Όταν από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας σου πετυχαίνει η Θέλτα, ε δύσκολη είναι η κλήρωση.
Από την άλλη βέβαια, δεν είναι τόσο δύσκολη ώστε να μπει υποσυνείδητα σε δεύτερη μοίρα.
Ίσα ίσα οι παίκτες θα έχουν κίνητρο να δείξουν πράγματα απέναντι σε 4 ομάδες από τα τοπ 5 πρωταθλήματα.
Το σημαντικό τώρα ...
Η αναζήτηση βρήκε 732 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Ένα πράγμα που ελπίζω να δω φέτος είναι καλύτερο σκάουτινγκ των αντιπάλων.
Γενικά επί Λουτσέσκου πηγαίναμε στα ευρωπαικά παιχνίδια πάντα μαζεμένοι στα πρώτα ματς και στους επαναληπτικούς/δεύτερα παιχνίδια εμφανιζόμασταν καλύτεροι/πιο προετοιμασμένοι.
Τώρα που στα ευρωπαικά ματς αντιμετωπίζεις σε ένα ...
Γενικά επί Λουτσέσκου πηγαίναμε στα ευρωπαικά παιχνίδια πάντα μαζεμένοι στα πρώτα ματς και στους επαναληπτικούς/δεύτερα παιχνίδια εμφανιζόμασταν καλύτεροι/πιο προετοιμασμένοι.
Τώρα που στα ευρωπαικά ματς αντιμετωπίζεις σε ένα ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρυσι έγραφα ότι για να γίνεις ομάδα τσουλου πρέπει να περάσεις από τα ενδιάμεσα στάδια.
Πριν από δύο χρόνια ειμασταν μία καλή ομάδα conference και πέρυσι μία μέτρια Γιουρόπα
Δεν έχει νόημα να παίζεις λιγκ φειζ τσουλου και να είσαι ο σάκος του μποξ με διαλυμένη ψυχολογία και ομάδα
Είναι δύσκολη η ...
Πριν από δύο χρόνια ειμασταν μία καλή ομάδα conference και πέρυσι μία μέτρια Γιουρόπα
Δεν έχει νόημα να παίζεις λιγκ φειζ τσουλου και να είσαι ο σάκος του μποξ με διαλυμένη ψυχολογία και ομάδα
Είναι δύσκολη η ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
το τρένο ξεκίνησε
το άλμπουμ με τις πεντάρες στην Ευρώπη απαιτεί προσθήκες. Είπαμε, φέτος, 8 Europa.
το άλμπουμ με τις πεντάρες στην Ευρώπη απαιτεί προσθήκες. Είπαμε, φέτος, 8 Europa.
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Δεν χωράμε στην κερκίδα λέμε.
Οι εκδρομές δεν σταματάνε.
ΠΑΟΚ
Οι εκδρομές δεν σταματάνε.
ΠΑΟΚ
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Δεν έπαιζα ένα τζοκερ ρε γμτ
Μόνο στον Τσάλοφ δεν με άκουσε
Μόνο στον Τσάλοφ δεν με άκουσε
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta-ΠΑΟΚ 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Κούραση
Η πραγματικότητα είναι οτι το ρόστερ μας απλά ΔΕΝ μπορεί να σταθεί απέναντι σε ευρωπαικές ομάδες καθότι είναι δυο σκάλες πιο αργό
Αυτό που έκανε τόσο ανώτερη τη Θέλτα, είναι πως δεν φοβόταν να βγει στην επίθεση αφού ήξερε οτι προλαβαίνει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ να γυρίσει να αμυνθεί. Εμείς, ΟΧΙ.
Αλλα ...
Η πραγματικότητα είναι οτι το ρόστερ μας απλά ΔΕΝ μπορεί να σταθεί απέναντι σε ευρωπαικές ομάδες καθότι είναι δυο σκάλες πιο αργό
Αυτό που έκανε τόσο ανώτερη τη Θέλτα, είναι πως δεν φοβόταν να βγει στην επίθεση αφού ήξερε οτι προλαβαίνει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ να γυρίσει να αμυνθεί. Εμείς, ΟΧΙ.
Αλλα ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Κόντρα στο κλίμα, δεν πειράζει εγώ πιστεύω ότι αυτή η εικόνα είναι παροδική.
Και και το πρωτάθλημα φέτος είναι ασπρόμαυρο.
Δε χρειάζεται να απαντήσει κανείς.
Λέω τη γνώμη μου. Όσοι διαφωνούν ας κρατήσουν τη δική τους.
Και και το πρωτάθλημα φέτος είναι ασπρόμαυρο.
Δε χρειάζεται να απαντήσει κανείς.
Λέω τη γνώμη μου. Όσοι διαφωνούν ας κρατήσουν τη δική τους.
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τρένο ξεκινά την Κυριακή.
- Παρ 03 Οκτ 2025, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσιολογικό αποτέλεσμα.
Πάμε για την Κυριακή.
Αυτό είναι το ματς σταθμός. Αυτό είναι το ματς που περιμένουμε και φοβόμαστε όλοι μετά την ισοπαλία με το Αγρίνιο. Αυτό είναι το ματς που μετατράπηκε από τον περιγυρο και τα γεγονότα ως τελικός ενώ δε θα έπρεπε να είναι.
Ευτυχώς που στην ομάδα έδειξαν ...
Πάμε για την Κυριακή.
Αυτό είναι το ματς σταθμός. Αυτό είναι το ματς που περιμένουμε και φοβόμαστε όλοι μετά την ισοπαλία με το Αγρίνιο. Αυτό είναι το ματς που μετατράπηκε από τον περιγυρο και τα γεγονότα ως τελικός ενώ δε θα έπρεπε να είναι.
Ευτυχώς που στην ομάδα έδειξαν ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Αν κάτι έχουμε καταλάβει καλά στα χρόνια που έχουμε τον Λουτσεσκου προπονητή αυτό είναι η αντίληψη που έχει κι αφορά πάντα μια σειρά αγώνων . Το έκανε κι πέρσ χρονικά ι με τις συνεντεύξεις τύπου όπου προσπαθούσε να δώσει στον κόσμο να καταλάβει συν της άλλης αυτή του την προσέγγιση . Βλέποντας το ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Είναι από τους αγώνες που θα δω χωρίς άγχος. Η κλήρωση ήταν πολύ δυσμενής για την ομάδα μας και έκανε δύσκολη την πρόκριση ακόμα και στην εμβόλιμη φάση. Βλέποντας τους αντιπάλους μας, έθεσα προσωπικά σαν στόχο να μαζέψουμε όσους περισσότερους μπορούμε βαθμούς και για να βελτιώσουμε ει δυνατόν την ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ ν το χωνέψω οτι έχασα τέτοιο ματς λόγω ταξιδιού
Όπως οι πατεράδες μας μας μιλούσαν για την μεγάλη ομάδα του '70 έτσι και εμείς θα μιλάμε για την μεγάλη ομάδα του '20. Αυτός ο πρόεδρος και αυτός ο προπονητής έχουν κανει κάτι σχεδόν αδιανόητο για την ιστορία μας. Εικόνισμα πρέπει να τους ...
Όπως οι πατεράδες μας μας μιλούσαν για την μεγάλη ομάδα του '70 έτσι και εμείς θα μιλάμε για την μεγάλη ομάδα του '20. Αυτός ο πρόεδρος και αυτός ο προπονητής έχουν κανει κάτι σχεδόν αδιανόητο για την ιστορία μας. Εικόνισμα πρέπει να τους ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω κάνει εκδρομές και εκδρομές.
Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει.
Μπορεί να πεθάνουμε από ΠΑΟΚ στο τέλος αλλά τουλάχιστον θα αξίζει.

Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει.
Μπορεί να πεθάνουμε από ΠΑΟΚ στο τέλος αλλά τουλάχιστον θα αξίζει.