Η αναζήτηση βρήκε 269 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αυτή η ρίξη δεν ξεκίνησε σήμερα. Αλλά ουσιαστικά από το 2020 και μετά. Ο ιβαν αφού σταμάτησε κάθε φυσική παρουσία του πάγωσε και την οποιαδήποτε ουσιαστική κίνηση για το γήπεδο. Όπως επίσης και την ουσιαστική ενίσχυση στην ομάδα. ( Δεν θα αναλύσω για πιο λόγο ξαφνικά έκλεισε την κανουλα. Ας ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Οι ... μανάδες του συλλόγου βλέπω, παρά τις αποκαλύψεις - έκπληξη, που εν τέλει θα κάμουν την ερχόμενη Παρασκευή, σεβόμενοι πάνω από όλα το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον κόσμο (γέλια κοινού), δεν κρατήθηκαν και προέβησαν σε αποκάλυψη νωρίς νωρίς για τη χορηγία από τον μονοφωτόγραφο. Εφόσον ο μπατίρης ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ορίστηκε η ισοτιμία αργυρίου - μυστακιδίου.
1 αργύριον = 16.666,666 μυστακίδια
Ορίστηκε η ισοτιμία αργυρίου - μυστακιδίου.
1 αργύριον = 16.666,666 μυστακίδια
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσείς οι "μόνο ΠΑΟΚ" που έχετε κατακρεουργησει καθε έννοια λογικής:
Μετρήστε τρόπαια και διακρίσεις του αγαπημένου σας ΑΣ ΠΑΟΚ προ και μετά έλευσης Σαββίδη. Αφήστε έξω το αντρικό ποδόσφαιρο. Δείτε όλα όσα κέρδισε ο ΑΣ με τα λεφτά που έφερε η ΠΑΕ στον ΑΣ. Ίσως μετά καταλάβετε τι ξεφτίλα είναι να ...
Μετρήστε τρόπαια και διακρίσεις του αγαπημένου σας ΑΣ ΠΑΟΚ προ και μετά έλευσης Σαββίδη. Αφήστε έξω το αντρικό ποδόσφαιρο. Δείτε όλα όσα κέρδισε ο ΑΣ με τα λεφτά που έφερε η ΠΑΕ στον ΑΣ. Ίσως μετά καταλάβετε τι ξεφτίλα είναι να ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι ακριβώς @fidel .
Κανένας διχασμός. Μόνο ΠΑΟΚ.
Προσωπικά, χωρίς ειρωνεία θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τον ρόλο σου , που υπηρετείς πιστά τον ΠΑΟΚ, χωρίς να υποστηρίζεις τους μεν ή τους δε. Εύγε.
"Περιμένω με υπομονή να ακούσω τι έχουν να πούνε οι του ΑΣ την Παρασκευή, μη θέλοντας να ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω αγαπητό ΔΣ του ΑΣ, ότι θα με κάνετε να κουβαληθώ από την Κέρκυρα την Πέμπτη για να φωνάξω Ιβαν Σαββίδης.
Η ιδέα του ΠΑΟΚ, το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, μάλλον δεν συμβαδίζει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους θεματοφύλακες του συλλόγου.
Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δε βαρίεσαι.
Η ιδέα του ΠΑΟΚ, το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, μάλλον δεν συμβαδίζει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους θεματοφύλακες του συλλόγου.
Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δε βαρίεσαι.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρακολουθώ το site τουλάχιστον 17 χρόνια. Δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να δημιουργήσω λογαριασμό. Το έκανα όμως τώρα, μόνο και μόνο για να γράψω τρία λόγια.
Είμαι 36 χρονών. Ο Ιβάν Σαββίδης — αρέσει δεν αρέσει, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός — είναι ο ευεργέτης του συλλόγου. Μας ...
Είμαι 36 χρονών. Ο Ιβάν Σαββίδης — αρέσει δεν αρέσει, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός — είναι ο ευεργέτης του συλλόγου. Μας ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 00:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Για του λόγου το αληθές και επειδη ψιλοκουραστηκα τα ιδια και τα ίδια και στο τέλος να βγαινω και μ@λ@κ@ς ή λογιστής ή στην καλύτερη (ή χειρότερη και ισχυε κιολας κάποιες φορές) οφτοπικ, θα παραθεσω 2 λινκ , το ενα είναι η σελιδα μας στο ΓΕΜΗ με καταστατικα και οικονομικες χρήσεις όσες είναι ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 00:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Για του λόγου το αληθές και επειδη ψιλοκουραστηκα τα ιδια και τα ίδια και στο τέλος να βγαινω και μ@λ@κ@ς ή λογιστής ή στην καλύτερη (ή χειρότερη και ισχυε κιολας κάποιες φορές) οφτοπικ, θα παραθεσω 2 λινκ , το ενα είναι η σελιδα μας στο ΓΕΜΗ με καταστατικα και οικονομικες χρήσεις όσες είναι ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος (λιμάνια ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Λεν καποιοι πως θα παιζει η ΠΑΕ σε γηπεδο που θα χτισει αλλος...Λες και σε ολες τις ομαδες παγκοσμιος ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ ειναι αυτος που εχτισε το γηπεδο και ειναι ιδιοκτητης η εκμεταλλευτης του γηπεδου....και στους 3 ποκιτες το γηπεδο δεν το εχτισε ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ τους...
Χωρις να ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
αν ειναι ο στοχος των μοντ να μεινουν μονο αυτοι που λιβανιζουν ιβαν και χατζοπουλο ειναι πολυ κοντα στο να το πετυχουν.
ο χατζοπουλος μπλεχτηκε στην διαμαχη μονος του ενω ειναι προεδρος του μπασκετ ( καμια σχεση με το γηπεδο ποδοσφαιρου δηλαδη)
δεν ειδα πουθενα την αποψη του αμοιριδη στην ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
ηταν να μοιραστουν 2 αν μπορουσαν να το κανουν μονοι τους. αν δεν μπορουν και για να γινει χρειαζεται και τριτος τοτε θα μοιραστει αναλογα.
Δήλωσε κάποιος ότι δεν μπορεί?
Όχι άλλα δηλώνουν άλλοι για λογαριασμό του επειδή δεν θέλουν να τον διώξουν
Καλό ε;
Καλό καλό, αλλά δεν φταίνε ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που θέλετε να δείξω την ίδια εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο πλην πλούσιο έναντι ενός ανθρώπου που γέμισε τα δημοτικά της χώρας ΠΑΟΚσακια και τις ψυχές μας αγαλίασή να το ψάξετε μέσα σας. Όσοι είστε ΠΑΟΚ ΒΕΒΑΙΑ. Όσο δεν είστε ψάξτε το στον πάτο σας . Συγγνώμη από το φόρουμ αλλά έσκασα