Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Κι εκει που πινεις το καφεδακι σου διαβαζεις αυτο κι υστερα απο μερικα δευτερολεπτα το ματι σου αρχιζει να τρεμοπαιζει,ο ωμος σου αρχιζει ν ανεβοκατεβαινει σα του μπαμπα Μητσοτακη κι ενα μουδιασμα διτρεχει το κορμι απ το κεφαλι μεχρι τα νυχια. Ο Βρυζας...Ο ..Βρυζας που παιξε ...
Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.
Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.
kos Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά; Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...
Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).
Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
Α επισης, σιγα αυτοι που ειναι με τη μερια ΑΣ/Μυστακιδη (δε λεω τους πληρωμενους εδω μεσα, λεω για κανονικα μελη) που τους νοιαζει το γηπεδο. Στα τετοια τους. Λιγουρα ειναι ολο αυτο και τιποτα αλλο. Θελουν να φυγει ο Ιβαν γιατι ονειρευωντε χοσαδα προεδρο και γουστα με μεταγραφες. Αυτο ειναι και ...
Το κείμενο προέρχεται από τον Αντώνη Κλαδα. Οτι κι αν αυτό σημαίνει για την σημασία του και την βαρύτητα του λόγου του ,μιας και ο μεγάλος Μάκης Μανάβης πλέον δεν είναι έδω.
Το τελευταίο που θα γράψω είναι αυτό μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Και αυτό το κάνω γιατί κουραστικά να βλέπω και να διαβάσω ...
Εγώ τρελαίνομαι που μερικοί αδυνατούν να καταλάβουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι όλες οι ενέργειες του νέου επίδοξου ηγέτη και του ΑΣ, δεν είναι ουσιαστικά εις βάρος του Σαββίδη, αλλά εις βάρος της ΠΑΕ και κυρίως του λαού του ΠΑΟΚ.
Με αυτές τις ενέργειες έχουν πυροδοτήσει τον μεγαλύτερο ...
Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την άποψη του. Ελεύθερα και δημοκρατικά. Προσοχή όμως στο γήπεδο. Η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα και ο μόνος που θα χάσει έτσι και ξεκινήσουν μ@λακίες είναι ο ΠΑΟΚ. Στο γήπεδο πάμε για να στηρίξουμε την ομάδα, όχι για να την χαντακώσουμε. Τα τρυπήματα εντός ...