Η αναζήτηση βρήκε 807 εγγραφές
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
H εκδικηση της γυφτιας απο τον Χατσιδη.... Χαιρετισματα απο τους εκστασιασμένους πανευτυχεις κυπριους και ελλαδιτες οπαδούς της τεραστιας ιδεας του ΠΑΟΚ. 1104 χιλιομετρα ειναι ενα τιποτα.
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η φάτσα του Τάισον στην αλλαγή όλα τα λεφτά, σαν μικρό παιδάκι που του κλείνεις το PlayStation και του λες να πάει για ύπνο!
Ο άνθρωπος απλά ΔΕΝ υπάρχει, είναι ένα θαύμα της φύσης και ένα είδος προς επιστημονική έρευνα, θα παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 50.
Ο άνθρωπος απλά ΔΕΝ υπάρχει, είναι ένα θαύμα της φύσης και ένα είδος προς επιστημονική έρευνα, θα παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 50.
- Τρί 21 Απρ 2026, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Για να μη τραυματιστεί
- Τρί 21 Απρ 2026, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα είδα το βίντεο με το παιδάκι που βάζει τα κλάματα μόλις μαθαίνει πως θα πάει να δει τον τελικό από κοντά.
Είχα γράψει πρόπερσι στο παο-αρης πως επιθυμώ να το πάρει ο άρης το κύπελλο γιατί ως άνθρωπος δε θέλω μονοπώλιο στη χαρά.
Καλά, κανενός είδους μονοπώλιο δε θελω αλλά άλλη κουβέντα αυτή ...
Είχα γράψει πρόπερσι στο παο-αρης πως επιθυμώ να το πάρει ο άρης το κύπελλο γιατί ως άνθρωπος δε θέλω μονοπώλιο στη χαρά.
Καλά, κανενός είδους μονοπώλιο δε θελω αλλά άλλη κουβέντα αυτή ...
- Παρ 24 Απρ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ έχει 4 πρωταθλήματα (ή 5 δεν θα τσακωθούμε εδώ) και 8 κύπελλα ΜΌΝΟ. Για το μέγεθος του συλλόγου και του λαού μας είναι πολύ λίγοι τίτλοι. Υποτιμάει κόσμος το κύπελλο γιατί είναι με τον ΟΦΗ, αν ήταν με αεκ θα λέγαμε πάμε για εκδίκηση, αν ήταν με γκευ κ βαζελο θα λέγαμε γαμω το ΠΟΚ μόνο ΠΑΟΚ ...
- Παρ 24 Απρ 2026, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα το μοναδικό ερώτημα που υπάρχει είναι πώς θα περάσει η ώρα για να δούμε τον ΠΑΟΚ να παίζει έναν ακόμα τελικό για να σηκώσει το 9ο κύπελλο.
Για να μπει η τρέλα στο μυαλό σε πόσα και πόσα ΠΑΟΚτσάκια που θα παραβρεθούν στους πανηγυρισμούς και θα δουν τι συγκινητικό πράγμα είναι να χαίρεται με ...
Για να μπει η τρέλα στο μυαλό σε πόσα και πόσα ΠΑΟΚτσάκια που θα παραβρεθούν στους πανηγυρισμούς και θα δουν τι συγκινητικό πράγμα είναι να χαίρεται με ...
- Παρ 24 Απρ 2026, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι του ΟΦΗ παίκτες, παράγοντες και οπαδοί, θεωρούν ότι βρίσκονται κοντά στην κατάκτηση του κυπέλλου αύριο το βράδυ. Από ανταποκρίσεις στο νησί προκύπτει ότι γυαλίζει το μάτι των παικτών τους και θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια. Το ίδιο και εδώ συνάδελφος-Καθηγητής της Ιατρικής, ο οποίος μάλιστα ...
- Παρ 24 Απρ 2026, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα το μοναδικό ερώτημα που υπάρχει είναι πώς θα περάσει η ώρα για να δούμε τον ΠΑΟΚ να παίζει έναν ακόμα τελικό για να σηκώσει το 9ο κύπελλο.
...
Είσαι δικός μου εσύ.
Τίποτα άλλο.
Αυτό που έγραψες..
Η φιλοσοφία είναι μία..
ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι που μόλις άρχισε..
ΠΑΟΚ είναι το ...
- Παρ 24 Απρ 2026, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά το ξαναγράφω…
Επειδή από την φύση μου είμαι τυχερός.Βρισκω να παρκάρω στο λεπτό όταν εσείς θα ψάχνατε για ώρες.Γενικοτερα είμαι γουρλής σε αυτά.
Βρείτε μου 1-2 εισιτήρια και αφήστε επάνω μου το κύπελλο.

Επειδή από την φύση μου είμαι τυχερός.Βρισκω να παρκάρω στο λεπτό όταν εσείς θα ψάχνατε για ώρες.Γενικοτερα είμαι γουρλής σε αυτά.
Βρείτε μου 1-2 εισιτήρια και αφήστε επάνω μου το κύπελλο.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 00:54
- Jump to forum
- Jump to topic
1985 ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Είναι στον τελικό αφού αποκλείει σε διπλούς ημιτελικούς τον Παναθηναϊκό ( όπως φέτος ).
Απέναντί του για μόνη φορά στην ιστορία του εκτός από την φετεινή, ομάδα όχι από το Big-5. Το νταμπλ θεωρείται σίγουρο. Η Λάρισα στους ημιτελικούς είχε αποκλείσει τον ...
Απέναντί του για μόνη φορά στην ιστορία του εκτός από την φετεινή, ομάδα όχι από το Big-5. Το νταμπλ θεωρείται σίγουρο. Η Λάρισα στους ημιτελικούς είχε αποκλείσει τον ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν του ΠΑΟΚ την ομάδα
δεν υπάρχει στην Ελλάδα...
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ. Φέρε μας το κύπελλο
δεν υπάρχει στην Ελλάδα...
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ. Φέρε μας το κύπελλο
- Σάβ 25 Απρ 2026, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα βαζουμε στην τροπαιοθήκη μας το 9ο κυπελο.
Μόλις ξεκινήσαμε από Κόρινθο.
Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ
Μόλις ξεκινήσαμε από Κόρινθο.
Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ
- Σάβ 25 Απρ 2026, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ν' αφιερώσουν σήμερα το κύπελο (ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ) στον μικρό Γιωργάκη που χάθηκε πριν προλάβει να δει τη νίκη μας ...
Βέβαια είναι και τόσο μεγάλη η λίστα φέτος όλων των ανθρώπων μας που χάθηκαν έτσι άδικα, που πραγματικά θες 2 μέρες αφιερώσεων!
Ας πεισμώσουν οι παίχτες μας και να πετάξουν φωτιές ...
Βέβαια είναι και τόσο μεγάλη η λίστα φέτος όλων των ανθρώπων μας που χάθηκαν έτσι άδικα, που πραγματικά θες 2 μέρες αφιερώσεων!
Ας πεισμώσουν οι παίχτες μας και να πετάξουν φωτιές ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Ακόμα μια αδύναμη, άοσμη, ανήμπορη εμφάνιση του ΠΑΟΚ, που οδήγησε στην απώλεια ενός τίτλου απέναντι σε μια ξεκάθαρα κατώτερη ομάδα σε όλους τους τομείς.
Κι όμως, ο ΠΑΟΚ που μπήκε δυνατά, προηγήθηκε νωρίς και είχε +-75% κατοχή μπάλας, κατέφερε να δεχθεί τρία γκολ σε τρεις επιθέσεις του αντιπάλου σε ...
Κι όμως, ο ΠΑΟΚ που μπήκε δυνατά, προηγήθηκε νωρίς και είχε +-75% κατοχή μπάλας, κατέφερε να δεχθεί τρία γκολ σε τρεις επιθέσεις του αντιπάλου σε ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Το σημερινο δυσκολα χωνευεται. Και να πω οτι παίρνουμε καθε χρονο τιτλο και μας περισσευουν παει στο διαολο. Αλλα νταξει ελεος
Δεν υπαρχουν δικαιολογιες. Ξεφτιλισμενη εμφανιση σχεδον απο ολους. Μονο για δηλωσεις και φανφαρες ειναι μερικοι.
Και δεν αντεχω να βλεπω δευτεροτριτους απο χειροτερες ...
Δεν υπαρχουν δικαιολογιες. Ξεφτιλισμενη εμφανιση σχεδον απο ολους. Μονο για δηλωσεις και φανφαρες ειναι μερικοι.
Και δεν αντεχω να βλεπω δευτεροτριτους απο χειροτερες ...