Η αναζήτηση βρήκε 128 εγγραφές

Return

από Unpsofable78
Δευ 21 Ιούλ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αυτό δείχνει και την υποκρισία κάποιων που "απλά τους ενδιέφερε το καλό του ΠΑΟΚ και δεν ηταν στρατιωτάκια του Μυστα και της νδ" :lol:

Παρ όλα αυτά, εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι η πλειοψηφία του κόσμου στηρίζει Ιβάν.
από kataramenos5
Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Επιστροφή βρυζα….

Κι εκει που πινεις το καφεδακι σου διαβαζεις αυτο κι υστερα απο μερικα δευτερολεπτα
το ματι σου αρχιζει να τρεμοπαιζει,ο ωμος σου αρχιζει ν ανεβοκατεβαινει σα του μπαμπα Μητσοτακη κι ενα μουδιασμα διτρεχει το κορμι απ το κεφαλι μεχρι τα νυχια.
Ο Βρυζας...Ο ..Βρυζας που παιξε ...
από Andrew R
Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.

Έχω μπει πολλές φορές σε ...
από theodoros
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.

Έχω μπει πολλές φορές σε ...
από Vet_eranos
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:45
Jump to forum
Jump to topic

Δε θελω καν να φανταστω τι εχει να γινει απαξ και γκρεμιστει το 1ο τουβλο απτην Τουμπα..

Βλεπω να κανουμε γηπεδο στα 200 μας..

Γι αυτο σας λεω, αφηστε την Τουμπαρα μας οπως εχει κι ας κατουραμε στις ζαρτινιερες κι ας παρκαρουμε στο γηπεδο Μαλακοπης..

Με ενα εξωσκελετο με σκεπαστρο μη μας τρωει το ...
από anatolikos2
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

Γυρίζεις ένα μεσημέρι στο σπίτι και βρίσκεις τη γυναίκα σου με μία δικηγόρο να σε περιμένουν στο σαλόνι.

Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.

Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

kos
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...
από Baldur
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).

Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
από CCCP
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
από CCCP
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Α επισης, σιγα αυτοι που ειναι με τη μερια ΑΣ/Μυστακιδη (δε λεω τους πληρωμενους εδω μεσα, λεω για κανονικα μελη) που τους νοιαζει το γηπεδο. Στα τετοια τους. Λιγουρα ειναι ολο αυτο και τιποτα αλλο. Θελουν να φυγει ο Ιβαν γιατι ονειρευωντε χοσαδα προεδρο και γουστα με μεταγραφες. Αυτο ειναι και ...
από Psagmenos4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Το κείμενο προέρχεται από τον Αντώνη Κλαδα. Οτι κι αν αυτό σημαίνει για την σημασία του και την βαρύτητα του λόγου του ,μιας και ο μεγάλος Μάκης Μανάβης πλέον δεν είναι έδω.

Το τελευταίο που θα γράψω είναι αυτό μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Και αυτό το κάνω γιατί κουραστικά να βλέπω και να διαβάσω ...
από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ τρελαίνομαι που μερικοί αδυνατούν να καταλάβουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι όλες οι ενέργειες του νέου επίδοξου ηγέτη και του ΑΣ, δεν είναι ουσιαστικά εις βάρος του Σαββίδη, αλλά εις βάρος της ΠΑΕ και κυρίως του λαού του ΠΑΟΚ.

Με αυτές τις ενέργειες έχουν πυροδοτήσει τον μεγαλύτερο ...
από eorptol1
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

πολυ θετικη η ανακοινωση στο γεγονος οτι δεν ξεκατινιαστηκε δημοσια με τους αλλους παραγοντες που ζητησαν παραιτησεις

πολυ θετικο κομματι και η δημοσιευση των χορηγιων και πολυ σημαντικα τα ποσα

ευχαριστουμε ολους τους χορηγους

περιμενουμε να δουμε τα χρηματα αυτα σε:

μεταγραφες και πολυ ...
από eorptol1
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την άποψη του. Ελεύθερα και δημοκρατικά.
Προσοχή όμως στο γήπεδο. Η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα και ο μόνος που θα χάσει έτσι και ξεκινήσουν μ@λακίες είναι ο ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο πάμε για να στηρίξουμε την ομάδα, όχι για να την χαντακώσουμε.
Τα τρυπήματα εντός ...