και η αγωνία του ΑΣ δεν προέρχεται από πιέσεις που ασκεί ο Μυστακίδης, αλλά η πρώτη κορυφή του τριγώνου.
Όσο για το σχόλιο που έγινε παραπάνω ...
Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι υπάρχει τριγωνική σχέση και η αγωνία του ΑΣ δεν προέρχεται από πιέσεις που ασκεί ο Μυστακίδης, αλλά η πρώτη κορυφή του τριγώνου.
Όσο για το σχόλιο που έγινε παραπάνω ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο σύλλογος παρέμεινε ακριβώς εκεί που ήταν πριν 25 χρόνια
Ένα τσούρμο εγωιστων πουθεναδων
Απλά στο ενδιάμεσο προέκυψε ο Σαββίδης που απλά δεν μας δίνει τα λεφτά που απαιτούμε από το αφεντικό μας
Και προέκυψε λοιπόν κι άλλος που ελπίζουμε να μας δίνει περισσότερα.
Στο μεταξύ, πετάμε και κάτι ...
Ένα τσούρμο εγωιστων πουθεναδων
Απλά στο ενδιάμεσο προέκυψε ο Σαββίδης που απλά δεν μας δίνει τα λεφτά που απαιτούμε από το αφεντικό μας
Και προέκυψε λοιπόν κι άλλος που ελπίζουμε να μας δίνει περισσότερα.
Στο μεταξύ, πετάμε και κάτι ...