Η αναζήτηση βρήκε 336 εγγραφές

Return

από Magpies4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Παιδιά όσο και να το αναλύουμε είναι γεγονός οτι ο ΑΣ έχει την ευθύνη του γηπέδου. Πρέπει να το δούμε λίγο πιό ψυχρά. Ας μήν μιλάμε για διχασμούς και εμφύλιους.

Η ΠΑΕ είναι εταιρία με μεγαλομέτοχο τον Ιβάν. Ο Ιβάν έβγαλε τον ΠΑΟΚ από πολύ δύσκολη κατάσταση και τον έκανε πρωταθλητή. Αυτό δεν ...
από navigator11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

nunies4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:20 Οι πράξεις για την ώρα στο ταμπλό γράφουν 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα.
Για εσάς που είστε των αριθμών.
Κάποιοι είμαστε και των συναισθημάτων
Έπρεπε να τρολάρει ο Πόντιος, βγάζοντας και μια σέλφι με επιβεβαιωτική επιστολή περί τραπεζικών καταθέσεών του.
από DimitrisS
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:37
Jump to forum
Jump to topic

Λογικά πρέπει να έκανε και ο ίδιος τον καθιερωμένο αγιασμό της σεζόν. Γλίτωσε και το έξοδο του παπα η κουφάλα.
από alexgarcia6
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:40
Jump to forum
Jump to topic

«Στο τέλος της χρονιάς πρέπει να πιούμε σαμπάνια. Θα κάνω τα πάντα ώστε να έχουμε επιτυχία και δεν θα αφήσω κανέναν να γίνει εμπόδιο σε μας. Δεν θα αφήσω κανέναν, εσωτερικό ή εξωτερικό εχθρό. Θα είμαι όσο πιο αυστηρός μπορώ μ΄ αυτούς! » .

«Σ’ αυτή τη θέση θα υπάρχει η Νέα Τούμπα κι εγώ δε θα ...
από aivas19
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

DimitrisS έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:37 Λογικά πρέπει να έκανε και ο ίδιος τον καθιερωμένο αγιασμό της σεζόν. Γλίτωσε και το έξοδο του παπα η κουφάλα.
Για αυτό το γύρισε σε insider o Prist;
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Έχει ενδιαφέρον πάντως και αυτο αλωστε προσδίδει ενδιαφέρον στην καθημερινότητα μας ,πόσο διαφορετικά μπορεί να βλέπουν καποιοι άνθρωποι τα ιδια πράγματα, ενώ μάλιστα η αφετηρία είναι κοινή. Εμένα πχ αυτού του είδους η εμφάνιση και αυτού του είδους οι δηλώσεις στο συγκεκριμένο ταιμινγκ δεν με ...
από navigator11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

Φτιάξε μια ομαδάρα να κυνηγήσει μέχρις εσχάτων όσα έχεις θέσει ως στόχο για φέτος κι άσε τους wannabe σωτήρες και κυρίως τα τσιράκια τους - διευκρινίζω ότι αναφέρομαι σε μετροκώλιτανς κι ούτω καθεξής, όχι απλούς οπαδούς που μπορεί να θεωρούν απλά μια προοπτική Μυστακίδη καλύτερη για τον ΠΑΟΚ - να ...
από Rexaris
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Οτι αυτά τα συναισθήματα που εκφράζει είναι αληθινά, μου το λένε ένα σωρό πράγματα:

Ήρθε σε έναν ΠΑΟΚ γεμάτο χρέη και τον έσωσε.
Βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του για να βγει ο ισολογισμός
Βοηθάει ένα σωρό κόσμο

Κορώνα στο κεφάλι μου τον έχω τέτοιο ιδιοκτήτη, κι ας μην πάρω τίτλο ποτέ. Μοναδική ...
από psykoman
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026

Απο τι πιο ομορφες μερες της οπαδικης ζωης μου...
Η αγορα του διαρκειας της χρονιας...
Οπως καθε χρονο τα τελευταια 22 χρονια εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων(καταραμενε κοβιντ)την πρωτη μερα...το πρωτο λεπτο... 10:01 το διαρκειας θα βρισκεται στο τσεπακι μου...
Καλη χρονια να εχουμε...
από Montrealiotis
Παρ 11 Ιούλ 2025, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Έλεγα και ξαναέλεγα ότι εφόσον συνεχιστεί αυτή η ανοργανωσιά στην ΠΑΕ ότι ο κόσμος πρέπει να δείξει την δυσαρέσκεια του μέσω των διαρκείας. Μετά από όλα αυτά, λέω βούρ αδέρφια για σολντ αουτ. Να τους δείξουμε ότι ο ΠΑΟΚτσης δεν είναι κάνα φιλοχρήματο πρόβατο και στηρίζει τον ευεργέτη του συλλόγου ...
από anatolikos2
Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Προχθές υπήρξε η εκδήλωση για τον νέο χορηγό της καε γαύρος με τους Αγγελόπουλους και τον Τσάκο.

Εκεί οι Αγγελόπουλοι εμφάνισαν τον νέο χορηγό Τσάκο. Δεν εμφανίστηκε μόνος του ο Τσάκος. Τον εμφάνισαν οι ιδιοκτήτες. Προφανώς υπήρξαν συζητήσεις που κράτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα για το ποια θα ...
από Montrealiotis
Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:09
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβαν έχει αποδείξει ποιος είναι εδώ και χρόνια. Σταματήστε την προπαγάνδα εξίσωσης του ευεργέτη Ιβαν και δούρειου ίππου Μυστακίδη.
από Equalizer
Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Ε μαλακίες

Καταρχάς η Σφίνα έγραψε οτι ο Αγγελος τους έβρισε, σήμερα τι χαμογελάνε; ΑΙ είναι η φωτό
από nunies4
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:04 Ορίστε και το χρονοδιάγραμμα!

Λέτε να είναι ψέμα και αυτό ;
Ξεκαθαρο χωρις μα και μου. Τοσο ξεκαθαρο ωστε ακομα και εμεις οι "Σαβιδικοι" οπως εχουμε κατηγορηθει, να ξερουμε ανα πασα στιγμη τους επομενους μηνες σε ποιο σημειο η ΠΑΕ ειναι ανακολουθη.
από joshua
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:46
Jump to forum
Jump to topic

Να μαθουμε να ειμαστε δικαιοι στη ζωη μας. Η σημερινη ανακοινωση ειναι δεδομενα οχι ενα ,αλλα αρκετα βηματα μπροστα. Και μονο που τιθεται συγκεκριμενο χρονικο οριο για την ωριμανση των μελετων και την εκδοση οικοδομικης αδειας, ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να ζητησει κανεις την δεδομενη χρονικη ...