Η αναζήτηση βρήκε 822 εγγραφές
- Κυρ 05 Απρ 2026, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Οσο η διαφορά είναι 2 νίκες ή χαμηλότερη και υπάρχουν δύο διαθέσιμα ματς , μεταξύ των αντιπάλων τίποτα δεν έχει τελειώσει
- Κυρ 05 Απρ 2026, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
...
Οκ, όλοι θέλαμε να κερδίσουμε. Αλλά όπως έχει ειπωθεί εκατομμύρια φορές, στην Ελλάδα, σε ντέρμπι, κανένας δεν έχει κανέναν. Το πουλάκι έχει πετάξει (όχι πολύ μακριά ευτυχώς) στην περίοδο που στιγματίστηκε από τους τραυματισμούς. Ναι ο Μεϊτέ είναι τεράστια απώλεια αλλά ακόμα και χωρίς αυτόν ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
Μου άρεσε η πινελιά με το σασπένς που έβαλες τελευταία αγωνιστική!
Μην είμαστε και πλεονέκτες !
Χ για να μη προκαλούμε το σύμπαν με υπερμετρες απαιτήσεις. Σωστός.
Μην είμαστε και πλεονέκτες !
Χ για να μη προκαλούμε το σύμπαν με υπερμετρες απαιτήσεις. Σωστός.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
Έχω μια συγκρατημένη απαισιοδοξία
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
Το πρωτάθλημα δεν χάθηκε σήμερα και ούτε έφταιξε γι αυτό η σημερινή απόδοση της ομάδας.
Οι αποτυχίες είναι μαθήματα για όλους. Για την ιδιοκτησία διοίκηση προπονητή και αγωνιστικο θα έχουμε ένα καλοκαίρι να τους τα λέμε. Για εμάς τον λαό η φιλοδοξία που έγινε απαίτηση ή εμμονή να σαρωσουμε φέτος ότι ...
Οι αποτυχίες είναι μαθήματα για όλους. Για την ιδιοκτησία διοίκηση προπονητή και αγωνιστικο θα έχουμε ένα καλοκαίρι να τους τα λέμε. Για εμάς τον λαό η φιλοδοξία που έγινε απαίτηση ή εμμονή να σαρωσουμε φέτος ότι ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Όταν μετά τον τελικό κυπέλλου έγραφα "Σε άλλα τεχνικά θέματα, ομολογώ πως θεωρώ λάθος την επιλογή Τσιφτσή σε αυτόν τον αγώνα. Θα μου πεις που έφταιγε και θα σου πω, πως η παρουσία του πολύπειρου Παβλένκα σε ένα τέτοιο ματς, μαζί με το ύψος και το άνοιγμα χεριών του θα έδινε πολύ καλύτερη καθοδήγηση ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
Άμα το μου έλεγε κάποιος το Σεπτεμβριο ότι θα παίζαμε αυτό το ματς με τη Κουλά ήδη πρωταθλήτρια θα του έλεγα σφάξε με καλύτερα να μη το ζήσω.
Η απόλυτη ξεφτίλα και ταπείνωση για οργανισμό του ΠΑΟΚ να δίνει αυτό το ματς υπό αυτές τις συνθήκες με αυτόν τον αντίπαλο.
Η απόλυτη ξεφτίλα και ταπείνωση για οργανισμό του ΠΑΟΚ να δίνει αυτό το ματς υπό αυτές τις συνθήκες με αυτόν τον αντίπαλο.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
Σιγά την ξεφτίλα ρε giapas μην τρελαθούμε. Κάθε χρόνο αυτό θα γίνεται πλέον όπως είναι το πρωτάθλημά μας, ένας θα το παίρνει και θα παίζει στην έδρα ενός εκ των υπολοίπων τριών. Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα?
Η απόλυτη ξεφτίλα είναι αυτό που έγινε στο Βόλο από ομάδα που κοστίζει όσο ο Ζίφκοβιτς και ο ...
Η απόλυτη ξεφτίλα είναι αυτό που έγινε στο Βόλο από ομάδα που κοστίζει όσο ο Ζίφκοβιτς και ο ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Δεν υπάρχει Μειτε είναι σκιά όχι τού εαυτού του αλλά της ίδιας της σκιάς του.
Ελπίζω ο "Στρατηγός" να το αντιληφθεί έστω και για πρώτη φορά στη ζωή του.
Ελπίζω ο "Στρατηγός" να το αντιληφθεί έστω και για πρώτη φορά στη ζωή του.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει το "καλύτερα 3η θέση", όχι παιδιά, ακόμα και εάν η 2η θέση έφερνε αντίπαλο τη Ρεάλ στις 20 Ιουνίου και η 3η τον Τοξότη Συκεών στις 20 Αυγούστου πάλι για την υψηλότερη δυνατή θέση θα έπρεπε να στοχεύουμε. Κάθε σεζόν και κάθε νίκη είναι σημαντική, δεν έχουμε τις νίκες που πρέπει απέναντι ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Νίκη σήμερα για να κλείσουμε την αποτυχημένη (και) αυτήν χρονιά με μία έστω τελευταία γλυκιά ανάμνηση.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο υπάρχει έστω και μαθηματικά η ελπίδα για τη 2η θέση που θα με στείλει προκριματικά Τσουλού,
την περιμένω, την θέλω και πρέπει να την κατακτήσω.
Απλά δεν είναι μόνο στο χέρι μας πλέον και όταν αυτό είναι στο χέρι άλλων, δεν ξέρω τι να περιμένω.
Συνήθως δεν θέλω να περιμένω τίποτα, αλλά ποτέ δεν ...
την περιμένω, την θέλω και πρέπει να την κατακτήσω.
Απλά δεν είναι μόνο στο χέρι μας πλέον και όταν αυτό είναι στο χέρι άλλων, δεν ξέρω τι να περιμένω.
Συνήθως δεν θέλω να περιμένω τίποτα, αλλά ποτέ δεν ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοειται πως πρεπει να παρουμε τη νικη και να βγουμε 2οι, και για το καλυτερο ευρωπαικο εισιτηριο αλλα και για θεμα γοητρου. Δηλαδη θα δουμε σε μερικα χρονια τη φετινη καταταξη και θα πουμε τερματισαμε μολις μια θεση πανω απο αυτο τον βαζελο; Ουτε εγω πιστευω πως η ομαδα θα βγει τσλ αν βγει 2η ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τέτοια φάτσα Πέλκα δύσκολα είμαστε
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Οι ντροπές συνεχίζονται. Ε να μην κλείσει έτσι και η χρονιά;