Η αναζήτηση βρήκε 269 εγγραφές

Return

από vasgias
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Μα λόγο επειδή δεν είναι δικαστήριο εδώ μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε χωρίς αποδείξεις αφού.
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Από όσο γνωρίζω δεν πήρε ώθηση για καμιά δουλειά από τον ΠΑΟΚ.

"Ο ΠΑΟΚ είναι η ασπιδα του για να κάνει δουλειές στην Ελλάδα."

Ωραια. 160 μυρια οπως λες εχωσε, ε δεν επρεπε να παρει κατι; Και αυτο το κατι που παιρνει, ειναι το ελαχιστο και δεν ειναι ουτε κρυφο και ουτε εις βαρος κανενος.
Το ...
από renegade
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μιλάμε για την απόφαση μιλάμε για την πληροφόρηση.
Ο ιβάν όντως μπορεί να αποφάσισε να πουλήσει, αν είχε τελείως διαφορετική πληροφόρηση από την πραγματικότητα.
Αν οι άνθρωποι που τον μεταφέρουν το κλίμα του λένε τελείως διαφορετικά πράγματα π.χ ότι ο ποδοσφαιριστής ...
από george188
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Όταν πρωτο βγήκε η είδηση με έπιασε το στομάχι μου και ανέβασα παλμους. Κανα 2ωρο αφου ειχε τελειωσει η φάση παλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Είσαι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα, όσο μισος και να βγάζουν κάποιοι αυτο δεν αλλάζει.
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
από Guitarman
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.

Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε ...
από Baldur
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.

Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον αντιμετωπιζουν ...
από _The_Iceman_
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Να πω κάτι, με το ρίσκο να με πείτε Σαββιδικο..προσωπικά δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη σε έναν άνθρωπο που έσωσε κυριολεκτικά την ομάδα την τελευταία στιγμή και θα είχαμε κόντρες με τον Ηρακλή στην Β και την Γ. Φυσικά και δεν μεγάλωσε με την αφίσα του Κούδα, φυσικά και αποδέχτηκε την πρόσκληση ...
από Maxpaok
Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τον Μυστακίδη όπως ξανά έχω αναφέρει.
Έχει πολύ χρήμα λέγεται, είναι και πολύ ΠΑΟΚ κάποιοι λένε. Τα πιστεύω λοιπόν.

Ο Ιβάν έχει προσφέρει πολλά και συνεχίζει.
Έχει κάνει λάθη. Πολλά θα προσθέσω.
Δεν θέλει, δεν μπορεί να δώσει παραπάνω ή όσα κάποιοι προσδοκούμε και επιθυμούμε. Να συμφωνήσω ...
από giapas
Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:31
Jump to forum
Jump to topic

Με βάση το ρεπορτάζ της σφίνας, γιατί οι υπόλοιποι είναι κόπι-παστέ.
Ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επικεφαλής της αντιπροσωπείας παρουσιάσθηκε η κυρία Μαρία Γκοντζαρόβα, η οποία μίλησε και εκ μέρους του Ιβάν Σαββίδη στη σύσκεψη που έγινε χθες Δευτέρα!

Η κυρία Γκοντζαρόβα, σε κάποια στιγμή και ...
από R.A.T.M.
Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:51
Jump to forum
Jump to topic

Οτι και να λέτε/λέμε οι μεν και οι δε ο τρόπος που λειτουργεί ο ΑΣ σε μια χρονιά ορόσημο για την ομάδα είναι το λιγότερο επικίνδυνος.
Μιλάμε για απαράδεκτα πράγματα να λένε μέλη οτι δεν έχουν διαβάσει το μνημόνιο ή δεν εχουν λάβει το μνημόνιο εδω και μία εβδομάδα.
Προφανώς επιφυλάσσομαι σε ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:56
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή τι παράλογο ζητάει ο ΑΣ; Οικονομικές εγγυήσεις έως 31/12. Πολύ σωστά κάνει. Ο Ιβαν είναι αυτός που έχει προτεραιότητα, το οποίο είναι και το λογικό. Ας δείξει τα λεφτά με την εγγυητική που χρειάζεται, εγγυητική σημαίνει δέσμευση χρημάτων, δηλαδή παρκάρω τόςα και ο κόσμος να χαλάσει πάνε στο ...
από keep_paokizein
Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:02
Jump to forum
Jump to topic

Με βάση το ρεπορτάζ της σφίνας, γιατί οι υπόλοιποι είναι κόπι-παστέ.
Ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επικεφαλής της αντιπροσωπείας παρουσιάσθηκε η κυρία Μαρία Γκοντζαρόβα, η οποία μίλησε και εκ μέρους του Ιβάν Σαββίδη στη σύσκεψη που έγινε χθες Δευτέρα!

Η κυρία Γκοντζαρόβα, σε κάποια στιγμή και ...
από renegade
Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:18
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ έχουμε σήμερα μια κλασική περίπτωση θεσμικής κοροϊδίας με νομικά προσχήματα και παράκαμψη διαδικασιών με τρόπο τελείως παραπλανητικο.

Ενώ η πλευρά σαββίδη λέει ξεκάθαρα δώσε μου ένα Memorandum of Understanding όπου θα συμφωνείται ρητά (και με ποινικές/οικονομικές ρήτρες) ότι ΕΑΝ βγει οικοδομική ...
από jibbie
Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:56
Jump to forum
Jump to topic

Ζητήθηκαν τα ίδια και από τον αριστοκράτη θεσσαλονικευς να υποθέσω; Τους έστειλε με κούριερ ένα κωλοχαρτο ότι έχει λεφτά σ έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα του εξωτερικού και στήσανε κωλο σε χρόνο dt.

Αφού τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε εξηγήστε και σε μας που δεν καταλαβαίνουμε πως δέχτηκαν τα ...