Η αναζήτηση βρήκε 200 εγγραφές

Return

από Taseos
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δύσκολες μέρες να είσαι μέλος του δς του ας. Σίγουρα κανείς δεν φτιάχνει ανώνυμη εταιρία με 100 χιλ μετοχικό κεφάλαιο γιατί δεν είχε που να χαλάσει λεφτά και να κάνει έξοδα.
Θα το πιείτε μέχρι τέλους. Τώρα δεν βιάζεστε, και γιατί να βιαστείτε εξάλλου; Σάμπως λήγει τίποτα;
από Equalizer
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Αφού το είπε ρητά ρε ότι θα περιορίσει τις εγγραφές

Πώς περιμένατε από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα να ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ο αριθμός των εγγράφων;

Έχετε δει ποτέ μαγαζί να φωνάζει σε δημόσια συνεδρίαση "ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ" και μετά να λέει αχ γιατί δεν έρχεται ο κόσμος;

Τι γελοίες προπαγάνδες ...
από Taseos
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:44
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι συμβαίνει είναι η εικόνα του 1980 που είχε ο ΠΑΟΚ πριν την έλευση σαββιδη. Αυτο για να βλέπουμε και το τι συμβαίνει από στελεχιακό δυναμικό. Θα είχε ενδιαφέρον να μείνουμε τον μέσο όρο ηλικίας των μελών του ας. Του μόνου ας παγκοσμίως που δεν ενδιαφέρεται να ανοιχτεί στην κοινωνία ούτε να ...
από Michael Scott
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:55
Jump to forum
Jump to topic

Έχουν καταφέρει να διχάσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σε μια χρονια που υποτίθεται θα έπρεπε να είμαστε μια γροθιά. Έχουν καταφέρει να γίνουν εμετικοί με την σύνδεσή τους με ενα συγκεκριμένο μέσο της πόλης που κάνει ανελέητο και ύπουλο πόλεμο στην ΠΑΕ, με ανυπόγραφα άρθρα και τακτικές γκεμπελισμού ...
από George Best4
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Το ποιος θα κάνει το γήπεδο δεν κρίνεται από 5-10 περίεργους.
Ή θα αλλάξει το ΔΣ και θα προχωρήσει ο Ιβάν ή θα γίνει μεγαλύτερο deal με ταυτόχρονη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Τέλη, ή δε θα γίνει τίποτα.
Ο Ιβάν δε θα κάνει το γήπεδο με εχθρικό ΑΣ γιατί δε θα συμφωνήσουν ποτέ στα υπόλοιπα 200 πράγματα ...
από Kap
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε Kap, δεν υπάρχει κάποιος νομικός τρόπος να προστατεύσουμε την ομάδα μας; Να μαζέψουμε 5 φράγκα να πληρώσουμε ότι έξοδα χρειάζεται για να κάνουμε κάτι.
Δυστυχώς είμαι πολύ μακριά ώστε να έχω φυσική παρουσία, αλλά μπορώ να στηρίξω οικονομικά μαζί με όποιον άλλο ενδιαφέρεται (στο μέτρο του ...
από Sera4
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Η τιμωρία των συγκεκριμένων συνδέσμων, θα είναι ότι αυτά τα ντροπιαστικά λόγια και η στάση τους, απέναντι σε Χατζόπουλο και λοιπούς θα τους συνοδεύουν μια ζωή.

Αυτά τα παιδάκια (μια χούφτα δηλαδή από αυτά που και καλά εκπροσωπούν Σύνδεσμο), δεν τους φτάνουν 5 ζωές για να πλησιάσουν τη συνεισφορά ...
από nkoss
Τετ 22 Οκτ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κατάλαβα ότι αυτό είναι το μνημόνιο που συνέταξε η επιτροπή που όρισε αρχικά ο ΑΣ, αλλά όταν το είδαν δεν τους άρεσε και μετά δε ξέρω τι έγινε.
από navigator11
Τετ 22 Οκτ 2025, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι απορώ γιατί καίτε εγκεφαλικά κύτταρα από τη στιγμή που οι ίδιοι, που επέλεξαν συγκεκριμένα πρόσωπα να φτάσουν σε αυτό το τελικό κείμενο πρότασης προς υπογραφή από την ΠΑΕ, έχουν ήδη καταστήσει σαφές πως κάτι δεν έχει πάει και ... τόσο καλά με αυτό και ενδεχομένως να χρήζει κάποιων ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Πέμ 23 Οκτ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Η Γωγω Τσαμπα σημερα δεν θα βγει σε καποιο τυχαιο ραδιοφωνο να μας ενημερωσει πως τελικα εγινε ψηφοφορια ενω δεν υπηρχε στο τραπεζι αυτο το ενδεχομενο;

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως το συμβούλιο κράτησε πάνω από πέντε ώρες και κατά διαστήματα είχε πάρα πολύ μεγάλη ένταση. Ενδεικτικό της ...
από Montrealiotis
Δευ 27 Οκτ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

σχετικά με την εγγραφη στον ΑΣ ΠΑΟΚ

1. Τηλεφωνεις στον ΠΑΟΚ
2. Σου στελνουν την αιτηση στο email σου
3. Στην αιτηση γραφεις τα στοιχεία σου και τα δυο μέλη που σε προτείνουν (όποιος θέλει να βρει ονοματα, βρισκει πανευκολα)
4. Καταθετεις σε τραπεζα το ποσο αρχικης εγγραφης 15 και εφ απαξ ...
από Guitarman
Τετ 29 Οκτ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι ο ΑΣ έχει διαρρεύσει ότι έχουν κατασταλλάξει στο τελικό κείμενο του μνημονίου (μετά από ψηφοφορία) αλλά δεν το στέλνει στην ΠΑΕ και θα πρέπει να κατηγορήσουμε την ΠΑΕ ότι δεν τους "κυνηγάει" με ξεπερνάει...
από Montrealiotis
Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control :mrgreen: :D
από Montrealiotis
Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

panta έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:40 Τα δυο εγγεγραμμένα μέλη που σε προτείνουν, τα βρήκες εσύ ή θα τα συμπληρώσουν αυτοί;
Υποθέτω αυτοί. Εμένα μου ζήτησαν μόνο την αίτηση και 51 ευρώ.
από Мир
Τρί 04 Νοέμ 2025, 00:44
Jump to forum
Jump to topic

Ε αν κάνανε τέτοια καραγκιοζιλίκια και άλλαξαν μετά/κατα την ψήφιση τους όρους, ας κλείσει ο Ιβαν συμφωνία για το Καυτατζογλιο για 49 έτη και ας κάνει ότι θέλει το παρεάκι και οι ισαποστακιδες οπαδοί την περιουσία του συλλόγου. μανγκια τους καλοφάγωτα, ας διώξουν την ΠΑΕ από την Τούμπα να αγαλιασει ...