Η αναζήτηση βρήκε 238 εγγραφές

Return

από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ρε παιδιά το πρόβλημα δεν είναι η πώληση Ντελια να είμαστε σοβαροί. Είναι άδικο και για τον ίδιο τον παίκτη αν πιστεύουμε και θέλουμε να μείνει για πάντα εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον κάνεις δεν πείθεται πως οτιδήποτε γίνεται γίνεται βάση πλάνου που θα μας οδηγήσει κάπου για αυτό και τρέμουμε στο ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ωραια τα λεει ο tolis προσθετωντας δε ''γνωμη μου ειναι'' ,τωρα οσον αφορα τις γνωμες των αλλων τις περναει ενα ρεκτιφιε και για τελος λεει δεν θα απαντησω σε οσους μου επιτεθουν, στους αχαριστους βρε και τους νεοπλουτους ,που χρειαζονται ενα μαθημα ταπεινοφροσυνης με ελικοπτερο...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Μην αγχωνεστε θα παρουμε συντομα τις απαντησεις σχετικα με το τι εγινε. Ο Ιβαν στη τελευταια του δηλωση ηταν ξεκαθαρος.

'' Ποτέ μου δεν έριξα νερό στον μύλο του διχασμού.Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Οταν δε λεει,οχι οταν δεν...Οκ να τον κραζουμε αλλα για αυτα που λεει οχι για αυτα που δεν λεει... :mrgreen:
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

σε πιο σημειο σταματαει η αχαριστια? τι πρεπει να αποδεχτεις για να δειξεις την ευγνωμοσυνη σου και να μην εισαι αχαριστος?
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ακομη και στις καλες ημερες δεν καταφερε να εχει η ομαδα ενα επιπεδο οργανωσης.
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι καθε χρονο την ενισχυση ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Αν η Ουνιον έμαθε ότι κάναμε πρόταση 2.5 συν 500.000 για το μαροκινό άτι είναι απόλυτα λογικό να αυξήσει τις απαιτήσεις από 3 σε 7...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:41
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ το λεω αν και προφανώς δεν έχω αποδείξεις παρα μόνο κοινή λογική και γνώση της προϊστορίας της ΠΑΕ που παζαρευε το 100ρικο για τον καημό του Λουτσεσκου... Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μια στο εκατομμύριο ο ΠΑΟΚ να δίνει τα ποσά που γράφονται σε ομάδα και παίκτη.
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι παντως που τις προηγουμενες μερες ελεγαν οτι ειμαστε διστακτικοι λογω αντιδρασεων του κοσμου...Ε σημερα ειπαν μιας και ο κοσμος ειναι ευτυχισμενος μετα απο τα χτεσινα μπορει πλεον να το αντεξει...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Σου λεει ο γαυρος ειναι καλυτερος που πηρε 2 μαροκινους και του βγηκαν λιρα 100? Τωρα αν οι 2 του γαυρου ειχαν καμια 100η συμμετοχες και καμια 50ρια γκολ στην εθνικη Μαροκου, ενω ο δικος μας 100 λεπτα συμμετοχης ,λεπτομερειες...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι δυνατόν να γράφει σοβαρά κάποιος ότι εξαρχής ο Ιβαν ήταν αρνητικός στη πιθανότητα πώλησης του Ντελια όταν εχουμε φτάσει 26 Ιουλίου και δεν έχει κληθεί για ανανέωση.
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Τι ακριβώς δεν ξέρουμε εκτός και αν θα φτάσετε να πείτε ότι αρνείται ο Ντελιας 2 χρόνια τώρα την ανανέωση...
από joshua
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 07:42
Jump to forum
Jump to topic

Σημείο κλειδί στη περίπτωση του δεύτερου φορ που γράφει η Φορτσα...πρόκειται αυτή τη φορά για δανεισμό...Έτσι ναι,αυτός μπορεί και να έρθει...
από joshua
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 07:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ποια είναι αυτά τα έσοδα που θα προέκυπταν μέσα σε 1 χρονο; Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο έσοδο. Οσο δε για τον όρο περί πίεσης του ΑΣ θα έπρεπε να είναι τρελός κάποιος στον ΑΣ για να συμφωνήσει σε τέτοιο όρο. Αλίμονο αν έμπαιναν δεσμευτικό όροι σε μνημόνια οι οποίοι έχουν νομικά αφηρημένη έννοια. Ειναι ...
από joshua
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Και πιο μπαλατος και πιο γρήγορος και πιο φτηνός από τον Κρααλ;
από joshua
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει ...