Η αναζήτηση βρήκε 142 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 01:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Eνταξει ρε παιδια το παλικάρι είπε ότι άκουσε κάτι για ντόμινο.. μην τον πετροβολησουμε κιολας. Αν εβαζε γρίφο για μεσι θα τον ευχαριστουσαμε όλοι. Οκ ίσως λάθος που το μοιράστηκε με γρίφο, αλλά στην πράξη, την αγωνία του μοιράστηκε.
Δεν είναι και ουρανοκατεβατος, να πεις ότι μπήκε να βάλει ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν σας έλεγα δεν θα πάρουμε τον άλλον,αλλά τον άλλον δεν με πιστεύατε
για άλλη μια φορά βγήκα αληθινός...
για άλλη μια φορά βγήκα αληθινός...

- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοίτα, ο Τζίμας είχε και ολάκερους Μπράντον και Σαμάτα...που να έβρισκε θέση ο άνθρωπος ?blackhumor44 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 22:24 Δεν πήρε ολόκληρος Τζίμας ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, και θα πάρει ο Μύθου. Τα θέλετε και τα πιστεύετε αυτά μερικοί;
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ωραία όλα αυτά με τα εξαιρετικά νέα, πολύ τριγυρίζει στο κεφάλι μου όμως να υπάρχει πρόθεση "μπαχαλέματος" (ακόμα πιο πολύ από πριν) του ΑΣ με δημιουργία και επισήμως στρατοπέδων (ΠΑΕ - ΚΑΕ)
Μακάρι ειλικρινά να κάνω λάθος
Μακάρι ειλικρινά να κάνω λάθος
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.
Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για το ...
Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για το ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
ως μετοχος και κατοχος διαρκειας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σε ενα αθλημα που η αληθεια ειναι οτι ψιλοσιχαινομαι αλλα το στηριζω γιατι μας εχει αναγκη εχω να πω απλα στον νεο επιδοξο επενδυτη τα παρακατω
οποιος τα βαλει με τον ΠΑΟΚ θα μας εχει απεναντι του, οποιος παλι τον παρει στις πλατες του θα μας εχει απο ...
οποιος τα βαλει με τον ΠΑΟΚ θα μας εχει απεναντι του, οποιος παλι τον παρει στις πλατες του θα μας εχει απο ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εννοείς ρε συ @odi δεν βλεπεις σύνδεση? Τα γεγονότα έχουν ή δεν έχουν με αυτή τη σειρα:
1) Ανακοίνωση ΑΣ-Τελη ότι θα χτίσει γήπεδο ( κ το ίδιο βράδυ στις 11:30 ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα! :shock:) - Τρώει τα μούτρα του
2) Σιωπή επί σχεδόν 2 μήνες με τον ΑΣ να ...
1) Ανακοίνωση ΑΣ-Τελη ότι θα χτίσει γήπεδο ( κ το ίδιο βράδυ στις 11:30 ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα! :shock:) - Τρώει τα μούτρα του
2) Σιωπή επί σχεδόν 2 μήνες με τον ΑΣ να ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας περιμένουμε να δούμε αν θα προχωρήσει ο Μυστακίδης με την αγορά της ΚΑΕ όταν απομακρυνθούν από τον ΑΣ οι άνθρωποι που του υποσχέθηκαν και προσπαθούν 2-3 μήνες τώρα να του δώσουν το γήπεδο ποδοσφαίρου για 49 χρονια κάτω από το τραπέζι.
Καλός η κακός κάποιοι μπακάληδες θα απομακρυνθούν σύντομα ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να το χαλαρώσω λιγο:
Παντως από το 2009 που είμαι μέλος εδώ και θυμάμαι τους ΖΖ, τους Βιολιδηδες, τους Πανελουδηδες, τους Δροσους κτλ κτλ το να έχουμε φτάσει στο σημείο να μαλώνουμε για δισεκατομμυριουχους το λες και πρόοδο...
:opaokara:
Αντε να έρθει και ο Ελον Μασκ να πάρει το βόλεϊ και ...
Παντως από το 2009 που είμαι μέλος εδώ και θυμάμαι τους ΖΖ, τους Βιολιδηδες, τους Πανελουδηδες, τους Δροσους κτλ κτλ το να έχουμε φτάσει στο σημείο να μαλώνουμε για δισεκατομμυριουχους το λες και πρόοδο...
:opaokara:
Αντε να έρθει και ο Ελον Μασκ να πάρει το βόλεϊ και ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι έγραψε ο @Blackgr4
Δηλαδή έστω ότι παίρνει Ευρωλίγκες και τίτλους ο Τέλης.
Θα πει ότι με κάποιο τρόπο επειδή θα τον πάρει με ευνοϊκό μάτι ο λαός θα πάρει το λιμάνι και θα αναγκάσει τον Ιβάν να πουλήσει τη ΠΑΕ;
Μα τι βλακείες διαβάζουμε.
Μ αρέσει που κάνετε τους χαζούς.
Η σημερινή ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ σου λέω @Guitarman το ακριβως αντίθετο. Ότι το αυριο ειναι αυτο που προβληματίζει πρωτίστως αυτούς που δεν στέκονται εξ αρχής απέναντι στον Τέλη.
Ρε συ Joshua οι περισσότεροι που εκφράζουν προβληματισμούς δεν λένε να μην αναλάβει αλλά να ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί οι κινήσεις του ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι που περιμένω, από όταν έσκασε το γηπεδικό τον Ιούνιο και το μπασκετικό τώρα, όχι να δω (γιατί από ότι φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση) αλλά έστω να διαβάσω μια λιτή προσωπική δήλωση του ενδιαφερόμενου επενδυτή, μάλλον είμαι καχύποπτος ε?
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεντέν άστο, δεν το σώζεις
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει αυτό που είπε ο χατζοπουλος ούτε την πρωταπριλιά το λένε χαχχαχα άκου επενδυτής από Αμερική ,ναι κ αύριο θα μπει κ ένας από την Κίνα χαχα.
Εσύ όταν πρωτακουσες ότι θα αναλάβει ένας θεσσαλονικευς δισεκατομμυριούχους από Ελβετία τι είπες ?
Δεν έπεσα από τα σύννεφα,έχει καμία 3 ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν αληθεύει το ενδιαφέρον Αμερικανών είναι εξαιρετικά νέα. Πολύ πιθανό να έχουν καλύτερες διασυνδέσεις με ΝΒΑ και άρα να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να βρεθούμε στα μεγάλα σαλόνια του νέου NBA europe. Επίσης οι Αμερικανοί φημίζονται ότι το μοναδικό ενδιαφέρον τους είναι να έχουν ένα προϊόν που ...