Η αναζήτηση βρήκε 269 εγγραφές

Return

από tolis14
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Για μένα δεν νοείται να ξεχνάμε σε μια μέρα όσα έχει κάνει ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ (με τα στραβά του και τα λάθη του, δεκτό) και να μας τρέχουν τα σάλια για έναν λεφτά που εμφανίστηκε στα ξαφνικά και στέλνει με κούριερ τάχα μου δήθεν εγγυητικές για το γήπεδο μιας ομάδας που δεν του ανήκει καν. Ύποπτο ...
από navigator11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ τον Μυστακίδη δεν τον αμφισβητώ οικονομικά, παρότι δεν κατέχω τα του χώρου των δισεκατομμυριούχων, το ομολογώ. Δέχομαι a priori ότι είναι τιτάνιο μέγεθος. Τα πρώτα δείγματα γραφής του όμως, σίγουρα επικοινωνιακά, σχετικά με την ... μπίζνα ΠΑΟΚ, μου έχουν αφήσει άθλια επίγευση, όχι απλά κακή. Δε ...
από van rooy
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

<<Παρόμοια>> τακτική χρησιμοποίησαν και με το λιμάνι Θεσσαλονίκης ..εμφανίστηκαν ενδιαφερόμενοι απο το πουθενά που προσπάθησαν να πάρουν ποσοστό στο λιμάνι ....και στο τέλος πήραν ....δρόμο .

Κάπως έτσι προβλέπω ότι θα συμβεί και τώρα με νέο γήπεδο και επίδοξους ευεργέτες.

Πως μπορεί κάποιος να ...
από Unpsofable78
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα δεν νοείται να ξεχνάμε σε μια μέρα όσα έχει κάνει ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ (με τα στραβά του και τα λάθη του, δεκτό) και να μας τρέχουν τα σάλια για έναν λεφτά που εμφανίστηκε στα ξαφνικά και στέλνει με κούριερ τάχα μου δήθεν εγγυητικές για το γήπεδο μιας ομάδας που δεν του ανήκει καν ...
από Taseos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Γέμισε ο κόσμος εκπτωτικά Τρολ.
από DamoN
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:00
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η δολοφονία χαρακτήρα ή cancel culture οπως Λένε στο χωριό μου ή όπως θέλετε πείτε το στο πρόσωπο του Σαββιδη εκτός από το να μας σπάει τα τέτοια σε τι αποσκοπεί ;
Ακόμα και μετριοπαθής να είσαι με τα πεπρωμένα του Ιβαν 15 χρόνια τώρα , χωρίς να τον έχεις εικόνισμα απλά να νιώθεις ότι έκανε την ...
από renegade
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:00
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως οι καμία 10 καινούργιοι λογαριασμοί το τελευταίο διάστημα είναι φουλ ενεργοί...μόνο τυχαίοι δεν είναι
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:01
Jump to forum
Jump to topic

Θα συμφωνησω Damon και θα συμπληρωσω οτι απλα μπορει να ειναι μπλε κομματοσκυλα.Γιατι τετοιο μενος,εχω δει μονο απο μπλε παοκτσιδες στην μετα Κουλη εποχη.
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai Ωπα γιατι αρπαζεσαι;Ειπα εσενα προσωπικα;Εδω κ κανα μηνα,βλεπουμε νεα φρουτα,καλοπροαιρετους κατα τα αλλα,να ειναι αρκετα ενεργοι,αλλοι να ειναι κ μηχανικοι για να σχολιασουν αρνητικα περι γηπεδου.Ειναι γεγονοτα.Και εγραψα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι κομματοσκυλα.

Δεν σε εβαλα απεναντι σε κανεναν ...
από theo-drama
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που το παίζετε χαζούληδες λες και απευθύνεστε σε άλλους χαζούληδες εμένα προσωπικά μ γυρνάει το αρχιδι.
Είναι δηλαδή το ίδιο να κράξει ο Χ,Ψ Damon τον ιβαν που έχει λογαριασμό στο φόρουμ εδώ και πόσα χρόνια και ξέρουμε πάνω κάτω τι ρόλο βαράει και είναι το ίδιο να έχω κάνει λογαριασμό πριν ...
από dragon
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά το βρίσκω τραγικο να γίνεται τοσο είδηση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο γήπεδο μια τυχαία Πέμπτη.

Δείχνει ότι οι απαιτήσεις από πρόσωπα έχουν φτάσει πάτο.

Αν δεν είσαι στο payroll πραγματικά θα μου φανεί περίεργο

Δεν ξέρω τι συμπέρασμα είναι αυτό, αλλά το ποστ είναι ...
από nunies4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Οι πράξεις για την ώρα στο ταμπλό γράφουν 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα.
Για εσάς που είστε των αριθμών.
Κάποιοι είμαστε και των συναισθημάτων
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Λύγισε συναισθηματικά ο Σαββιδης.

τον ...τελευταιο...καιρο αδερφε μου πρεπει να περναει ...μεγαλο..λουκι..

η ομαδα ...τελικα...ειναι το ...λιμανι του και οπως ειπε ο ιδιος...

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και η ψυχή μου δεν πωλείται»

και καποιοι προσπαθουν να ...κουρεψουν το αυγο....

εγω ...
από trelopaoki444
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Παντως το τι λεγεται στα ραδιοφωνα της πολης δεν περιγραφεται. Ο Μυστακιδης λεει ειναι Παοκτσακι κ εχει τραβηχτει για τον ΠΑΟΚ σε εκδρομες δεν ειναι χτεσινος. Κ ο Ιβαν του εκοψε την Τουμπα δεν ειναι ευκολα τα πραγματα :lol: :lol:

Αυτο το Παοκτσακι το τρελο που ηταν ρε παιδια την εποχη που ο ...
από magdy
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω τωρα τα βιντεο και διαβάζω αυτά που είπε και πραγματικά έχω συγκινηθεί... αυτός ο άνθρωπος είναι ένα με εμάς, ΤΕΛΟΣ. Αν έχουμε λεφτά και χάσουμε την ψυχή μας τι να το κάνω. Ο Ανθρωπος αυτός είναι ο Μεγαλύτερος ευεργέτης της ομάδας και επειδή για άλλους λόγους δεν βρίσκεται εδώ βγήκαν οι ...