Η αναζήτηση βρήκε 269 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πω, αντί για συνεργασίες έχουμε όντως πόλεμο.
Θα ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά, δέν γαμείς, ΠΑΟΚ είσαι.
Αυτό το σπαθί πρέπει κάπου να χρησιμεύσει γμτ.
<<Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει>>
Η αληθεια ειναι οτι με τον τροπο που ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
........................................
«Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι.. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει»
«Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ...
«Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι.. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει»
«Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον Ιβαν! Μολων λαβε.
Και για να απαντήσω στον φίλο @Mingus.
Οχι δεν θέλουμε γήπεδο σκέτο, χωρίς προϋποθέσεις.
Το γήπεδο θα το κάνει ο Ιβαν. Οπως έκανε και ότι υποσχέθηκε μέχρι τώρα.
Κυνήγι στον ΑΣ τώρα, να κάνει εκλογές. Αυτό το ΔΣ δεν έχει χώρο στον ΠΑΟΚ.
Και για να απαντήσω στον φίλο @Mingus.
Οχι δεν θέλουμε γήπεδο σκέτο, χωρίς προϋποθέσεις.
Το γήπεδο θα το κάνει ο Ιβαν. Οπως έκανε και ότι υποσχέθηκε μέχρι τώρα.
Κυνήγι στον ΑΣ τώρα, να κάνει εκλογές. Αυτό το ΔΣ δεν έχει χώρο στον ΠΑΟΚ.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγω να παραθεσω καποιες δικες μου σκεψεις.
Ερχεται καποιος (κι ας λεει οτι ειναι παοκτζης) και λεει θα αναλαβω να φτιαξω νεο γηπεδο και κανει ντου με ορους ελευθερης αγορας, οτι εχω τα χρηματα, περισσοτερα απο τον σαββιδη και φυσικα θα θεσει τους δικους του ορους αφου βαζει τα δικα του χρηματα ...
Ερχεται καποιος (κι ας λεει οτι ειναι παοκτζης) και λεει θα αναλαβω να φτιαξω νεο γηπεδο και κανει ντου με ορους ελευθερης αγορας, οτι εχω τα χρηματα, περισσοτερα απο τον σαββιδη και φυσικα θα θεσει τους δικους του ορους αφου βαζει τα δικα του χρηματα ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Γούμενος είπες? Έλα δωράκι:
«Στις 30/8/2006 ο ΠΑΟΚ θα έχει μπει στο νέο γήπεδό του», δήλωσε με σιγουριά ο Γιάννης Γούμενος κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε χθες στους παίκτες της ομάδας και την τεχνική ηγεσία, ξαφνιάζοντας τους πάντες.(...)
(...)Με τον A.Σ. και τον πρόεδρό του Θανάση ...
«Στις 30/8/2006 ο ΠΑΟΚ θα έχει μπει στο νέο γήπεδό του», δήλωσε με σιγουριά ο Γιάννης Γούμενος κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε χθες στους παίκτες της ομάδας και την τεχνική ηγεσία, ξαφνιάζοντας τους πάντες.(...)
(...)Με τον A.Σ. και τον πρόεδρό του Θανάση ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
@Equalizer κρατάω ότι κατά την άποψη σου, o Σαββίδης δεν έκανε το γήπεδο έως το 2026, όπως είχε υποσχεθεί, επειδή δεν μπορούσε ή δεν μπορεί και όχι επειδή δεν θέλει ή δεν ήθελε.
Εγώ αυτό κατάλαβα ότι λες.
Πάντως ποτέ ο Σαββιδης δεν είπε ότι δεν το έκανε το γήπεδο μέχρι τώρα, επειδή δεν μπορούσε ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μου θυμίζει ανακοίνωση του συγκεκριμένου συνδέσμου, όσο τουλάχιστον θυμάμαι.
Και όχι μόνο από το "τι" αλλά και το "πώς" του λόγου.
Έχουν αλλάξει άραγε τα πρόσωπα κι οι καταστάσεις εκεί μέσα; Ποιος ξέρει;
Στρουθοκάμηλος λίγο η κατάσταση... εγώ μια απογοήτευση την έχω ( για τη Θ4 ).
Υγ. Ο ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοίτα να δεις τραπεζώματα ο γαμπρός με τον Αυγενάκη. Αυτόν που πήγε να μας ρίξει.
Και είναι και στο ΔΣ του Open...
Ψιλά γράμματα ...περασμένα ξεχασμένα :lol:
Ναι βρε, ο μητσοτακης και οι επικεφαλείς που ειναι πολυ υπερ της Ρωσίας αγαπάνε ιβαν και τον θέλουν στο τιμονι του ΠΑΟΚ.
Γνωστή η ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενότητα και πάνω απο όλα ο ΠΑΟΚ... Δεν είναι όλα όπως φαίνονται....
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σενάριο να έχει ο Σαββίδης την ΠΑΕ και να χτίσει το γήπεδο ο Μυστακίδης δεν υπάρχει.
Ούτε μία στο εκατομμύριο.
Είναι ασύλληπτα προσβλητικό για τον Σαββίδη. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος με το ταμπεραμέντο του και ένας επιχειρηματίας του διαμετρήματός του να το δεχτεί.
Όπως είναι ...
Ούτε μία στο εκατομμύριο.
Είναι ασύλληπτα προσβλητικό για τον Σαββίδη. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος με το ταμπεραμέντο του και ένας επιχειρηματίας του διαμετρήματός του να το δεχτεί.
Όπως είναι ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Και θα προσθέσω και το εξής:
Στην περίπτωση, εάν, μία στις τόσες, ο Σαββίδης δεν έχει τη ρευστότητα (που πιστεύω ότι θα κάνει τα πάντα για να τη βρει) για να χτίσει το γήπεδο και να μπουκώσει παράλληλα και τις στοματάρες που έχουν ανοίξει σαν πηγάδια
ο σκοπός του Μυστακίδη θα φανεί με τις κινήσεις ...
Στην περίπτωση, εάν, μία στις τόσες, ο Σαββίδης δεν έχει τη ρευστότητα (που πιστεύω ότι θα κάνει τα πάντα για να τη βρει) για να χτίσει το γήπεδο και να μπουκώσει παράλληλα και τις στοματάρες που έχουν ανοίξει σαν πηγάδια
ο σκοπός του Μυστακίδη θα φανεί με τις κινήσεις ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιο σίριαλ ρε μαστορα που θα κάνεις και υποδείξεις.
Πολύ έπαρση έχετε, ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι.
Πολύ έπαρση έχετε, ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι.
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
επειδη βαρεθηκαμε καθε χρονο να περιμενουμε τα μεταγραφικα και τις αποφασεις του Ιβαν 32 Αυγουστου..αν δεν μπορει ας το πει να ερθει ο Τελης να τελειωνουμε, ο ΠΑΟΚ χρειαζεται τεραστιας βελτιωσης στο επικοινωνιακο κομματι, στο οργανωτικο με προσληψη τεχνοκρατων, στην ληψη αποφασεων και στην ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Η απόδειξη είναι ότι ο
Σαββίδης είναι επιχειρηματίας
και στην Ελλάδα όπου το ποδόσφαιρο
είναι πίσω από τον ήλιο,
μπαίνεις για να κερδίσεις κάτι άλλο.
Η απόδειξη είναι ότι χανει πολλά
λεφτά χωρις λογο.
Η απόδειξη είναι ότι όλοι ήρθαν
στον ΠΑΟΚ και σε κάθε ΠΑΕ προκειμένου να την έχουν στήριγμα ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε συ αμπαλαεα θα μας τρελανεις; Καταλαβαινεις τι διαβαζεις η απλα λες οτι θελεις; Σου λεω οτι ΔΕΝ σου ζηταω αποδειξεις κι εσυ μου λες "αποδειξεις δεν υπαρχουν και μπλα μπλα...". Ειναι κουβεντα τωρα αυτη; Οτι να ναι;
Ουτε εγω πιστευω σε καμια δικαιοσυνη, ουτε πιστευω σε αγγελικο κοσμο. Αλλα αυτα ...
Ουτε εγω πιστευω σε καμια δικαιοσυνη, ουτε πιστευω σε αγγελικο κοσμο. Αλλα αυτα ...