Η αναζήτηση βρήκε 583 εγγραφές

Return

από Σουριναμέζος
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Οι today γράφουν για τις ρήτρες
Στην περίπτωση του Βολιάκο η ρήτρα αγοράς ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ ενώ σε αυτή του Μπιάνκο στο 1 εκατομμύριο ευρώ.
Μάλλον ανάποδα τα γράψανε θα πω εγώ
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Προσπαθώ να καταλάβω αν ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ γράφει άλμπουμ κι ανεβάζει τους στίχους απ'όλα τα τραγούδια ή αν είναι το ίδιο μήνυμα χ10. :mrgreen:
από DonnieMcGrath
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή βλέπω κόσμος να αναρωτιέται γιατι θεωρείται ο Μοπε νοπανο, ο αγγλικός όρος είναι shithousery. Και τα παλικάρια παρακάτω (πάρα πολύ συμπαθητικοι) που είναι πραγματικά καμμένοι και γνωστές του αγγλικού ποδοσφαίρου, δούλεψαν για εσάς πριν από εσάς. Δείτε στο 10.00 (έχει tag) και thank me later ...
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια προφανως κ γινεται προσπαθεια να κλεισει παιχτης...θεωρω οτι τα ονοματα που εχουν ειπωθει ειναι αληθεια, με τν εννοια οτι απο καπου μας μεταφερθηκε χωρις να μας παπατζωνουν...Θυμαμαι οτι ο Ντεσποτοφ κτ τετοιες ωρες εκλεινε...Μακαρι να ευοδωθει μια περιπτωση απο αυτες που εχουμε πει...δε ...
από van rooy
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Βαλτε όλοι την μέγιστη θετική ενέργεια και σκέψη.

Πιστέψτε.
από wickerman
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Εικόνα
Για να δω ποιος θα πιάσει το κρυφό μήνυμα;
από scarsick
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:42
Jump to forum
Jump to topic

wickerman έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:41
Πόσα γκολ θα βάλει όλη τη χρονιά;
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

Μήπως μας λέει "στον κωλο σας";
από tsaousila1234
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

θα γινει ρε παιδες η φαση μην μασατε!!!! δεν θα αφησει την ομαδα ο σαββιδης ετσι ασφαιρη! ειναι θεμα εγωισμου γιαυτον . Ενισχυονται οι αλλοι?? ε οκ θα απαντησω και εγω , τι ειμαι δηλ κοτα η δεν εχω φραγκο . Μπειτε λιγο στην θεση του , μπορει καπου για αλλους λογους να χαλαρωσε αλλα τωρα θα απαντησει ...
από Kostas_FI
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

wickerman έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:41 Εικόνα
Εξεταση προστάτη;
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

ομάδα και λαός που μετράνε 1,2,4 τι περιμένεις;
από wickerman
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ σας είχα προετοιμάσει από νωρίς σήμερα. Εσείς κάνατε όνειρα. Πάμε άλλη μία. Τι μου θέλατε πουλάκια μου κι άλλο φορ;
Εικόνα
από hariskastoria
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Τι χες Γιαννη, τι χα παντα.
Αστειος σχεδιασμος που εξαρτάται οχι απο τις πραγματικες αναγκες της ομαδας αλλα απο τις καυλες του Γιωργη.
Αν δεν ειχαμε λοιπον τις καυλες του δεν θα ειχαμε ουτε τον Ζαφειρη και αν δεν ειχαν προαποφασισει την πωληση Ντελια δεν θα ειχαμε και τον Ιβανουσετς.
Καλοι οι ...
από panpangr77
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως δεν υπήρχε ούτε μια καταγραφή ούτε για Μαπει ούτε για Ανάσα σε site και social .Υπάρχουν σέντερ φορ έχουν 10 μέρες να πάρουν . Πιστεύω ότι προσπάθησαν πολύ για σέντερ φορ αλλά πρέπει να τρώγαμε τα άκυρα βροχή . Άγιος Ντελιας να είναι καλά μέχρι να έρθει το ιππικό.

Οι άλλοι μια χαρά ...
από San4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..

Συγνώμη αλλά ...