Η αναζήτηση βρήκε 325 εγγραφές

Return

από icue
Σάβ 28 Ιουν 2025, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δοκιμασες να το κλεισεις και να το ξανανοιξεις; :mrgreen:
από joshua
Δευ 30 Ιουν 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Μπαν έφαγες εσύ ή πήρες Όσκαρ ρε;
από Sera4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

Κύριοι, όπως αναφέρει ο giapas πολύ σωστά, έχει παραγίνει το κακό, δε γίνεται να εθελοτυφλουμε άλλο.

Είναι ανεπίτρεπτο να ξεφυτρώνουν προφίλ που γράφουν συγκεκριμένα σε 2-3 τοπικ ακατάπαυστα, που αν απομονώσεις τα ποστ τους, δεν υπάρχει περίπτωση να τους περάσεις για ΠΑΟΚτσηδες.

Δηλαδή έχουμε ...
από panta
Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

αυτην την διαφημιση με τα αεροπλανα που βγαινει συνεχεια απο...τα αριστερα....πως θα την καταργησω??

εμένα μου βγάζει στο πλάι διαφήμιση με παπούτσια

Παίζει να εφαρμόσετε Βιπ να πλερώνουμε όσα δίναμε μέχρι τώρα στο ταπαταλκ? Η Διαφήμιση πάντως που βγαίνει στο κινητό απο το πλαι ειναι κάπως ...
από gika
Τετ 16 Ιούλ 2025, 16:56
Jump to forum
Jump to topic

Σκεφτείτε το πάντως στο site για μια συνδρομή που θα αφαιρεί τις διαφημίσεις.

Προσπαθώ να γράψω αυτό το ποστ από κινητό και βγήκαν διαφημίσεις τρεις φορές πάνω από το κείμενο μου.

Στο κινητό είναι ενοχλητικό. Προφανώς υπάρχουν ad blocks κτλ αλλά μια συνδρομή θα ήταν πολύ πιο τίμια.
από black death
Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:01
Jump to forum
Jump to topic

Σε λιγο αμα ενωσεις τα username θα βγαινει ανακοινωση.
Αντε και βιβλιο!
από Rexaris
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Σας ευχαριστώ και τους δυο. Από Καναδά γράφω, είμαι στις -7 ώρες και συμπληρώνω έτσι τις ώρες των υπόλοιπων μοντς. Πρόσφατα βγήκα στη σύνταξη και με τις ελεύθερες ώρες που δημιουργηθηκαν, προσφέρθηκα να βοηθήσω.
από paokmaniak
Δευ 30 Ιουν 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Nikodiai έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 18:13 Οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας μας κανει σοφοτερους
Xρυσος Δικεφαλος είναι ο κύριος Άλκης και πολύ πολύ αγνός ΠΑΟΚτσης έχει ξοδέψει αρκετά φράγκα στον ΑΣ.
Έχει πρατήρια υλικών ζαχαροπλαστικης
Ο γιος του είναι φίλος μου
από riegel
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Πραγματικά το σκηνικό μου φαίνεται φαρσοκωμωδία.

Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
από renegade
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:05
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή όλα το πανηγύρι γίνεται γιατί ο κύριος μυστακίδης μας απέδειξε σήμερα ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό έχει τουλάχιστον 250 εκατομμύρια?
Μπορουσε ένα στείλει ένα link με το άρθρο του forbes...να μη μπαίνει σε κόπο και το παιδί του κούριερ
από nunies4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 05:07
Jump to forum
Jump to topic

Όχι δυστυχώς,
Έγραψα αυτό που βλέπω.
Δηλαδή, έναν ακλόνητο συμπαίκτη, και μία παντοδύναμη συνεργασία με στόχο την γιγάντωση του σωματείου μας.

Πολύ καλό (και σατανικό ταυτόχρονα σαν σχέδιο) για να είναι αληθινό.

Πιο πιθανό είναι το σενάριο που ο ερασιτέχνης ενημερώνει την ΠΑΕ για την συμφωνία ...
από nunies4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 06:11
Jump to forum
Jump to topic

Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;

ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.

ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
από DIAMANTIS99
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 06:17
Jump to forum
Jump to topic

Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;

ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.

ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
από soigol
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:00
Jump to forum
Jump to topic

Η στρατηγική ενός που ήταν επικεφαλής στην Glencore και ενός που έκανε περιουσία στην εποχή Πούτιν , γίνεται προσπάθεια να ερμηνεύτει από ανθρώπους σε οπαδικό φόρουμ.
Μην βιάζεστε να ερμηνεύσετε τίποτα.
από theo111
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:01
Jump to forum
Jump to topic

Όσα λεφτά κι αν έχει ο Μυστακίδης δεν μπορεί να εκβιασει τον Ιβάν να δείξει πόσα λεφτά θα βάλει για να φτιάξει το γήπεδο. Ούτε και ο ΑΣ μπορεί να τον εκβιάσει επίσης