Καλημέρα σε όλους
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια
Το Tapatalk ΔΕΝ υπάρχει πια στο φόρουμ. Ήταν συχνές οι δυσλειτουργίες του και σε ένα βαθμό έδινε λιγότερες δυνατότητες από αυτή τη νέα έκδοση ειδικά για τους διαχειριστές
Το σύστημα λαϊκ όντως δεν έχει ντισλαϊκ, πράγμα περίεργο, είναι όμως το ...
Η αναζήτηση βρήκε 128 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 07:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Το μέλος giliopoulos λέει συνειδητά ψέματα από περσι τουλαχιστον ότι δεν υπάρχουν χρήματα και να μην περιμένουμε μεταγραφές, με σκοπό την δημιουργία κλιματος και εντυπώσεων. Τα έλεγε πέρσι όπου και διαψεύστηκε με τις όχι αγωνιστικά πετυχημένες αλλά ακριβές μεταγραφές των Τισουνταλι, Τσαλοφ ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Διαφωνω δεν θα επιβραβευσουμε το κυβερνητικό τρύπημα και τους ρουφιάνουςEagle1980 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 13:28 Ο ΑΣ πρέεπει να κάνει λεπτές κινήσεις και όλοι μαζι να δούνε την επομενή μέρα ΙΒΑΝ και ΤΕΛΗΣ ενωτικά , για το καλό του συλλόγου .![]()
... Όπως είμαστε έτσι θα συνεχίσουμε
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πρεπει παντως να δεχτουμε ,σε ενα βαθμο τουλαχιστον, οτι και ο ΑΣ ειναι σε πολυ περιεργη θεση. Ειναι πολυ καυτη η πατατα που εχει στα χερια και απεναντι του εχει απο την μια, ενα ανθρωπο οπως ο Ιβαν ,με την τεραστια προσφορα στο συλλογο, αλλα συγχρονως μια περιεργη περσονα με την οποια δεν ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Αρ. Μυστακίδης επέλεξε το μετρόκ@λις και τον Μπούζα για γραφείο τύπου, λυπάμαι αλλά έκανε λάθος επιλογή. Η ιστορία της οικογένειας Μπούζα είναι γνωστή εδώ και 45 χρόνια όταν ήθελαν να επιβάλουν διοίκηση στον ΠΑΟΚ και κατάφερε τελικά να παρασύρει και πολύ κόσμο και μετόχους και να διχάσει τον ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι πιο έξυπνοι άνθρωποι είναι αυτοί που προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον, τις περιστάσεις και αρπάζουν τις ευκαιρίες. Άνθρωποι που μένουν προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες ,προσωπολατρίες, θρησκείες για μια ζωή έχουν πρόβλημα.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλει η πλειοψηφία, αυτή τη στιγμή, για το μέλλον ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Η Ομάδα έχει πρόεδρο τον Μεγάλο Ιβάν !!! 

- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που είχες πει πέρυσι, το "πάμε να σηκώσουμε το παιδί" και το έκανες! και σήμερα αυτά τα συγκινημένα μάτια μέσα στην Τούμπα μετά από έξι και πλέον χρόνια... εγώ αυτά κρατάω!!!!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντεζαβου με περυσι,δεν λεει τιποτα μια φωτο.Πραξεις.
13 χρόνια δεν έχεις δει πράξεις; Έχεις δει πράξεις από άλλον;
Φετος με ενδιαφερει τι θα δω,για τα παλια δεν μπορει να πει κανεις τιποτα.Απλα και περυσι βγαζαμε φωτο με χαμογελα και ειδαμε που κατεληξε.
Ενα χρονο κρατει η μνημη σου ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 47 χρόνων μ@λ@κ@ς ΠΑΟΚτσης της μακρινής επαρχίας και συγκινήθηκα με την στήριξη που δείχνει ο κόσμος κάτω από την δημοσίευση της ΠΑΕ. Έτρεξαν δάκρυα βλέποντας την εικόνα της αγκαλιάς Ιβάν Λουτσεσκου.
Γιατί; Γιατί το μυαλο μου δεν μπορεί να χωνέψει αυτή την αδικία
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι ...
Γιατί; Γιατί το μυαλο μου δεν μπορεί να χωνέψει αυτή την αδικία
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε πολλούς για 34 χρόνια δεν είχε πρόβλημα η μνήμη τους να ξεχνάει ότι δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα, αλλά ξαφνικά επιβλήθηκε να είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές.
Από το καλό υπάρχει το βέλτιστο, αλλά η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει επίσης δείξει ότι από τα καλά (με πληρωμένες πένες και αχάριστους οπαδούς ...
Από το καλό υπάρχει το βέλτιστο, αλλά η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει επίσης δείξει ότι από τα καλά (με πληρωμένες πένες και αχάριστους οπαδούς ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Φετος με ενδιαφερει τι θα δω,για τα παλια δεν μπορει να πει κανεις τιποτα.Απλα και περυσι βγαζαμε φωτο με χαμογελα και ειδαμε που κατεληξε.
Ενα χρονο κρατει η μνημη σου;; Προπερσι εκανες delete;
Μαλλον δεν μιλαω Ελληνικα.Γενικα οποιος δεν εχει παθει παρακρουση χαρας εχει μπει λιγο στο ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα αυτό που με χαροποιεί, είναι ότι με όποιον Παοκτση γνωστό μου μίλησα, είναι 100% με τον Ιβαν ασυζητητί. Τώρα το τι λένε μερικά τρολακια στο ίντερνετ δεν έχει και τόσο σημασία. Και δεν μιλάω για τους σοβαρούς συμφορουμιτες μας.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε σεις μην κατασπαράζετε τον άλλον, επειδή δεν βλέπει με τον ίδιο τρόπο που τα βλέπετε εσείς
τι πράγμα είναι αυτό
Απλά να υπομένουμε τις ειρωνείες και τους χλευασμους του ρε Dani?
Ξέρετε πόση υπομονή κάνουμε κάποιοι. Υπάρχει οργή. Δεν μπορείτε να το νιώσετε ρε αδερφέ.;Είναι αδικία. Πώς το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
«Θα δώσω και φέτος το 100% των δυνατοτήτων μου, δώστε το κι εσείς. Θέλω να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ δεν γονατίζει ποτέ. Εμείς πάντα πεθαίνουμε όρθιοι».
«Νομίζετε πως όταν πήραμε το πρωτάθλημα, εγώ δεν έπαιζα σκάκι κάθε μέρα; Ελεγαν ότι ο Ρώσος προσπαθεί να πετύχει πράγματα μέσω Skype κι αυτό δε γίνεται ...