Επί σειρά εβδομάδων, άνω του μήνα πλέον, παρακάλεσα, μίλησα, προειδοποίησα άπαντες να γράφουν λογικά καλοπροαίρετα και σωστά
Από κάποιους είδα συμφωνία και ισορροπία, από κάποιους είδα αδιαφορία και έξτρα πρόκληση και ύφακι. Τώρα βλέπω και ειρωνίες.
Είχα ενημερώσει εδώ και μέρες ότι πλέον θα ...
Η αναζήτηση βρήκε 212 εγγραφές
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Όλο το ζουμί είναι εδώ.
Μετά τις αφόρητες πιέσεις του τελευταίου διαστήματος (εννοώ τη δολοφονία χαρακτήρος του Κατσαρή προς παραδειγματισμό των υπολοίπων από τα μέσα Σαββίδη-Μαρινάκη-Κυβέρνησης), ενέδωσε λοιπόν ο ΑΣ και έδωσε παράταση 12 μηνών στον Σαββίδη να εμφανίσει κεφάλαια ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μια χαρά σας έκατσε, όσους μιλουσατε δήθεν για ενότητα, ότι προτεραιότητα έχει ο Ιβάν αλλά να παρουσιάσει χρονοδιάγραμμα άμεσα κτλπ...
Τώρα; Τώρα τι γίνεται; Θα στηρίξετε σε όσα εμπόδια βάλουν με το γηπεδο φιλοξενίας, με γραφειοκρατικες καθυστερήσεις κτλπ;
Ή μόνο λόγια;
Τώρα; Τώρα τι γίνεται; Θα στηρίξετε σε όσα εμπόδια βάλουν με το γηπεδο φιλοξενίας, με γραφειοκρατικες καθυστερήσεις κτλπ;
Ή μόνο λόγια;
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό δείχνει και την υποκρισία κάποιων που "απλά τους ενδιέφερε το καλό του ΠΑΟΚ και δεν ηταν στρατιωτάκια του Μυστα και της νδ" 
Παρ όλα αυτά, εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι η πλειοψηφία του κόσμου στηρίζει Ιβάν.

Παρ όλα αυτά, εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι η πλειοψηφία του κόσμου στηρίζει Ιβάν.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιστροφή βρυζα….
Κι εκει που πινεις το καφεδακι σου διαβαζεις αυτο κι υστερα απο μερικα δευτερολεπτα
το ματι σου αρχιζει να τρεμοπαιζει,ο ωμος σου αρχιζει ν ανεβοκατεβαινει σα του μπαμπα Μητσοτακη κι ενα μουδιασμα διτρεχει το κορμι απ το κεφαλι μεχρι τα νυχια.
Ο Βρυζας...Ο ..Βρυζας που παιξε ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.
Έχω μπει πολλές φορές σε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε θελω καν να φανταστω τι εχει να γινει απαξ και γκρεμιστει το 1ο τουβλο απτην Τουμπα..
Βλεπω να κανουμε γηπεδο στα 200 μας..
Γι αυτο σας λεω, αφηστε την Τουμπαρα μας οπως εχει κι ας κατουραμε στις ζαρτινιερες κι ας παρκαρουμε στο γηπεδο Μαλακοπης..
Με ενα εξωσκελετο με σκεπαστρο μη μας τρωει το ...
Βλεπω να κανουμε γηπεδο στα 200 μας..
Γι αυτο σας λεω, αφηστε την Τουμπαρα μας οπως εχει κι ας κατουραμε στις ζαρτινιερες κι ας παρκαρουμε στο γηπεδο Μαλακοπης..
Με ενα εξωσκελετο με σκεπαστρο μη μας τρωει το ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Γυρίζεις ένα μεσημέρι στο σπίτι και βρίσκεις τη γυναίκα σου με μία δικηγόρο να σε περιμένουν στο σαλόνι.
Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.
Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.
Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
kos
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).
Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Α επισης, σιγα αυτοι που ειναι με τη μερια ΑΣ/Μυστακιδη (δε λεω τους πληρωμενους εδω μεσα, λεω για κανονικα μελη) που τους νοιαζει το γηπεδο. Στα τετοια τους. Λιγουρα ειναι ολο αυτο και τιποτα αλλο. Θελουν να φυγει ο Ιβαν γιατι ονειρευωντε χοσαδα προεδρο και γουστα με μεταγραφες. Αυτο ειναι και ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κείμενο προέρχεται από τον Αντώνη Κλαδα. Οτι κι αν αυτό σημαίνει για την σημασία του και την βαρύτητα του λόγου του ,μιας και ο μεγάλος Μάκης Μανάβης πλέον δεν είναι έδω.
Το τελευταίο που θα γράψω είναι αυτό μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Και αυτό το κάνω γιατί κουραστικά να βλέπω και να διαβάσω ...
Το τελευταίο που θα γράψω είναι αυτό μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Και αυτό το κάνω γιατί κουραστικά να βλέπω και να διαβάσω ...