Η αναζήτηση βρήκε 128 εγγραφές
- Παρ 01 Αύγ 2025, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Πλέον, τους περισσότερους δε μπορώ να σας διαβάσω. Φανατιστήκατε υπερ της μια ή της άλλης πλευράς κι αυτό δεν έχει γυρισμό.
Παιδια κάντε λίγο υπομονή, να πει κι αυτά που έχει να πει ο ΑΣ και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλοι κλίνουμε προς κάποια πλευρά, αλλά σίγουροι δε μπορούμε να είμαστε πριν ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλέον, τους περισσότερους δε μπορώ να σας διαβάσω. Φανατιστήκατε υπερ της μια ή της άλλης πλευράς κι αυτό δεν έχει γυρισμό.
Παιδια κάντε λίγο υπομονή, να πει κι αυτά που έχει να πει ο ΑΣ και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλοι κλίνουμε προς κάποια πλευρά, αλλά σίγουροι δε μπορούμε να είμαστε πριν ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πει τι ο ΑΣ; Αγαπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις;
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τι διαβάζουμε ρε....
Ρεεε ειναι δυνατόν με....υποθέσεις εργασίας...που δεν τις ξέρετε αλλά αναρωτιέστε...
Να προτρέπετε καποιον να βγει....και προς τιμήν του :lol: :lol:...να παραδεχθεί κάποια αδυναμια;
Δεν βαρεθήκατε....ολη.....την φιλοσοφία να την στηρίζετε σε υποθέσεις και τα μόνα πραγματικά ...
Ρεεε ειναι δυνατόν με....υποθέσεις εργασίας...που δεν τις ξέρετε αλλά αναρωτιέστε...
Να προτρέπετε καποιον να βγει....και προς τιμήν του :lol: :lol:...να παραδεχθεί κάποια αδυναμια;
Δεν βαρεθήκατε....ολη.....την φιλοσοφία να την στηρίζετε σε υποθέσεις και τα μόνα πραγματικά ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχουν υπολογίσει κάτι όμως όλοι αυτοί.
Τον λαό του ΠΑΟΚ. Αυτούς που δεν έχουν ξεχάσει τι πρεσβεύουν τα τέσσερα γράμματα
Και δυστυχώς για αυτούς δεν είμαστε οι λίγοι αλλά οι πολλοί.
Εγώ έχω μάθει κι άλλα πολύ πιο σοβαρά πράγματα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα γράψω.
Τον λαό του ΠΑΟΚ. Αυτούς που δεν έχουν ξεχάσει τι πρεσβεύουν τα τέσσερα γράμματα
Και δυστυχώς για αυτούς δεν είμαστε οι λίγοι αλλά οι πολλοί.
Εγώ έχω μάθει κι άλλα πολύ πιο σοβαρά πράγματα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα γράψω.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΠΟΝΟΥΣ
Ανησυχία στο Μαξίμου για τις αντιδράσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ – Ο Σαββίδης, ο Μυστακίδης και η εμπλοκή της κυβέρνησης
Κόκκινος συναγερμός στην κυβέρνηση από τη “φωτιά” που έχει ανάψει στα social media η διαμάχη Σαββίδη – Μυστακίδη με φόντο τον ΠΑΟΚ και πολιτικές προεκτάσεις
Εκρηκτικό ...
Ανησυχία στο Μαξίμου για τις αντιδράσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ – Ο Σαββίδης, ο Μυστακίδης και η εμπλοκή της κυβέρνησης
Κόκκινος συναγερμός στην κυβέρνηση από τη “φωτιά” που έχει ανάψει στα social media η διαμάχη Σαββίδη – Μυστακίδη με φόντο τον ΠΑΟΚ και πολιτικές προεκτάσεις
Εκρηκτικό ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις άλλες περιπτώσεις (Καραϊσκάκη, Φιλαδέλφεια) έγιναν τα γήπεδα από τους
ιδιοκτήτες της ομάδας. Όταν ήθελε
ο καθένας για δικούς του λόγους πούλησε την ομάδα.
Ιδιοκτήτης της ομάδας στον ΠΑΟΚ και κατά γενική ομολογία έχοντας βάλει περισσότερα λεφτά από τους προαναφερθέντες στις ομάδες (είπαμε ότι ...
ιδιοκτήτες της ομάδας. Όταν ήθελε
ο καθένας για δικούς του λόγους πούλησε την ομάδα.
Ιδιοκτήτης της ομάδας στον ΠΑΟΚ και κατά γενική ομολογία έχοντας βάλει περισσότερα λεφτά από τους προαναφερθέντες στις ομάδες (είπαμε ότι ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δήλωσε κάποιος ότι δεν μπορεί?
Όχι άλλα δηλώνουν άλλοι για λογαριασμό του επειδή δεν θέλουν να τον διώξουν
Καλό ε;
υπαρχει επισημη ανακοινωση (της παε οχι δικη μου) που δηλωνει οτι η καθυστερηση των 3 ετων οφειλεται σε λογους ανωτερας βιας
αυτοι οι λογοι ( ας υποθεσουμε ο πολεμος ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αυτα που βλεπω, ετσι και καταφερουν να φερουν μυστακιδη στην ΠΑΕ,σε 2-3 χρονια εχουμε τελειωσει ποδοσφαιρικα...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Και πάμε παρακάτω.
Εσείς σενάρια, ίσες αποστάσεις, υπομονή και ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ από όλα,
και ο άλλος είναι ο μ@λ@κ@ς.
Και λέει αύριο ο μ@λ@κ@ς.
Γήπεδο ΟΠΟΥ γουστάρω εγώ.
Δικό μας. ΑΣ μάνα του Συλλόγου,
λίγο ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ μας βγήκες
για αυτό πάνε με το νέο σου γκόμενο,
κράτα και το σπίτι που σου τάξε να ...
Εσείς σενάρια, ίσες αποστάσεις, υπομονή και ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ από όλα,
και ο άλλος είναι ο μ@λ@κ@ς.
Και λέει αύριο ο μ@λ@κ@ς.
Γήπεδο ΟΠΟΥ γουστάρω εγώ.
Δικό μας. ΑΣ μάνα του Συλλόγου,
λίγο ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ μας βγήκες
για αυτό πάνε με το νέο σου γκόμενο,
κράτα και το σπίτι που σου τάξε να ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Φίλτατε @Rexaris αφού κάνεις υποθέσεις, ας μου επιτραπεί να κάνω και εγώ μία υπόθεση εργασίας.
Το Μαράκι, που είναι αναντικατάστατο, μπορώ εγώ να υποθέσω ότι είναι η εντεταλμένη του Πούτιν, που ελέγχει τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να μην κάνει παραπάνω έξοδα στην Ελλάδα ενώ η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω φωτογραφιες απ το φρατελι απ ολο το ΠΑΟΚμανια που ερχοταν εκει...να σου σηκωθει η τριχα...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 00:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να πούμε και για τις πρώτες συναντήσεις στο ΝΟΑ στη Διογένους...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Βέβαια εδώ να πούμε ότι ο Σαββίδης σας αρέσει δε σας αρέσει είναι μέλος της οικογένειας τηε ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Συνεπώς ισχύει ότι ισχύει και για όλα τα μέλη της οικογένειας σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ. Ενώ ο Μυστακιδης οχι, αρα πιο πολυ θα έπρεπε να ενοχλεί ότι περνάνε τα μονοκουστουμος, μπατιρης ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω, μερικοί κρατιούνται για να μην εκφραστούν ελεύθερα και χύσουν κριτική (=δηλητήριο στυλ), αλλά από τα σφιγμένα δόντια, φεύγει καμιά σταγόνα...
Σίγουρα η αποθέωση Σαββίδη δεν άρεσε σε κάποιους αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ στείλε μήνυμα, ισχυρό, πολύ επιδραστικό, που αναγκάζει σε αναβολές κάποιους. Θα ...
Σίγουρα η αποθέωση Σαββίδη δεν άρεσε σε κάποιους αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ στείλε μήνυμα, ισχυρό, πολύ επιδραστικό, που αναγκάζει σε αναβολές κάποιους. Θα ...