Αν ισχύει το ρεπορτο για Μόπει o παίκτης ή ομάδα να ζητούσαν πολύ περισσότερα από όσα δίναμε και για κάποιο ηλιθο λόγο να κατέβασαν τις απαιτήσεις τους δεν υπήρχε πλέον δυνατότητα να δηλωθεί στη λιστα.
Το πιο πιθανό μου ακούγεται ότι Μαρσειγ να ήθελε περισσότερα λεφτά για τη μεταγραφή, γιατί δε ...
Η αναζήτηση βρήκε 583 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Θα πω ότι είπα και για τον κολομβιανο χαφ.
Παίκτες με τυρόπιτα στον εγκέφαλο ΔΕΝ τους θέλω. Θέλω ΕΞΥΠΝΟΥΣ παίκτες να βλέπουν μακριά. Ο μάπας δεν μου κάνει.
Και στην τελική, ΔΕΝ καίγομαι για φορ χαμαλη του Γιακουμακη.
Παίκτες με τυρόπιτα στον εγκέφαλο ΔΕΝ τους θέλω. Θέλω ΕΞΥΠΝΟΥΣ παίκτες να βλέπουν μακριά. Ο μάπας δεν μου κάνει.
Και στην τελική, ΔΕΝ καίγομαι για φορ χαμαλη του Γιακουμακη.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να βρουμε εναν εκδοτη για τον Αμπαλαεα.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως για όσους από εσάς κράζετε τον Τσάλωφ, φέτος το πρώτο του γκολ το έβαλε Αύγουστο.....να τα λέμε και αυτά ε;.....

- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ξερω ποση βαση εχει η αν ειναι για θολωση νερων, αλλα ο κολκας σημερα το πρωι πεταξε ενα για το φορ οτι "τα ονοματα ολων των διαθεσημων παικτων βγηκαν εκτος απο αυτα με τους οποιους μιλουσε ο ΠΑΟΚ" . Ενδιαφερων για εσας που λιωνετε με τα μεταγραφικα απο την αποψη αν παιζωντε παικτες οι οποιοι δεν ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως θα πάρει δηλαδή πληροφορίες? Αν ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ, και Μωπέ/μάνατζερ έχουν πει να κρατήσουν τις λεπτομέρειες κρυφές μέχρι να κλείσει το ντιλ, τι θα κάνει ένας ρεπόρτερ ακριβώς? Θα βάλει κοριό?
- Τετ 03 Σεπ 2025, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τοπικ μετά τη λήξη της ευρωπαϊκής διορίας θυμίζει after credits scenes μετά από 3ωρη ταινία.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλ Τζαζιρα ειναι το καναλι... Εχει και ομαδα;theo111 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 18:19 Άραβας δημοσιογράφος: «Προχωρημένες συζητήσεις Λουτσέσκου με Αλ Τζαζίρα»
Λέτε να έχουμε καμία μεταγραφή;
από μετροκ@λις
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Άραβας δημοσιογράφος: «Προχωρημένες συζητήσεις Λουτσέσκου με Αλ Τζαζίρα»
Λέτε να έχουμε καμία μεταγραφή;
από μετροκ@λις
Αλ Τζαζιρα ειναι το καναλι... Εχει και ομαδα;
Μπορεί να έχουν ποδοσφαιρική εκπομπή και να πήγε καλεσμένος. Γράφουν προχωρημένες γιατί οποιαδήποτε ποδοσφαιρική συζήτηση ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ανάσα ήμασταν.john4serres έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:36 Επίσημα στην Al Rayyan ο Mitrovic.
Πήρε αποζημίωση 25 εκατομμύρια από την Al Hilal.
Κοντά στα 10 εκατομμύρια το νέο του συμβόλαιο.

- Δευ 08 Σεπ 2025, 07:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα, να πω και εγω οτι καλος μου φαινεται ο μικρος της φερετσβαρος αλλα να παμε σε δευτερο προτζεκτ γιατι; Εχουμε τον Μυθου. Το νοημα δεν ηταν να φερουμε εναν στα επιπεδα ή καλυτερο του Γιακου για να εχει ο Λουτσεσκου 2 πολυ καλες επιλογες; Μακαρι το παιδι σαν προτζεκτ να ερθει τι να πω.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 06:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαζευτειτε... Λοιπον.
Καλημερα, παω στην δουλεια χωρις φορ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΦΟΡ.
Καλημερα, παω στην δουλεια χωρις φορ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΦΟΡ.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 08:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσυ ηρθες εδω τωρα να μας προτεινεις φορ με ονομα Fedor. Τα μυαλα μας πονανε.makispaspartou έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 08:02 Fedor Smolov για ένα χρόνο.
Daler Kuzyayev για 1 + 2
Ελεύθεροι.
35 ο ένας και 32 ο άλλος.
Ίσως θα μπορούσαν να γεμίσουν το ρόστερ και να προσφέρουν έξτρα λύσεις.

- Παρ 12 Σεπ 2025, 08:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι αλλο ρωσσο επιθετικο που να τον λενε κ Φεντορ..να χαρεις οτι αγαπας φιλε..
- Παρ 12 Σεπ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά αφήστε τα ρεπορτάζ λίγο στην άκρη, το τί θέλει ο προπονητής κανείς δεν το ξέρει, σίγουρα αυτό που λέει δημόσια πάντως και τονίζει είναι για τα αποδυτήρια.
Από εκεί και πέρα το ρόστερ -που καθ' υπερβολή έγραψα για 40 άτομα-, είναι οριακά μεγάλο αριθμητικά. Με το Ζαφείρη το Γενάρη θα γίνει ...
Από εκεί και πέρα το ρόστερ -που καθ' υπερβολή έγραψα για 40 άτομα-, είναι οριακά μεγάλο αριθμητικά. Με το Ζαφείρη το Γενάρη θα γίνει ...