Η αναζήτηση βρήκε 237 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Απόλυτα αποδεκτό το συναίσθημα αλλά έως ένα σημείο. Μιλάμε για τον κόσμο των εταιρειών και σε αυτές οι στόχοι πρέπει να βασίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα και οχι σε συναισθήματα. Ότι είναι να γίνει αν γινει ποτε προφανώς και πρέπει να γίνει με σεβασμό στη προσφορά με εξασφαλισμενη την υστεροφημία ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δικη μου αποψη επι του θεματος ειναι απλη ,παρα πολυ απλη. Ολοι οι οπαδοι ,ολων των ομαδων, σε ολο τον πλανητη ,πρεπει να βλεπουν τους ιδιοκτητες-επενδυτες ως αυτο που ειναι, δηλαδη ιδιοκτητες - επενδυτες και τιποτα παραπανω. Βρισκονται εκει που βρισκονται για να εξυπηρετησουν δικους τους σκοπους ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο ισχυει για τις συνηθεις μορφες επενδυσεων. Μια ποδοσφαιρικη ομαδα δεν ειναι μια συνηθισμενη μορφη εταιρειας.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα το πω και ας φάω ξανά κράξιμο. Να πάει να @###@ ο Μυστακιδης ειλικρινά. Εγώ διεργασίες για το γήπεδο πριν ξεκαθαρίσει σε ένα βαθμό η μελλοντική σχέση Ρωσίας- Ευρώπης δεν θα έκανα όσο καλές προθέσεις και αν έχει ο Ιβαν. Περιμένουμε τόσα χρόνια ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Το ρίσκο είναι μεγάλο ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε όλα αυτά που λέτε βέβαια για τον ΑΣ και τη σιωπή του όσον αφορά την οποία πρόταση έχει η και τους λόγους για τους οποίους είναι διστακτικός απέναντι στον Ιβαν είμαι 100000% μαζί σας.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
O gika νομίζω το έθεσε όπως είναι...Τον Ιβανουσετς δανεικο με ρητρα 5 μυρια και τον Κεντιρα αγορά με 3 μυρια και 3ετες συμβολαιο ίδιο με αυτό του Κροατη...Δεν περιγράφω άλλο...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ομολογω οτι και εγω δεν καταλαβαινω τη σταση του ΑΣ. Ακομα και αν θεωρησουμε οτι εχουν βασιμους λογους να σταθουν απεναντι στον Ιβαν δεν γινεται να μην καταλαβαινουν οτι η σιωπη και η αρνηση να επικοινωνησουν αυτους τους λογους στο μονο που οδηγει ειναι αρχικα να δυσφημουν τοσο τους εαυτους τους οσο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκεφτομαι απο χτες αν πρεπει να κανω καποιο σχολιο με το κλιμα τοσο φορτισμενο ,κατι που μοιραια εχει οδηγησει τη λογικη και τη ψυχραιμια να παει περιπατο, λογικο και αποδεκτο σε ενα βαθμο. Θα πω καποιες σκορπιες σκεψεις. Ειναι σχετικα προφανες οτι ο ΑΣ τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη πιστευει οτι ο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σοβαρα τωρα λες τι εξοδα εχει ο ερασιτεχνης? Σοβαρα τωρα κοροιδευεις τα εσοδα του ερασιτεχνη? Ας γραφοσουν και εσυ και εγω,ας εμπαινε καπελο στα εισητηρια του ποδοσφαιρου οπως κανουν οι αλλοι κατω. Εδω κανει σημαια η ΠΑΕ τα λεφτα που δινει βαση νομου. Δεν εχω δει αλλη ομαδα να διαφημιζει το ποσο που ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω δυστυχως φοβαμαι οτι οι εξελιξεις στο γηπεδικο και τον ΑΣ θα επηρεασουν ακομα περισσοτερο τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην αρχή της περιόδου με τις γρήγορες πρώτες κινήσεις το κλίμα ήταν καλό. Άρχισε να χαλάει λίγο πριν την προετοιμασία όταν ο στόχος των 2 προσθηκων άρχισε να απομακρύνεται και μαμηθηκε εντελώς στο άκουσμα της μεταγραφής Ντελια. Έκτοτε εν απουσία ειδήσεων έχει σταθεροποιηθει εκεί.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ φοβάμαι μονο μην δει το νέο συμβόλαιο του Ντελια ο Κεντιρα και πει δεν δέχομαι ευρώ λιγότερο...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρατηρώντας πάντως μια σειρά από ενέργειες του Ιβαν αλλά τη συγκεκριμένη χρονικη στιγμή κυρίως τις μη ενέργειες του Μυστακιδη μοιραία αναρωτιέσαι ώρες ώρες τι σκατα έχουν στο κεφάλι τους οι μεγαλοεπιχειρηματιες και επιλέγουν να κινούνται τόσο κόντρα στη λογική που διέπει εμας τους κοινούς θνητούς ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω εκφρασει πολλακις απο τοτε που ξεκινησε αυτη η ιστορια την απορια μου, εως και τον εκνευρισμο μου σχετικα με τον τροπο προσεγγισης που εμφανιζει ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ η πλευρα Μυστακιδη και αυτο κυριως επικοινωνιακα. Απο εκει και περα ομως η υπερβολη παει συννεφο. Το να εμφανιζεται ο ΑΣ και ο Μυστακιδης ως ...