Ιστορικές στιγμές εδώ μέσα θυμάμαι
Η αναζήτηση βρήκε 864 εγγραφές
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Σπαντατσιο ρε φίλε βιρτουόζος Βραζιλιάνος εκ Ρουμανίας από το πανέρι των ελεύθερων Σεπτέμβρη.
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Έφαγε τον Μπόλονι και μάλλον άκομψα.Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 21:09 Εφερε (μαζι με Ζαγορ),τον Σαντος.Νομιζω εφερε και Μπολονι που ηταν καλος για την εποχη.
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακραία οφ τοπικ μονοπάτια αλλά δε γαμεις, καλά να πάθει η ΠΑΕ που δεν βγάζει νέα
Μπολονι έφερε ο Κωνσταντινίδης ως ΤΔ στη μετά Βρύζα εποχή, είχε μαλώσει ο Ζήσης τότε με Ζαγορ και είχε φύγει. Ετοιμαζόταν μάλιστα να πάει στο βαζελο αλλά έτρεξε ο Ζαγορ και τον έφερε πίσω.
Τοτε είχε αναλάβει ο ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δώνης... Τί εποχές, θυμάμαι στο τέλος της χρονιάς ένας συνεργάτης του (δε θυμάμαι όνομα), του την είχε πει ένας στο Facebook κι είχε απαντήσει από κάτω "Καλά όταν θα ξαναβγείς δεύτερος ποτέ τα ξαναλέμε", κι είχαμε γίνει έξαλλοι..
Από τότε έχουμε 3 πρωταθλήματα και καμιά 7-8 2ες θέσεις. Που είναι ...
Από τότε έχουμε 3 πρωταθλήματα και καμιά 7-8 2ες θέσεις. Που είναι ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δωνης ,Ζησης....Τι διαβαζω θεε μου
Θελετε να χαρακωθω ρε αλητες?
7 χρονια πιναμε να ξεχασουμε Τζαμπα πηγε τοσο αλκοολ?
Θελετε να χαρακωθω ρε αλητες?
7 χρονια πιναμε να ξεχασουμε Τζαμπα πηγε τοσο αλκοολ?
- Παρ 05 Ιουν 2026, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι μπράβο έτσι αποδομούνται όλα τα ''δικά'' μας στελέχη και μένουμε με το Μαράκι CEO, αθλητική διευθύντρια, λογίστρια κτλ κτλ ....
Ναι δεν είναι τέλειος ο Βρύζας, όπως δεν ήταν και ο Γκαγκατσης και άλλοι , αλλά δεν έχουμε πληθώρα στελεχών για να έχουμε να αλλάζουμε.....
Άσε που αν μας ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Και όλοι οι υπόλοιποι:
Σταματηστε πια να κλαιγεστε με το τι θα κάνουν οι ανταγωνιστές μας.
Στόχος είναι να κάνουμε ΕΜΕΙΣ καλή ομάδα. Εκεί πρέπει να πάνε και οι προσπάθειες και η κριτική.
Όχι να κοιτάμε συνέχεια ποιος θα μας κλέψει τι.
Θα μας κλασουν τα παπαρια.
Σταματηστε πια να κλαιγεστε με το τι θα κάνουν οι ανταγωνιστές μας.
Στόχος είναι να κάνουμε ΕΜΕΙΣ καλή ομάδα. Εκεί πρέπει να πάνε και οι προσπάθειες και η κριτική.
Όχι να κοιτάμε συνέχεια ποιος θα μας κλέψει τι.
Θα μας κλασουν τα παπαρια.
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Πότε δεν κατάλαβα γιατί τόση τρέλα με τον γιαννουλη. Οκ έτρεχε στα νιάτα του πολύ. Τσαπατσούλης μεν αλλά έτρεχε. Μέχρι εκεί. Ας φέρει ο ματος με τον βιερινια κάναν πιτσιρίκο με αυτά τα λεφτά
- Δευ 08 Ιουν 2026, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρωτον θα ηθελα πολυ να μαθω γιατι διαγραφτηκε το σχολιο μου για την παικταρα τον Τζερτζελοβιτσ.
Δευτερον και το σοβαρο.
Θελω οι "σιγα τον γιαννουλη" και οι "δε πειραζει και αν δεν ερθει κλαιν" να παραθεσουν τους πολλους αποδεδειγμενα ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ,πιο φθηνους, σε καλυτερη ηλικια, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ...
Δευτερον και το σοβαρο.
Θελω οι "σιγα τον γιαννουλη" και οι "δε πειραζει και αν δεν ερθει κλαιν" να παραθεσουν τους πολλους αποδεδειγμενα ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ,πιο φθηνους, σε καλυτερη ηλικια, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
τι πιο λογικο ματος κ βιειρινια να θελουν παραμονη Λουτσεσκου. Τον ξερουν απο εξω κ ανακατωτα κ εχουν συνεργαστει με τοσους προπονητες ωστε να μπορουν να συγκρινουν. Δε βρισκω καμια λογικη στο να εισηγηθουν την απομακρυνση του. κ δεν υπαρχει λογικη σε κατι τετοιο. Εχουμε την κωλοφαρδια να βρισκεται ...
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Δε γινεται να παρουσιάζεις ξαφνικά στο χορτο την Κ19, και να πω οτι είναι ταλέντα με ογκο/δύναμη. Οι ξυλοκοποι σου πάνε με τη βοήθεια του διαιτητή το ματς εκεί και δεν κάνεις τίποτα. Σπαταλισε διχως λόγο 70 λεπτά με τον Μασουρα,, οταν ο Ντελιας είναι σε τοπ φορμα. Ο Καρετσας δεν κάνει ακόμη για ...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το παιδί ο Δουβίκας έκανε κάτι στον προπονητή όπως τότε που έλεγαν πως ο Ζήκος έχει μαλωσει με τον Τοπαλίδη για κάτι χωράφια;
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το είδατε ρε σκύλοι; Χαράς το κουράγιο σας.
Εγώ χαλαρά... netflix σειρουλα. Ούτε λεπτό δεν θα χαραμιζα
Εγώ χαλαρά... netflix σειρουλα. Ούτε λεπτό δεν θα χαραμιζα
- Τρί 27 Ιαν 2026, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Καλό ταξίδι Χρήστο
Καλό ταξίδι στα υπόλοιπα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που δεν ήξερα .
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών
Καλό ταξίδι στα υπόλοιπα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που δεν ήξερα .
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Από το καλοκαίρι που μπήκαμε στη σεζόν αυτή, τη σεζόν κατά την οποία ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό με όλα όσα έχουν συμβεί, ότι ζούμε μέσα σε έναν χρόνο μια μικρογραφία των προηγούμενων 99 χρόνων της ιστορίας μας. Μια αδιάκοπη ακολουθία καλών και ...