Η αναζήτηση βρήκε 128 εγγραφές

Return

από eorptol1
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Πλέον, τους περισσότερους δε μπορώ να σας διαβάσω. Φανατιστήκατε υπερ της μια ή της άλλης πλευράς κι αυτό δεν έχει γυρισμό.
Παιδια κάντε λίγο υπομονή, να πει κι αυτά που έχει να πει ο ΑΣ και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλοι κλίνουμε προς κάποια πλευρά, αλλά σίγουροι δε μπορούμε να είμαστε πριν ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Πλέον, τους περισσότερους δε μπορώ να σας διαβάσω. Φανατιστήκατε υπερ της μια ή της άλλης πλευράς κι αυτό δεν έχει γυρισμό.
Παιδια κάντε λίγο υπομονή, να πει κι αυτά που έχει να πει ο ΑΣ και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλοι κλίνουμε προς κάποια πλευρά, αλλά σίγουροι δε μπορούμε να είμαστε πριν ...
από jibbie
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Να πει τι ο ΑΣ; Αγαπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις;
από abc_o_ karpouzas
Κυρ 03 Αύγ 2025, 08:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τι διαβάζουμε ρε....

Ρεεε ειναι δυνατόν με....υποθέσεις εργασίας...που δεν τις ξέρετε αλλά αναρωτιέστε...

Να προτρέπετε καποιον να βγει....και προς τιμήν του :lol: :lol:...να παραδεχθεί κάποια αδυναμια;

Δεν βαρεθήκατε....ολη.....την φιλοσοφία να την στηρίζετε σε υποθέσεις και τα μόνα πραγματικά ...
από Unpsofable78
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχουν υπολογίσει κάτι όμως όλοι αυτοί.

Τον λαό του ΠΑΟΚ. Αυτούς που δεν έχουν ξεχάσει τι πρεσβεύουν τα τέσσερα γράμματα

Και δυστυχώς για αυτούς δεν είμαστε οι λίγοι αλλά οι πολλοί.

Εγώ έχω μάθει κι άλλα πολύ πιο σοβαρά πράγματα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα γράψω.
από Мир
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

ΜΠΟΝΟΥΣ

Ανησυχία στο Μαξίμου για τις αντιδράσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ – Ο Σαββίδης, ο Μυστακίδης και η εμπλοκή της κυβέρνησης
Κόκκινος συναγερμός στην κυβέρνηση από τη “φωτιά” που έχει ανάψει στα social media η διαμάχη Σαββίδη – Μυστακίδη με φόντο τον ΠΑΟΚ και πολιτικές προεκτάσεις

Εκρηκτικό ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:51
Jump to forum
Jump to topic

Στις άλλες περιπτώσεις (Καραϊσκάκη, Φιλαδέλφεια) έγιναν τα γήπεδα από τους
ιδιοκτήτες της ομάδας. Όταν ήθελε
ο καθένας για δικούς του λόγους πούλησε την ομάδα.
Ιδιοκτήτης της ομάδας στον ΠΑΟΚ και κατά γενική ομολογία έχοντας βάλει περισσότερα λεφτά από τους προαναφερθέντες στις ομάδες (είπαμε ότι ...
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Δήλωσε κάποιος ότι δεν μπορεί?

Όχι άλλα δηλώνουν άλλοι για λογαριασμό του επειδή δεν θέλουν να τον διώξουν

Καλό ε;

υπαρχει επισημη ανακοινωση (της παε οχι δικη μου) που δηλωνει οτι η καθυστερηση των 3 ετων οφειλεται σε λογους ανωτερας βιας

αυτοι οι λογοι ( ας υποθεσουμε ο πολεμος ...
από Azrael
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Με αυτα που βλεπω, ετσι και καταφερουν να φερουν μυστακιδη στην ΠΑΕ,σε 2-3 χρονια εχουμε τελειωσει ποδοσφαιρικα...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Και πάμε παρακάτω.
Εσείς σενάρια, ίσες αποστάσεις, υπομονή και ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ από όλα,
και ο άλλος είναι ο μ@λ@κ@ς.

Και λέει αύριο ο μ@λ@κ@ς.
Γήπεδο ΟΠΟΥ γουστάρω εγώ.
Δικό μας. ΑΣ μάνα του Συλλόγου,
λίγο ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ μας βγήκες
για αυτό πάνε με το νέο σου γκόμενο,
κράτα και το σπίτι που σου τάξε να ...
από Χωρικός
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Φίλτατε @Rexaris αφού κάνεις υποθέσεις, ας μου επιτραπεί να κάνω και εγώ μία υπόθεση εργασίας.

Το Μαράκι, που είναι αναντικατάστατο, μπορώ εγώ να υποθέσω ότι είναι η εντεταλμένη του Πούτιν, που ελέγχει τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να μην κάνει παραπάνω έξοδα στην Ελλάδα ενώ η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο ...
από psykoman
Τετ 06 Αύγ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

GEOL έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 23:39 Φρατέλι ρε μλκ! Συγκινήθηκα!
Εχω φωτογραφιες απ το φρατελι απ ολο το ΠΑΟΚμανια που ερχοταν εκει...να σου σηκωθει η τριχα...
από keep_paokizein
Πέμ 07 Αύγ 2025, 00:29
Jump to forum
Jump to topic

GEOL έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 23:39 Φρατέλι ρε μλκ! Συγκινήθηκα!
Τι να πούμε και για τις πρώτες συναντήσεις στο ΝΟΑ στη Διογένους...
από Nassos
Παρ 08 Αύγ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Βέβαια εδώ να πούμε ότι ο Σαββίδης σας αρέσει δε σας αρέσει είναι μέλος της οικογένειας τηε ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Συνεπώς ισχύει ότι ισχύει και για όλα τα μέλη της οικογένειας σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ. Ενώ ο Μυστακιδης οχι, αρα πιο πολυ θα έπρεπε να ενοχλεί ότι περνάνε τα μονοκουστουμος, μπατιρης ...
από trouman
Παρ 08 Αύγ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Πω, μερικοί κρατιούνται για να μην εκφραστούν ελεύθερα και χύσουν κριτική (=δηλητήριο στυλ), αλλά από τα σφιγμένα δόντια, φεύγει καμιά σταγόνα...

Σίγουρα η αποθέωση Σαββίδη δεν άρεσε σε κάποιους αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ στείλε μήνυμα, ισχυρό, πολύ επιδραστικό, που αναγκάζει σε αναβολές κάποιους. Θα ...