Η αναζήτηση βρήκε 237 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
@joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδια μη μπερδευετε την εγγυητικη επιστολη με τις οικονομικες εγγυησεις. Ο ΑΣ θελει με καποιοι τροπο να εμφανισει ο καθε ενδιαφερομενος τα διαθεσιμα κεφαλαια και σκοπος της επιτροπης να συνταξει καποιου ειδους δεσμευση αυτων των κεφαλαιων για τη κατασκευη του εργου. Ας περιμενουμε λιγο να δουμε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ενα τελευταιο θα πω γιατι εχω παρει εργολαβια το τοπικ και σιγουρα κουραζω οπως κουραζουμε ολοι μας. Το μονο που συνιστω ειναι να κανουμε λιγο υπομονη. Κατανοητα και με λογικες αφορμες ολα τα συναισθηματα αλλα οσο περναει ο καιρος θα μαθαινουμε πραγματα που θα μας κανουν πιο σοφους. Ας ριξουμε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
@Sera4 θέλω να πιστεύω ότι η συγκεκριμενοπο7ηση των απαιτήσεων θα γίνει σύντομα. Αν γίνει 30/12 τότε ναι έχεις δίκιο.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε @aivas19 θες να με τρελάνεις; Είπαν ότι θα τις κάνουν συγκεκριμένες. Όπως είπα πριν αν αυτό γίνει 30/12 η ζητήσουν ξέρω γω ενέχυρο τις μετοχές του ΟΛΘ μαζί σου.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε @aivas19 θες να με τρελάνεις; Είπαν ότι θα τις κάνουν συγκεκριμένες. Όπως είπα πριν αν αυτό γίνει 30/12 η ζητήσουν ξέρω γω ενέχυρο τις μετοχές του ΟΛΘ μαζί σου.
ΘΑ τις κανουν συγκεκριμενες. ΘΑ. Στο απροσδιοριστο μελλον. Ναι η οχι; Απο τον Μυστακιδη τι εγγυησεις ζητησαν; Γιατι δε ζητανε το ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω για το καλο και του site να προσέχετε τι γράφετε γιατί άλλοι θα τρέχουν σε πιθανές μηνύσεις.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιάννη οι στιγμές είναι περίεργες. Όχι τέτοιου μεγέθους μπαν είναι η άποψη μου. Δυστυχώς με ευθύνη άλλων όλοι έχουμε ανεβάσει πίεση και παρασυρομαστε.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
navi διοικητικα για πες μου τι εχουμε δει αυτα τα 5 χρονια που λες.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το εγραψα και πριν λιγο πιο χαλαρα με τη διαρκεια των μπαν.Καντε τα μεχρι τις 4 Αυγουστου να ειμαστε ολοι παροντες μηπως και εχουμε περισσοτερες πληροφοριες για να πλακωθουμε... 

- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Οσο και αν εχω συσωρευσει αντιπαθεια τα τελευταια χρονια απεναντι στη κουλα δεν μπορω να υποστηριξω ισραηλινη ομαδα. Να παν να @#$@#$ οι μισανθρωποι για να το πω ευγενικα...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Οσο και αν εχω συσωρευσει αντιπαθεια τα τελευταια χρονια απεναντι στη κουλα δεν μπορω να υποστηριξω ισραηλινη ομαδα. Να παν να @#$@#$ οι μισανθρωποι για να το πω ευγενικα...
Οι ποδοσφαιριστες της ομαδας δε φταινε για την κυβερνηση που εχουν. Μην κανουμε τα ιδια με τους ουγκανους που εδιωξαν ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν γίνει οτιδήποτε πρέπει για αρχή να ΜΙΛΗΣΟΥΝ. Να δώσουν την συνέντευξη να εξηγήσουν τι πως και γιατί και μετά ας προκηρυξουν εκλογές με όλα τα δεδομένα ανοιχτα στο τραπέζι.