Η αναζήτηση βρήκε 865 εγγραφές
- Δευ 08 Σεπ 2025, 07:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Καλημερα, να πω και εγω οτι καλος μου φαινεται ο μικρος της φερετσβαρος αλλα να παμε σε δευτερο προτζεκτ γιατι; Εχουμε τον Μυθου. Το νοημα δεν ηταν να φερουμε εναν στα επιπεδα ή καλυτερο του Γιακου για να εχει ο Λουτσεσκου 2 πολυ καλες επιλογες; Μακαρι το παιδι σαν προτζεκτ να ερθει τι να πω.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 06:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαζευτειτε... Λοιπον.
Καλημερα, παω στην δουλεια χωρις φορ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΦΟΡ.
Καλημερα, παω στην δουλεια χωρις φορ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΦΟΡ.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 08:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσυ ηρθες εδω τωρα να μας προτεινεις φορ με ονομα Fedor. Τα μυαλα μας πονανε.makispaspartou έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 08:02 Fedor Smolov για ένα χρόνο.
Daler Kuzyayev για 1 + 2
Ελεύθεροι.
35 ο ένας και 32 ο άλλος.
Ίσως θα μπορούσαν να γεμίσουν το ρόστερ και να προσφέρουν έξτρα λύσεις.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 08:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι αλλο ρωσσο επιθετικο που να τον λενε κ Φεντορ..να χαρεις οτι αγαπας φιλε..
- Παρ 12 Σεπ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά αφήστε τα ρεπορτάζ λίγο στην άκρη, το τί θέλει ο προπονητής κανείς δεν το ξέρει, σίγουρα αυτό που λέει δημόσια πάντως και τονίζει είναι για τα αποδυτήρια.
Από εκεί και πέρα το ρόστερ -που καθ' υπερβολή έγραψα για 40 άτομα-, είναι οριακά μεγάλο αριθμητικά. Με το Ζαφείρη το Γενάρη θα γίνει ...
Από εκεί και πέρα το ρόστερ -που καθ' υπερβολή έγραψα για 40 άτομα-, είναι οριακά μεγάλο αριθμητικά. Με το Ζαφείρη το Γενάρη θα γίνει ...
- Σάβ 06 Δεκ 2025, 00:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Από τη συζήτηση μου με φίλο Πολωνό, για τον Πουλουλού.
"Pululu is making waves in our league. He's a strong striker who scores a lot of goals. Last season was even better for him, but he's doing well this season too. PAOK wants to buy him?"
"Yes, he is one of our targets. But you know how transfer ...
"Pululu is making waves in our league. He's a strong striker who scores a lot of goals. Last season was even better for him, but he's doing well this season too. PAOK wants to buy him?"
"Yes, he is one of our targets. But you know how transfer ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Ήρθε η ώρα νομίζω.
Καλό καλοκαίρι!
Καλό καλοκαίρι!
- Δευ 18 Μάιος 2026, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Βιάστηκες 3 μήνες και 10 μέρες. Περίπου.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήρθε η ώρα νομίζω.
Καλό καλοκαίρι!
Ωωωω ρε γκάβλα!
Το τόπικ των τοπίκεων!
Το θρεντ των θρέντεων!
Το άσμα ασμάτων τελοσπάντων
Η μουσική στα καλοκαιρινά αυτιά μας
Ο ψύλλος στον κόρφο μας!
Και πολύ σωστό το άνοιγμα καθότι θέλουμε-προσμένουμε- ζητούμε και απαιτούμε εξελίξεις στην ομάδα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωχ Παναϊα μ'...
Αφηνω ενα μοναχα σχολιο να μεινει παρακαταθηκη στο archive.org ιστορικο του μελλοντος πως ημουν κι εγω εδω (α λα "was here" απο Shawshank Redemption) οταν ειτε μας εξαΰλωσουν οι μηχανες με την τεχνητη νοημοσυνη ειτε καψουμε την Τουμπα απο τα νευρα μας (50/50).
Παλια που και που ...
Αφηνω ενα μοναχα σχολιο να μεινει παρακαταθηκη στο archive.org ιστορικο του μελλοντος πως ημουν κι εγω εδω (α λα "was here" απο Shawshank Redemption) οταν ειτε μας εξαΰλωσουν οι μηχανες με την τεχνητη νοημοσυνη ειτε καψουμε την Τουμπα απο τα νευρα μας (50/50).
Παλια που και που ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic

Έλα να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη
- Τρί 19 Μάιος 2026, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα η αξιολόγηση του Λουτσεσκου έχει να κάνει με τη μεγάλη εικόνα. Πιστεύω ότι είναι ικανός να παιρνει 1 πρωτάθλημα τη δεκαετια και 1 κύπελλο ακόμη και τώρα που ο ανταγωνισμός ανέβηκε με νεα γήπεδα κλπ. Πριν (πριν δυναμώσουν οι αεκ βαζελος, το ρανκ των κλαμπ στην Ευρώπη) , ηταν ικανος να φέρει ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πρέπει να υποκύψει κανείςαπό την διοίκηση σε οποιοδήποτε εκβιασμό. Αν δεν συμφωνεί κάποιος ότι πρέπει να κατέβει ο μ.ο. ηλικίας (όχι τεχνητά με 3-4 πιτσιρικάδες στις προπονήσεις) αλλά και η αθλητικότητά τότε ας πάει στις αραβιες με τους χουθι.
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
να κανω και εγω το πρωτο μου ποστ στο νημα που μας εχει κανει να χασουμε τα μαλλια μας, να καψουμε μπαταριες στην παραλια, να μαλωσουμε με τα σπιτια μας και τις γυναικες μας, να παιρνουμε λεξοτανιλ μερα μεσημερι με 40 βαθμους για να ηρεμησουμε μεχρι να κατεβει ο ντελιας απ το αεροπλανο, και πολλα ...
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Χίλιες φορές παντως τον Σορετίρε παρά τον Πέλκα σε κάθε περιπτωση.